FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 05 apr 2013, 15:52

Kako bi volio Luiza vidit u Barci. :)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 05 apr 2013, 15:57

Navodno bi Barçine majice za trening u narednoj sezoni mogle izgledati ovako.

slika

Sta je ovo jebote zivot :lol: :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2013, 16:39

cuj lovren :D

koliko god ja zelio vidjet hrvata u barceloni, on nije ta klasa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 apr 2013, 16:40

Poput lavirinta u romanu "Alisa u zemlji čuda". :lol:

slika
:mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 apr 2013, 17:12

Propustih 2 utakmice da okomentiram,pa hajd evo u kratko.Sto se tice prvenstvene protiv Viga,nikakva posebna predstava,Tello je bio dobar,ocekivao sam od Cesca vise,da su se bar Delufeu ili Abi upisali ,pa makar 2 sekunde.Messi opet srusio rekord,iako se cinilo na utakmici da nece dati pogodak.
Sad,protiv PSG-a,dobar i povoljan rezultat,ali moglo je i bolje.Alexis i Villa cista nula,obrana je bila dobra do trenutka Ibrinog gola.I opet bezveze primljen nakon Xavijeva penala.Moglo se komotnije proci.
Keep walking.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2013, 17:25

DesimaL je napisao/la:Navodno bi Barçine majice za trening u narednoj sezoni mogle izgledati ovako.

slika

Podsjeća me na District 9. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 05 apr 2013, 17:57

Jakih mi navijača kad ne prepoznajete motive s vlastitog dresa :P

slika
Nema vise :P

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 apr 2013, 18:02

Dobro nije dres,nego majica za trening.Bas me zanima gostujuci za slj. sezonu,onaj zuto-narancasti bode u oci,ali stvarno.
Keep walking.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2013, 18:12

Cautinho je napisao/la:Dobro nije dres,nego majica za trening.Bas me zanima gostujuci za slj. sezonu,onaj zuto-narancasti bode u oci,ali stvarno.
pa gostujuci je valjda isto na pruge al zuto - narancasti - predobri 8-)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 apr 2013, 18:51

Donnie Darko je napisao/la:Kako bi volio Luiza vidit u Barci. :)
Njega sto dalje od Barce.
Hem kikser hem se voli poigravati i glumiti playmakera.

Vertonghen/Kompany .. neko od te dvojice.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 apr 2013, 18:55

Ja mislim kad bi oni bas htjeli uzeti Hummelsa,bas zapeli za njega,doveli bi ga.Sad,te price da ga Dortmund neda ni pod razno.Hmm,ipak je Barca u pitanju.A tesko da je netko bolji od njega.
Keep walking.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 05 apr 2013, 18:58

Vertonghena zaboravi slobodno.
Kad ih je ljetos trener Ajaxa De Boer (ex-cules) doslovno molio da ga dovedu u Barcu za tri puta manje novca (nego što sad vrijedi) nisu ga doveli, logicno je da ga nece ni sad dovoditi kad je tri puta skuplji.

A ako se vec furaju na te belgijske stopere (jer je bilo rijeci samo o belgijancima tipa Vertonghen, Company, Vermalen i slicni), onda neka dovedu Alderweirelda iz Ajaxa, isto belgijanac 24 godine, a bio bi ubjedljivo najjeftinija opcija.
Mada mislim da Barci treba stoper svjetske klase koji zna igrati, a ne ti vermaleni, vertongheni i slicni poluproizvodi.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2013, 19:02

ma ne zelim vise te neiskusne stopere. barceloni treba ozbiljan, vrhunski stoper.

ja bi za hummelsa dao i jako veliku cifru samo da ga se dovede. j.e.b.o vise napadace i kupovanje, obrana se mora pojacati.

kompany ili tako nesto.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 apr 2013, 19:04

Pa Vertonghen je klasan igrac a uz to ima i veoma dobru tehniku.
Ako su vec mislili dati 40 miliona za Hummelsa ( a ne mogu ga dovesti ) mogu onda dati i nekih 25-30 miliona za belgijanca.
Ili Kompanya da dovedu .. samo ne znam kolika je njegova cijena i da li bi presao u Barcelonu posto znamo da je kapiten Citya.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2013, 19:05

M4kaveli je napisao/la:Pa Vertonghen je klasan igrac a uz to ima i veoma dobru tehniku.
Ako su vec mislili dati 40 miliona za Hummelsa ( a ne mogu ga dovesti ) mogu onda dati i nekih 25-30 miliona za belgijanca.
Ili Kompanya da dovedu .. samo ne znam kolika je njegova cijena i da li bi presao u Barcelonu posto znamo da je kapiten Citya.
p da, je klasa od igraca. mislio sam na ovog gore alderweildera kako li vec :D

