HAJMO LJUDI,ZAGRIJAVANJEEEEEEEE

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ne jednom drugom forumu upravo procitah da je se Miske mozda posvadjao s Cirom.Ponos Torina je napisao/la:Velika mogucnost da Misimovic nastupi veceras,Naime Doktor iz Hrvatske ce pokusati svim silama da osposobi Zvjezdana za vecerasnji mec.
Nista nije sigurno ali mogucnosti su velike....
Dabogda dobio opkladu.Wolverine je napisao/la:kladio sam se danas u 50 maraka, sa kolegom koji je iz Turske.
on je reko da ce biti 2-1 za Portugal, a ja da ce biti 2-0 za nas.
Dobro je jarane, nije na javi, znači Portugal neće pobijediti!Emir_ZENICA je napisao/la:mrzim_ulizice je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Ja sam jutros od 7 poceo piti haha ...ali sanjao sam 1:2 za Portugal
rob do bagro je napisao/la:Dragi Allahu podari nam malo srece veceras da i mi malo slavimo...Amin jarabi Alemin
Knele je napisao/la:Dajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vinaaaaaaaaaa hoću lom, dajteeeeeeeeeeeeeeeee ciganeeeeeeeeee za stol (Portugal)!
Nemojte zamjerit, popilo se![]()
![]()
AMINrob do bagro je napisao/la:Dragi Allahu podari nam malo srece veceras da i mi malo slavimo...Amin jarabi Alemin
Evo se izvinjavam Forumu, ali ako je tako, onda mozda Miske i nije povrijedjen, i mozda se stvari izglade u sljedecih 5 sati. Nadajmo se da je bio mali nesporazum, a ne povreda...i da ce Miske istrcati na terenMostaracVelezovac je napisao/la:Stvarno su neki ljudi ovdje JAKO GLUPI.
1) pricali prije neki dan posvadjali se Pjanic i Ciro - evo Pjanic demantovo.
2) pricali kako treba belaj pravit oko hotela - sto, da nas diskvalifikuju?
3) odgovarate ovom balavcu sugavom - ni hrvatska ga ne prizna a vi se s njim raspravljate i samim tim sviju nas ponizavate.
3) sad pricaju miske ne prica s cirom - ne serite i ne jedite ****.
Ako polemisete polemisite onako kako pomaze situaciji i daje pozitivnu energiju - nemojte izmisljat gluposti da narusavate vjeru u pobjedu ili stvarate probleme gdje ne postoje.
NAPRIJED BiH!!!!!!
hooligan_SA je napisao/la:Ne jednom drugom forumu upravo procitah da je se Miske mozda posvadjao s Cirom.Ponos Torina je napisao/la:Velika mogucnost da Misimovic nastupi veceras,Naime Doktor iz Hrvatske ce pokusati svim silama da osposobi Zvjezdana za vecerasnji mec.
Nista nije sigurno ali mogucnosti su velike....
A skoro pa razmljivo, onako kako ga je Ciro blatio putem medija kao krivca za SVE zute kartone u Portugalu. Ciro bi stvarno mogao jednom da zaveze labrnju.![]()
A neko je rekao da je vidio Misketa sinoc u Pubu u SA kako pije... sigurno nece igrati.
Zenicajesampion je napisao/la:Zante li kako amerikanci kazi AMIN?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.