" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I najvaznije, da se hoce ovo zadnje ponoviti..
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Nista opasno malo ga udarili u misic... bice spreman za nedeljuSvrki je napisao/la:Kakva je povreda u pitanju kod Bekrica i koliko ce pauzirati. Samo ko ima pravu informaciju bez rekla kazala ???
Povreda nije ozbiljna,ali pauza je 5 do 7 dana,bar tako procitah danas sta on rece pa sadnime_tm87 je napisao/la:Nista opasno malo ga udarili u misic... bice spreman za nedeljuSvrki je napisao/la:Kakva je povreda u pitanju kod Bekrica i koliko ce pauzirati. Samo ko ima pravu informaciju bez rekla kazala ???
Bekrić: Nije riječ o ozbiljnijoj povredi
Hvala punonime_tm87 je napisao/la:Nista opasno malo ga udarili u misic... bice spreman za nedeljuSvrki je napisao/la:Kakva je povreda u pitanju kod Bekrica i koliko ce pauzirati. Samo ko ima pravu informaciju bez rekla kazala ???
Bekrić: Nije riječ o ozbiljnijoj povredi
Kad već spomenu Hodžića, gledao sam nekoliko puta onu šansu što je propustio protiv Zrinjskog, osim šuta, sve je maestralno uradio, primio loptu, dao for, kontrola lopte u trku i šut iz trka. To gledam samo u ligama petice. Mali je potencijal par exellance što bi rek'o Izo.pintol_TM87 je napisao/la:Ara svoj previjenac zabija protiv zrinjskog pred kraj susreta za 4:1
takodjer.voltron30 je napisao/la:Kad već spomenu Hodžića, gledao sam nekoliko puta onu šansu što je propustio protiv Zrinjskog, osim šuta, sve je maestralno uradio, primio loptu, dao for, kontrola lopte u trku i šut iz trka. To gledam samo u ligama petice. Mali je potencijal par exellance što bi rek'o Izo.pintol_TM87 je napisao/la:Ara svoj previjenac zabija protiv zrinjskog pred kraj susreta za 4:1
Moguce da je to istina jer ne vjerujem da bi ga osim stavljao u prvi tim da on sa nama nema nista. Nadam se da si u pravu.Svrki je napisao/la:Moje misljenje da je Hodzic samo prosao njihov kamp od ne znam kolko mjeseci i da uopce nije vezan za taj klub. Kolko sam shvatio iz prica da je on Zeljin igrac i da nece ici nigdje, ako sam pogrijesio neka me neko ispravi ali da ima sto posto informacije.

To znaci nikad.themaniaks je napisao/la:Ja kako znam ceka se nastup za A reprezentaciju da bi otisao u Liverpul
koliko se sjecam da je za liverpool potpisao te da su nam uplatili odredjenu sumu para mislim 300 hiljada KM ono naknada za treniranje i te gluposti medjutim ne moze izganjati radnu dozvoli pa se vratio kao posudjen igrac , negdje imam u podsvjesti osimov intervju i kako govori da se radi o talentu al da nije igrac zelje tako da ga ne forsira puno jer zeljo nema nista od njega mozda grijesim al eto ...terabajt je napisao/la:Moguce da je to istina jer ne vjerujem da bi ga osim stavljao u prvi tim da on sa nama nema nista. Nadam se da si u pravu.Svrki je napisao/la:Moje misljenje da je Hodzic samo prosao njihov kamp od ne znam kolko mjeseci i da uopce nije vezan za taj klub. Kolko sam shvatio iz prica da je on Zeljin igrac i da nece ici nigdje, ako sam pogrijesio neka me neko ispravi ali da ima sto posto informacije.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ELDIABLO20, Futbol, Google Adsense [Bot], kosuljaplava, Laudrup, segasega i 52 gosta.