FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Zeman
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Zeman » 31 mar 2013, 00:42

već vidim da će i za ovo na kraju Željo biti kriv :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 mar 2013, 00:50

samo_lijevo je napisao/la:Fakat ne kontam kako Bilbija nije dobio priliku u Voši.Pa on je za Skulentica izmislio fudbal.
Dobio je on priliku ali je nije iskoristio. A kako je igrao i trudio se na treninzima Skuletic je za njega bio licno Falcao. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 31 mar 2013, 11:43

Ne bih se slozio.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 mar 2013, 13:30

samo_lijevo je napisao/la:Ne bih se slozio.
Imao je preko 50 utakmica da se dokaze + prijateljske utakmice. I vise nego dovoljan period da se dokaze, a imao je i poziciju da bira gde ce pruziti najbolje partije medjutim ni to nije uspeo da iskoristi. ;)

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 31 mar 2013, 16:17

http://bl-sportinfo.****.co.at/2013 ... st_31.html

ako je vjerovati ovom, borac dobija licencu :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 31 mar 2013, 17:39

delko je napisao/la:[url]http://bl-sportinfo.****.co.at/2013/03/blog-post_31.html[/url]

ako je vjerovati ovom, borac dobija licencu :)
meni ova vijest izgleda malo staro... niko ne pominje ovo pismo iz srbije, a rok istekao

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 02 apr 2013, 16:05

Da li to konačno sljede bolji dani za naš klub, izabrana nova uprava:

Slobodan Radulj na čelu FK Borac!

Slobodan Radulj izabran je za novog predsjednika Upravnog odbora FK Borac na današnjoj izbornoj skupštini. Poznati i novi članovi uprave.

Skupštini prisustvuje 25 od predviđenih 35 članova nove Skupštine koju će činiti deset članova koje predlaže grad, po tri sponzori Niskogradnja, Integral inženjering i Nezavisne novine i po jedan Područni fudbalski savez Banjaluka, Gradski fudbalski savez Banjaluka, igrači, navijači, prijatelji i roditelji djece koja treniraju u Borcu. Ostalih deset će se popuniti u narednom periodu predstavnicima sponzora i drugih ljudi koji žele da pomognu FK Borac.

Dragan Veselinović izabran je za novog predsjednika Skupštine, a Nenad Račić za potpredsjednika.

Slobodan Radulj izabran je za novog predsjednika Upravnog odbora FK Borac. Radulj će predvoditi novu Upravu banjalučkog premijerligaša, a osim njega u UO su: Ljubomir Ćubić, Milan Radović, Darko Ćulum, Jovo Rosić, Nikola Dubravac, Aleksandar Jakovljević, Radenko Damjanović, Draško Žarić i Boško Verčević.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 apr 2013, 17:22

Koliko od ovih izabranih su drvosjece iz drvara I glamoca? Ako ih ima vise od 5 onda neslijede bolji dani za borac....

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 03 apr 2013, 02:33

Imenovanje direktora
Novi predsjednik Upravnog odbora Slobodan Radulj naglasio je da će već u idućih nekoliko dana biti imenovani direktor i sportski direktor kluba.

- To će nam biti prvi zadatak na sjednici Upravnog odbora. Već imamo neka imena u planu, ali je još rano da o njima govorimo - istakao je Radulj.

Licenca
Na Skupštini je istaknuto da je sve urađeno da Borac dobije licencu za međunarodna takmičenja.

Da bi to ostvario, klubu su u pomoć priskočili predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i njegov kabinet te kompanije “Integral inžinjering”, “Niskogradnja”, “Lanako” Banjaluka, “Građenje” Istočno Sarajevo”, “Nezavisne novine”, “Kompeks” Banjaluka, hotel “Bosna”, koji su zajedničkom akcijom obezbijedili neophodna sredstva.

8-)

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 04 apr 2013, 16:39

Nastavlja se osvježavanje novoizabrane uprave kluba...

Momčilo Savičić izabran je za v.d. direktora FK Borac na današnjoj sjednici Upravnog odbora, igrači sutra dobijaju platu

Samo dan poslije imenovanja na skupštini, upravni odbor fudbalskog kluba Borac se sastao i napravio prve poteze.
Na prvoj sjednici koja je održana danas Momčilo Savičić izabran je za vršioca dužnosti direktora FK Borac, potvrdio je MONDU izvor iz kluba.

