NK Iskra Bugojno
Re: NK Iskra Bugojno
ispade sad po vama da je vitez kupio tekmu u gracanici sad se izvlacite za poraz a ljudi vas razvalili na domacem terenu i siguran sam da je bilo sve posteno i po ps a ti nekom drugom slazi price o prodavanju utakmica,vitez ulazi u premijer ligu jucer mi je to potvrdio i trener viteza valentin hans plavcic.
hahah e **** sad
ako je kupljena utakmica tamo,sto je predzadnje kolo koje smo kuci igrali trener cuvao par igraca radi kartona da ne dobiju,da bi mogli igrati u gracanici?
jos kakve smo vam golove dali,nezna se koji je bolji
razlika je druze u kvaliteti presudila a ne pare,em ste kuci igrali,em je bio premijerligaski sudac,zato bez izvlacenja molim lijepo 

Kad vam uzmemo bodove u gracanici,da se osvetimo za onaj hladan tus od onoga djembe,kako se vec zove.Zvuci malo smijesno,al' fkt smo i sad protiv gorazda zasluzili 3 boda,frajer 3 100%-e sanse masi,ne znam kako ce bit u gracanici,mi se nadamo bodu =)
Ma to je bezz prica Vitez u Gracanici pobijedio zasluzeno me,a sta se tu pricati.. po meni
tok utakmice rjesio rani crveni karton iako sit. u klubu nije tada bila na zavidnom nivou...
a sto se tice iskre
samo vam mi pecat udaramo u subotu za nizi rang
i nadajte se samo al jedno 5 komada da ne primite
tok utakmice rjesio rani crveni karton iako sit. u klubu nije tada bila na zavidnom nivou...
a sto se tice iskre

i nadajte se samo al jedno 5 komada da ne primite

Haha ko da Iskra ide u goste Manchester unitedu. Iskra je za vas Manchester united, pa makar bila i u kantonalnoj lizi.ALBOX je napisao/la:Eh Iskra nam pada sad ko kec na desetku ....
nismo zaboravili kad smo se mi borili za opstanak a vi nam valjaste
Bujrum Gracanica vas ceka
Idete na strijeljanje hehe, tako su se i protiv nas nafurali, pustite ih nek pišu, kiša ih jedna obična otjera sa utakmice, istopit će se nedaj bože, ako dođete vi Vandali na utakmicu pokažite im kako se navija, prvu epizodu su vidjeli 9 Mart od Siouxa, sad je red na vas ako dođete dole....Chuckie je napisao/la:Haha ko da Iskra ide u goste Manchester unitedu. Iskra je za vas Manchester united, pa makar bila i u kantonalnoj lizi.ALBOX je napisao/la:Eh Iskra nam pada sad ko kec na desetku ....

-
- Kontakt:
sodagrad je napisao/la:Idete na strijeljanje hehe, tako su se i protiv nas nafurali, pustite ih nek pišu, kiša ih jedna obična otjera sa utakmice, istopit će se nedaj bože, ako dođete vi Vandali na utakmicu pokažite im kako se navija, prvu epizodu su vidjeli 9 Mart od Siouxa, sad je red na vas ako dođete dole....Chuckie je napisao/la:Haha ko da Iskra ide u goste Manchester unitedu. Iskra je za vas Manchester united, pa makar bila i u kantonalnoj lizi.ALBOX je napisao/la:Eh Iskra nam pada sad ko kec na desetku ....

Stvarno ne znam na cemu temeljis svoj optimizam? Ono, svakom se moze desiti los dan, ali Bratstvo je trenutno daleko bolja i kvalitetnija ekipa od Iskre i cisto sumnjam da ce sebi dozvoliti luksuz rasipanja jos bodova na domacem terenu.Ade je napisao/la:Kad vam uzmemo bodove u gracanici,da se osvetimo za onaj hladan tus od onoga djembe,kako se vec zove.Zvuci malo smijesno,al' fkt smo i sad protiv gorazda zasluzili 3 boda,frajer 3 100%-e sanse masi,ne znam kako ce bit u gracanici,mi se nadamo bodu =)
Ako pogledas bodovni saldo ekipa na tabeli vidjeces da teoretski jos uvijek nijedna ekipa osim Viteza nije sigurna sto se opstanka tice. Zato u praksi, onaj ko zeli opstanak u Prvoj ligi ne smije sebi dozvoliti rasipanje bodova na domacem terenu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Ma de pusti ih neka se tjese..Zoom088 je napisao/la:Stvarno ne znam na cemu temeljis svoj optimizam? Ono, svakom se moze desiti los dan, ali Bratstvo je trenutno daleko bolja i kvalitetnija ekipa od Iskre i cisto sumnjam da ce sebi dozvoliti luksuz rasipanja jos bodova na domacem terenu.Ade je napisao/la:Kad vam uzmemo bodove u gracanici,da se osvetimo za onaj hladan tus od onoga djembe,kako se vec zove.Zvuci malo smijesno,al' fkt smo i sad protiv gorazda zasluzili 3 boda,frajer 3 100%-e sanse masi,ne znam kako ce bit u gracanici,mi se nadamo bodu =)
Ako pogledas bodovni saldo ekipa na tabeli vidjeces da teoretski jos uvijek nijedna ekipa osim Viteza nije sigurna sto se opstanka tice. Zato u praksi, onaj ko zeli opstanak u Prvoj ligi ne smije sebi dozvoliti rasipanje bodova na domacem terenu.

