FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta kaze Amar malom pitarcicu Igoru: Pozeli pozeli, teska srca al' pozeli
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
u nedjelju u 16h svi znate gdje trebate biti! oni malo stariji i oni premalo stari lagano na trolu i na druge tribine bez obiljezja, ali SVI U LUKAVICU!
i moram prenijeti jednu dobru recenicu jednog forumasa sa drugog foruma: IDEMO DA NAVIJAMO ZA ZELJU, a ne da budemo dio nekih politickih igrica!
i moram prenijeti jednu dobru recenicu jednog forumasa sa drugog foruma: IDEMO DA NAVIJAMO ZA ZELJU, a ne da budemo dio nekih politickih igrica!
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Tesko da ce biti trola drug
haha salim se. Naravno, svi na Jug ne laprdati po forumu vec se zaputiti u Lukavicu i navijati za Zelju i za pobjedu!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
Cuj mjesamo se Sefu u posaofedeltafrotta je napisao/la:ne mješajte se u Amarov posao bezvezechampions1921 je napisao/la:Ma moze mozda za klupe samo ja licno ne volim ove neke povratke igraca osim ako bas nisu opravdani.. To me nekako podsjeca na poteze pitara koji su po pravilu bili promasaji.. U Zelji je bio dostigao dobru formu, onda lafo otisao, nije nigdje izborio prvih 11 a sad ga eto, lafo, nazad.. Meni to bezveze, al to je samo moje misljenje..JMs1921 je napisao/la:Sto ba?nije Sejo los igrac...moze bar za klupe...da vrati lazara, culuma i kompaniju osvojio bi prvenstvo, kamoli sa bucanom
Amare hvala ti...
Ja mislim da naša liga funkcioniše na principu ovakvihJMs1921 je napisao/la: Cuj mjesamo se Sefu u posao![]()
ja ne znam jel to ikome uspjelo...ma beze prijatelju razmjenjujemo misljenje o Seji Bucanu,ako smijemo...a ako ne oprosti nam...i nemoj mAtere ti vise raznoraznih lazara,culuma i ostalih polovnjaka,mislim da vise ne bih mogao psihicki podnjeti njihovu "igru"...
U Lukavicu po pobjedu !
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 05 apr 2013, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
Željovac javi se!čamac je napisao/la:Ha ha.
Nisam bio zbog toga, boli me neka stvar što je po forumu pis'o u 3 po noći, a ustaj'o u tri po danu, ali je frajer jednostavno nije bio za tog posla. Nema veze, to je sad istorija.
Nadam se da će ova diskusija oko mene prestati, evo od mene prvi korak. Sam ću sebe "banovati" dok ne završi polufinale kupa. Je li pošteno, samo da se ne koljemo ovdje radi različitih mišljenja.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Kojih "ovakvih"?gio10 je napisao/la:Ja mislim da naša liga funkcioniše na principu ovakvihJMs1921 je napisao/la: Cuj mjesamo se Sefu u posao![]()
ja ne znam jel to ikome uspjelo...ma beze prijatelju razmjenjujemo misljenje o Seji Bucanu,ako smijemo...a ako ne oprosti nam...i nemoj mAtere ti vise raznoraznih lazara,culuma i ostalih polovnjaka,mislim da vise ne bih mogao psihicki podnjeti njihovu "igru"...
U Lukavicu po pobjedu !
Amare hvala ti...
Pa polovnjaka, čitava liga je puna igrača polovnjaka a neki čak nisu ni toJMs1921 je napisao/la: Kojih "ovakvih"?
Ja te volim, volim Željo..
ma da je nama jedan polovnjak Zurzinov ne bih se ja bunio
al tipa Culuma i Laze...hvala njima,al'ne hvala...
Amare hvala ti...
Mislim da bi Lazo i Adilovic bili najbolji napadacki tandem lige. Lazo zgrce, a Adil prikucava 
NO PYRO NO PARTY
Kakve ljudi izjave daju ne mozes vjerovati.
Pa znas li ti bolan sta si osvojio s tim polovnjacima koji ne znaju igrati kao Culum, Lazo, Radovanovic? Ili Zelju pratis pola godine ? Haha uzas
Pa znas li ti bolan sta si osvojio s tim polovnjacima koji ne znaju igrati kao Culum, Lazo, Radovanovic? Ili Zelju pratis pola godine ? Haha uzas
Joj kad se sjetim Laze...sta je taj covjek sve uspio fulit...al je to radio nekako sa stilomBuu je napisao/la:Mislim da bi Lazo i Adilovic bili najbolji napadacki tandem lige. Lazo zgrce, a Adil prikucava
Amare hvala ti...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa zar savez nije regulisao ovo sa kartama, posebno ako se radi o dvije identicne tribine. Ne moze biti njima kartakatzenbrummen je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Takodje jos nesto:
Cijena ulaznice za nedelju u Istocnom Sarajevu je 8.00 KM
SVI U LUKAVICU!
