Ne ne, @England je poceo pricu o tome kako puno vise dobrih mladih igraca ima u HNL nego bilo gdje u regiji, pa se ja pitam gdje su ti mladi igraci prethodnih par god??!
Jovetic, Ljajic, Tadic, Stevanovic, Medojevic, Rajkovic, Savic, Rodic...su igrali najmanje 2 sezone u JSL, pa su sa oko 18-21 otisli u inostranstvo.
S druge strane, imas Matica, Djuricica, Nastasica, Sulejmanija, Ignjovskog, Krsticica... koji nisu zbog raznoraznih razloga stigli da pokazu svoje znanje i talenat u domacem sampionatu pa su nesto ranije od gore navedenih otisli u inostranstvo...
Upravo ti pricam o kvalitetu, samo je sustinska razlika sto se kod vas ocigledno bolje radi na reprezentativnom planu, jer se tacno zna sta je U17, sta U19, sta U21, dok je kod nas sve 'normalno', da su igraci od 28 stari za 'A' reprezentaciju, dok su oni od 19 'stari' za U21, pa igraju za A...
Opet, ne moze mi niko reci da trenutno bilo ko iz regije toliko po kvalitetu i talentu odskace od jednog Ninkovica, Markovica, Lazovica, Mitrovica, Milivojevica, Mijailovica, Spajica...jer ce oni svi vec 'danas - sutra' putem nesto starijih im kolega koje sam vec naveo!
Dakle, kvalitet nije sporan ako pricamo o POJEDINCIMA, jer to je isto kao kad bi ti rekao: dzaba vam Ljajic, Matic, Jankovic, Vidic...kad repreentacije nema rezultate, a oni u sustini zapravo i ne igraju za reprezentaciju...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...