- 7aprildomemoj
San je završio. Sad je java i činjenica da u dvije tekme ove sezone Bratstvo je pobjedilo "velikana" IskruAde je napisao/la:Kad vam uzmemo bodove u gracanici,da se osvetimo za onaj hladan tus od onoga djembe,kako se vec zove.Zvuci malo smijesno,al' fkt smo i sad protiv gorazda zasluzili 3 boda,frajer 3 100%-e sanse masi,ne znam kako ce bit u gracanici,mi se nadamo bodu =)

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Golmanu koji je se valjo 89. minuta pa ga primio u 9o-oj
a onda naglo ozivio i rastrco se u 91-oj pa do kraja ko lud skakto
dali smo loptu koju je primio da iduce godine moze je nositi
na derbijima siiiirom srednje Bosne i malo sire od svopg kantona
Sretno nadamo se vasem sto brzem povratku

a onda naglo ozivio i rastrco se u 91-oj pa do kraja ko lud skakto
dali smo loptu koju je primio da iduce godine moze je nositi
na derbijima siiiirom srednje Bosne i malo sire od svopg kantona
Sretno nadamo se vasem sto brzem povratku

Jao, mislim da ste jedva čekali da dođete do tastature i bacite hejt?
Bratstvo je pobjedilo. Sretno il' nesretno ne bih znao odgovorit', al' ću sasvim korektan biti i čestitaću na pobjedi. I, naravno, zamolio bih da što manje spama bude na ovoj temi. Slobodno pišite u vašim temima, a Iskre se prođite.
Želio bih također da napomenem da u budućnosti Marocanci prave sami sebi plakate pred meč, a ne da naprave identičnu kopiju. Ovo je dobronamjerno, ne mislite da provociram.
_
I, btw; proslava Vandala nakon pobjede naše državne reprezentacije, te korteo kroz grad:
[youtube][/youtube]
Bratstvo je pobjedilo. Sretno il' nesretno ne bih znao odgovorit', al' ću sasvim korektan biti i čestitaću na pobjedi. I, naravno, zamolio bih da što manje spama bude na ovoj temi. Slobodno pišite u vašim temima, a Iskre se prođite.
Želio bih također da napomenem da u budućnosti Marocanci prave sami sebi plakate pred meč, a ne da naprave identičnu kopiju. Ovo je dobronamjerno, ne mislite da provociram.
_
I, btw; proslava Vandala nakon pobjede naše državne reprezentacije, te korteo kroz grad:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Lennon, dana/u 24 mar 2013, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bratstvo-Iska (1-0), VIDEO
http://lukavac-x.ba/video/nk-bratstvo-nk-iskra-1-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lukavac-x.ba/video/nk-bratstvo-nk-iskra-1-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
I,je l' ti drago?Prvo ovom utakmicom ništa nije odlučeno,i ostalo je jos 12 kola do kraja,što znači da je još 36 bodova u igri.I dobro znamo da su male razlike u ovoj ligi,tako da bismo trebali da ostanemo.Eto od velikana,do borbe za opstanak u ovom jadu od lige..7aprildomemoj je napisao/la:San je završio. Sad je java i činjenica da u dvije tekme ove sezone Bratstvo je pobjedilo "velikana" IskruAde je napisao/la:Kad vam uzmemo bodove u gracanici,da se osvetimo za onaj hladan tus od onoga djembe,kako se vec zove.Zvuci malo smijesno,al' fkt smo i sad protiv gorazda zasluzili 3 boda,frajer 3 100%-e sanse masi,ne znam kako ce bit u gracanici,mi se nadamo bodu =)Sretan put za Drugu ligu
Iskra-Bosna 2-1 

I potpuno zasluzeno,Bosna je iz jedine prilike na utakmici stigla do gola.Idemo dalje,u jadnoj borbi za opstanak..Baske11 je napisao/la:Iskra-Bosna 2-1

SVI U SM!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Podgrmeč-Iskra 2-1
Tek sam danas video da je kod vas Nemanja Knezevic.
Kakav je trenutno ? Je li jos uvek sklon praksi da dobije crveni karton kako ne bi isao na gostovanje ?

Kakav je trenutno ? Je li jos uvek sklon praksi da dobije crveni karton kako ne bi isao na gostovanje ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))