2 KM a nama 8 KM. Mislim, ko koga budalom ovdje pravi?
EDIT: Sejo Bucan je uvijek dobro dosao i od velike je koristi. Dusebriznicima je bolje da su daleko od klupe. Znaju ljudi u struci zasto "ce" Sejo biti vracan...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 apr 2013, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nego jel se zna hoćemo li nositi Unicef logo na dresovima ili je ugovor u nekom drugom obliku?
Ovi novi dresovi su stvarno najbolji koje smo ikad imali. Komšija je malome kupio bijeli u shopu, materijal je konačno jednom super, logo je sastavni dio dresa odštampan an ne peglom zalijepljen ... to bi se stvarno isplatilo kupiti uprkos visokoj cijeni. A Patrick proizvodi navodno sve veličine do XXXL, nakako bi stao u to
Još kad bi ovi iz Fan Shopa imali para da naruče dovoljnu količinu to bi se stvarno moglo kupiti. Ali ako ćemo dobiti Unicef logo onda bi bilo cool sačekati
Ovi novi dresovi su stvarno najbolji koje smo ikad imali. Komšija je malome kupio bijeli u shopu, materijal je konačno jednom super, logo je sastavni dio dresa odštampan an ne peglom zalijepljen ... to bi se stvarno isplatilo kupiti uprkos visokoj cijeni. A Patrick proizvodi navodno sve veličine do XXXL, nakako bi stao u to
Da da svrki pola godine svrki...sta god osvojili,ja tu dvojicu igraca vise zaista ne bih volio vidjeti u Zelji,to je bar moje misljenje,i moj ukus...a sada da se upustamo u raspravu kolko ko dugo prati Zelju,i slicne djecije rasprave,stvarno mi ne pada na pamet...Svrki je napisao/la:Kakve ljudi izjave daju ne mozes vjerovati.
Amare hvala ti...
Sad mu nije vise zadatak da zgrce nego da zabija, covjek 2 strijelac albanske lige. Pravi gogleter postao.JMs1921 je napisao/la:Joj kad se sjetim Laze...sta je taj covjek sve uspio fulit...al je to radio nekako sa stilomBuu je napisao/la:Mislim da bi Lazo i Adilovic bili najbolji napadacki tandem lige. Lazo zgrce, a Adil prikucava![]()
![]()
grtalica
[quote="DzoleZeljo"Takodje jos nesto:
Cijena ulaznice za nedelju u Istocnom Sarajevu je 8.00 KM
SVI U LUKAVICU!a zar savez nije regulisao ovo sa kartama, posebno ako se radi o dvije identicne tribine. Ne moze biti njima karta
2 KM a nama 8 KM. Mislim, ko koga budalom ovdje pravi?[/quote][/quote][/quote]
Odakle ti da je njima 2 KM ?
NO PYRO NO PARTY
Samo da ti kazem da je Amaru nudjen Zurzinov i da ga je Amar odbio.I hvala mu jer je to uradio sada nebi imali KvesicaJMs1921 je napisao/la:ma da je nama jedan polovnjak Zurzinov ne bih se ja bunioal tipa Culuma i Laze...hvala njima,al'ne hvala...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@buu - Pricalo se da su njima karte 2 KM, a promjena za ovaj mec nije bilo. Opet i da stave 5 KM njima a nama 8 KM, nije fer jer se radi o dvije totalno identicne tribine...
Mozda sam ja zamijenio ova pravila. Da li je savez kod nas regulisao ova sranja sa kartama ili nije? Hvala
Mozda sam ja zamijenio ova pravila. Da li je savez kod nas regulisao ova sranja sa kartama ili nije? Hvala
Ako je tako onda mu se i ja zahvaljujempile87 je napisao/la:Samo da ti kazem da je Amaru nudjen Zurzinov i da ga je Amar odbio.I hvala mu jer je to uradio sada nebi imali KvesicaJMs1921 je napisao/la:ma da je nama jedan polovnjak Zurzinov ne bih se ja bunioal tipa Culuma i Laze...hvala njima,al'ne hvala...
Amare hvala ti...
Imas univerzalca i makedonce, sta ce ti vise ?
Zna li neko ste je sa Smajicem ?
Zna li neko ste je sa Smajicem ?
NO PYRO NO PARTY