Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bozze ebo mater neda se otjrat nikako hahahaha...igra super ovu sezonu...Bosha je pojeo ove godine a ovaj opet bio all star
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
U ofanzivi je sve bolji i bolji sto me pravo raduje, ali u odbranu stangira odkako je dosao. Sreca tu je Taj pa moze uskocit da igrac odbranu kada nam je ona potrebna.SaltCityAttack je napisao/la:Bozze ebo mater neda se otjrat nikako hahahaha...igra super ovu sezonu...Bosha je pojeo ove godine a ovaj opet bio all star
Rose, Hamilton, Belinelli, Noah, and Gibson all out vs. Magic, Thibs said.
Nastavlja se veselo kolo, u kojoj Radmanovic ulazi sa klupe.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Radmanović je nekada važio za jako solidnog šutera a sad ne može u olimpijski bazen pogoditi kada napokon dobiva priliku za to. Je li to onaj tipični Yu mentalitet, libo me tuki, dosta sam sjedio na klupi, što sada da se trudim.. ili... Ne kontam!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ne kontam zašto Thibs ne pruži priliku Thomasu. Nije valjda lošiji od Radmanoviča.
Večeras po pobjedu protiv Magica.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- Titova-Juga
- Kontakt:
I ja bi volio vidjeti tog Thomasa malo u akciji, eto čisto informativno da vidimo o kakvom se igraču radi, mada njegov background i nije toliko pozitivan pa čisto sumnjam da nešto mnogo propuštamo sa njim na parketu ali eto.
Uostalom, ne vidim načina kako ćemo mi razvaliti Magice noćas jer smo baš kao i oni puni povreda a i poznato je da se ne znamo napaliti na ove manje ekipe ove sezone.
P.S
Evo i Nelson im neće igrati.
Uostalom, ne vidim načina kako ćemo mi razvaliti Magice noćas jer smo baš kao i oni puni povreda a i poznato je da se ne znamo napaliti na ove manje ekipe ove sezone.
P.S
Evo i Nelson im neće igrati.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 06 apr 2013, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Vlad je ofanzivna munja, moze sutnut sa svake pozicije al ne moze ubacit.Rodman je napisao/la:Ne kontam zašto Thibs ne pruži priliku Thomasu. Nije valjda lošiji od Radmanoviča.![]()
![]()
Dok Thomas samo zna skakat i igrat odbranu, sto nama i treba u ovim trenutcima. I ja iscekujem da vidim Malcoma, al Thibs izgleda mu nece dati sansu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Šut za 3p: 4:23, ooj zemljoBIHfan je napisao/la:Vlad je ofanzivna munja, moze sutnut sa svake pozicije al ne moze ubacit.Rodman je napisao/la:Ne kontam zašto Thibs ne pruži priliku Thomasu. Nije valjda lošiji od Radmanoviča.![]()
![]()
Večeras po pobjedu protiv Magica.![]()
![]()
Treba se momku definitivno pružit prilika da se vidi na čemu smo. Što se tiče Bellia, Joa i Gibsona, nek oni odmaraju do playoffa.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Negledljiva tekma totalno. Biče ovo patnja do kraja.
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Radmanovic jede malu djecu.
Tuga majke mi.
Tuga majke mi.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jao ružne utakmice, neko ko nije gledao rekao bih strašne odbrane se igraju, ali baš naprotiv, ne može niko otvorena šuta pogoditi :S
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ubi nas moj slovenac. 
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
To je taj nas problem kroz citavu sezonu. I kada su ciste situacije u pitanju mi to redovno fulamo, pa nije ni cudo sto ofanzivno uvijek budemo na niskim granama. Sve se fino izgradi, ali onda isostane kvalitetan sut. I sad zamislite da imamo 1-2 sutera jos da deru sa te poludistance iz otvorenih pozicija.
Postovanje treba zaraditi.
- Titova-Juga
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:To je taj nas problem kroz citavu sezonu. I kada su ciste situacije u pitanju mi to redovno fulamo, pa nije ni cudo sto ofanzivno uvijek budemo na niskim granama. Sve se fino izgradi, ali onda isostane kvalitetan sut. I sad zamislite da imamo 1-2 sutera jos da deru sa te poludistance iz otvorenih pozicija.
Dar mar bi radili na istoku pa čak i Miamiu, ali Pax i ekipa nikako da nam dovedu kojeg kvalitetnog šutera a puna ih liga
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pa Radmanovic je suter, sta hocete. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Pa Radmanovic je suter, sta hocete.
Jes, za olimpijske bazene, niti jedan nije promašio
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nate

- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bravo Nate, jedna od rijetkih utakmica u kojoj nije baš previše srljao i gubio lopte.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pohvali i naseg sutera.Titova-Juga je napisao/la:Bravo Nate, jedna od rijetkih utakmica u kojoj nije baš previše srljao i gubio lopte.
Nejt nije normalan, otkud mu tolika energija.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 2 gosta.