Njegovo imenovanje najavio je ranije predsjednik UO ističući da će Savičić šest mjeseci raditi volonterski.
"Radi se o dugogodišnjem privredniku, koji je prihvatio da radi volonterski da bi pokazao primjer drugima kako treba da se voli Borac. Savičić je dugogodišnji direktor Tvornice opekarskih proizvoda 'Tunjice', govori ruski, njemački i italijanski i siguran sam da će njegov dolazak u Borac biti od velike koristi. O tome da li će ostati na ovoj funkciji razgovaraćemo poslije isteka prvih šest mjeseci", rekao je Radulj.
Na današnjoj sjednici Srđan Šuput izabran je za potpredsjednika Upravnog odbora, a nova uprava se na svojevrstan način i odužila igračima koji u posljednje vrijeme pružaju odlične partije na terenu.
Kako saznaje MONDO, dogovoreno je da u četvrtak fudbalerima Borca bude isplaćena po jedna plata, a osim toga Borac će ispuniti obaveze prema FSBiH radi dobijanja licence.
Očekivalo se da na današnjoj sjednici UO bude izabran i sportski direktor, ali je imenovanje sportskog direktora ostavljeno je za sljedeću sjednicu koja bi trebala biti za sedam dana.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 04 apr 2013, 18:53

"Borac će ispuniti"...

To znači da nije ispunio, a rok je istekao. Može pojašnjenje.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 04 apr 2013, 19:46

irh je napisao/la:"Borac će ispuniti"...

ja koliko sam citao druge vijesti, borac je vec dobio licencu :9
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 04 apr 2013, 19:53

delko je napisao/la:
irh je napisao/la:"Borac će ispuniti"...

ja koliko sam citao druge vijesti, borac je vec dobio licencu :9

Niko je još nije dobio. Te komisije tek trebaju zasjedati.

Samo su rokovi za ispunjenje prošli. Ko je šta napravio, napravio je.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 04 apr 2013, 21:35

na to mislim - ispunio uslov

a i slusao sam ovog novog predsjednika on isto tako govori u fazonu "najbitnije da smo ispunili uslov za evro licencu" al hajd dobro, sacekajmo jos koji dan :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 04 apr 2013, 22:35

Mislim da ste daleko od licence.Mnogo je igraca kojima se duguje iz prijasnjeg perioda.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 05 apr 2013, 19:32

Sta mislite, uzima li Borac Radnika ? Mislim da ce biti teska utakmica, al nekako 2:1 odnosno 1:2 bi moglo biti :D

sad slusam Starcevica, jos uvijek nije legla nijedna plata al kao bice kroz koji dan valjda :(
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 apr 2013, 21:12

delko je napisao/la:Sta mislite, uzima li Borac Radnika ? Mislim da ce biti teska utakmica, al nekako 2:1 odnosno 1:2 bi moglo biti :D

sad slusam Starcevica, jos uvijek nije legla nijedna plata al kao bice kroz koji dan valjda :(
Zar nije trebala danas leci,bar tako procitah jutros u Pressu ? :?

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 05 apr 2013, 21:21

od svih klubova na svijetu,samo se za borac i zvezdu pise jel bila plata i kad ce biti :( :(

cudo da nikad nije vijest da je u igokei bila plata :evil: ...a pojedini igraci tamo primaju po 20 000 dolara mjesecno :mrgreen:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

majki3
Kontakt:

Post Postao/la majki3 » 06 apr 2013, 09:25

Okrenimo se mi danas utakmici protiv Radnika. Utakmica ce biti teska jel je Radnik ove sezone tvrd kod kuce.Borac ne moze racunati na stokica a ostali su svi na raspolaganju. Ocekujem danas pobjedu i ova sastav Borca :
Utakmica pocinje u 16:30 .

Sastav : Avdukic - Zaric Trivunovic Raspudic Zeljkovic - Grahovac Teinovic Kantar Radulovic - Maletic Bilbija

:D
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17

<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3

<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 06 apr 2013, 10:41

Armageddon2012 je napisao/la:od svih klubova na svijetu,samo se za borac i zvezdu pise jel bila plata i kad ce biti :( :(

cudo da nikad nije vijest da je u igokei bila plata :evil: ...a pojedini igraci tamo primaju po 20 000 dolara mjesecno :mrgreen:
ma to je glavni fazon,Dodik je covjek od kosarke,ne bih rekao da ga fudbal uopste interesuje...a onda imam osjecaj da on ima i neki razlog zbog kojeg nece da uleti para Borcu,jer je to mogao davno uraditi...bubam al eto
Mda vasi smradovi bar ulazu negdje,pa makar i u Igokeu,a ovi nasi smradovi samo u svoj dzep :twisted: :evil: :oops:
Amare hvala ti...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.