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 05 apr 2013, 19:11

M4kaveli je napisao/la:Pa Vertonghen je klasan igrac a uz to ima i veoma dobru tehniku.
Možda je neka klasa (mada meni licno nije ,ali eto o okusima se ne raspravlja).
Poenta je : kad ga nisu htjeli dovesti kad se sam nudio i kad je bio mnogo jeftiniji (Totenhem ga je doveo u svoje redove za 12 milioa) - zašto bi ga sad (svega godinu kasnije) dovodili za 30-tak miliona :o :shock: nema nikakve logike
Pa time bi se Barca sami po sebi popišala. A to nije odlika velikih klubova.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2013, 19:43

DesimaL je napisao/la:Navodno bi Barçine majice za trening u narednoj sezoni mogle izgledati ovako.

slika

Grad Barcelona:

slika

..ideja je zanimljiva ali loše izgleda :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 apr 2013, 20:54

Navijači Lyona nadaju se kako će njihov klub što prije prodati Dejana Lovrena.

Hrvatski defanzivac, sa svojim greškama iz utakmice u utakmicu, jedan je od najzaslužnijih što Lyon nije vodeća ekipa francuskog šampionata.

Ipak, uprkos lošim igrama često se spominje mogućnost da Lovren karijeru nastavi čak i u velikoj Barceloni.

Navijači Lyona to jedva čekaju… Čak su putem “Twittera” pokrenuli kampanju pod nazivom “Lovren u Barceloni”.

Uredništvo španskog “El Mundo Deportiva” nije sigurno moglo očekivati da će njihovu anketu (o tome koga bi Barcelona trebala da dovede kao pojačanje u zadnju liniju), navijači Lyona iskoristiti da podvale svog “Trojanskog konja”.

Odaziv je bio prilično dobar, glasalo je oko 13.000 čitatelja. Od te brojke, čak oko pet hiljada glasova stiglo je od navijača Lyona. Naravno, svi su bili mišljenja da je Lovren “kalibar” za Katalonce.

Francuski mediji ističu da je svojim katastrofalnim kiksevima, ove sezone Lovren direktno “oštetio” Lyona s najmanje 12 bodova.

Francuski sportski dnevnik L’Equipe, je Lovrena ove sezone tri puta izabrao za najgoreg igrača kola u francuskom prvenstvu. To do sada nije uspjelo nijednom igraču osim njega.

:lol: :lol: :lol: :lol:

a ja se smijem toj anketi jutros kontam sta je citaocima pa lovren ima najvise glasova :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 05 apr 2013, 21:03

barca_87 je napisao/la:Navijači Lyona nadaju se kako će njihov klub što prije prodati Dejana Lovrena.

Hrvatski defanzivac, sa svojim greškama iz utakmice u utakmicu, jedan je od najzaslužnijih što Lyon nije vodeća ekipa francuskog šampionata.

Ipak, uprkos lošim igrama često se spominje mogućnost da Lovren karijeru nastavi čak i u velikoj Barceloni.

Navijači Lyona to jedva čekaju… Čak su putem “Twittera” pokrenuli kampanju pod nazivom “Lovren u Barceloni”.

Uredništvo španskog “El Mundo Deportiva” nije sigurno moglo očekivati da će njihovu anketu (o tome koga bi Barcelona trebala da dovede kao pojačanje u zadnju liniju), navijači Lyona iskoristiti da podvale svog “Trojanskog konja”.

Odaziv je bio prilično dobar, glasalo je oko 13.000 čitatelja. Od te brojke, čak oko pet hiljada glasova stiglo je od navijača Lyona. Naravno, svi su bili mišljenja da je Lovren “kalibar” za Katalonce.

Francuski mediji ističu da je svojim katastrofalnim kiksevima, ove sezone Lovren direktno “oštetio” Lyona s najmanje 12 bodova.

Francuski sportski dnevnik L’Equipe, je Lovrena ove sezone tri puta izabrao za najgoreg igrača kola u francuskom prvenstvu. To do sada nije uspjelo nijednom igraču osim njega.

:lol: :lol: :lol: :lol:

a ja se smijem toj anketi jutros kontam sta je citaocima pa lovren ima najvise glasova :lol:
Ma gluposti brate ;) ...ne treba puno pridavati pažnje tome, niti ce Barca baciti pare na Lovrena.
Pa lik nije standradan ni kod Štimca u repki (niti je bio ko Bilića) - a da u jednu Barcu pređe :lol: koja traži prije svega stopera svjetske klase.
Jedno su želje navijaca Lyona da nekome uvale tog flopa, a realnost drugo.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 apr 2013, 21:17

HAHAHAHAHAHAHA "Navijači jedva cekaju da ode u Barcu"
Nezele ga ni oni,jedva cekaju da ode.
Keep walking.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []