UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
64%
Jon Jones
43
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 165

alevkov
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la alevkov » 03 apr 2013, 15:01

work je napisao/la:Dobro, main event he sada sh**, ostaju neke zanimljive borbe koje se mogu pogledati, ništa specijalno. Srećom sad u aprilu ima dosta zanimljivih priredbi. Posebno se radujem UFC debiju Cormiera.
+1
fera je napisao/la:
alevkov je napisao/la:sta god mu je reko razumljivo je, pripremas se 4 mjeseca za najvazniju borbu u karijeri koja odlucuje o dosta stvari i javlja ti se lik koji je na kraju svoje i pod*ebaje 4 5 dana prije borbe.
ma nigdje veze ti je to. ko mu je kriv sto je glup i ne zna sta je prvi april. zamisli brate ti se nasalis sa mnom i ja te izvrijeđam :D
razumio bi ja da je neko gustafssona zezao jer po meni je on taj koji mnogo gubi u ovoj situaciji
nekontam samo sto je lagao novinarima kad su ga direktno pitali jel šala on rekao nije šala, ustvari upravo se priprema da ide u svedsku o.O

dobro, haj nek mousasi ovo dobije pa da vidimo jel wand samo trollao...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 apr 2013, 15:27

ma salio se covjek a ovaj nasjeo :D

ja mislim da ce cormier razbiti mira, april bi bio strasan da ovaj event nije "propao" al i ovako ce biti odlican mjesec za MMA fanove.

btw ako vam se da pogeldajte nekoliko zadnjih bellatora bili su odlicni. osim borbe za titulu u poluteskoj koja je bila odron sve ostale borbe su odlicne bile.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 03 apr 2013, 18:26

Ja se nikad nafurat da odgledam neki noviji bellator, utra ovaj UFC stvarno.

Cormier ce imat posla sa Mir-om, imali smo slicnu situaciju sa Ali v Silva i ode skroz u drugi pravac nego ocekivano.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 03 apr 2013, 20:23

Pogledao sam sad i novu epizodu TUF-a.
SPOILER!!!

Malo sam iznenađen snagom koju je uspio generisati Uriah u onom desnom direktu na onako kratkoj udljenosti. Pomalo strašno, mada mislim da trebamo sačekati da odradi malo duži meč dok ga ne proglase contenderom.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 apr 2013, 10:59

alevkov je napisao/la:Ja se nikad nafurat da odgledam neki noviji bellator, utra ovaj UFC stvarno.

Cormier ce imat posla sa Mir-om, imali smo slicnu situaciju sa Ali v Silva i ode skroz u drugi pravac nego ocekivano.
veceras bellator 95 posljednji u ovoj sezoni. bice borba za titulu između Shamhalaeva i Currana. rus je pobjednik featherweight turnira a Curran jedan od najboljih boraca svijeta u toj kategoriji. sigurno ce biti odlicna borba jer ni jedan ni drugi se ne bore dosadno. mislim da ce Curran odbraniti titulu.
tu su jos dva finala turnira gdje pobjednik dobija priliku da se bori za titulu i cek od 100 000$.
u finalu middleweighta se bore marshall i cooper, prvi je strasan udarac a drugi ima sjajnu bradu i kondiciju tako da mislim da ce cooper u trecoj rundi doci do pobjede.
u finalu featherweight turnira se bore richman i khasbulaev. richman me podsjeca dosta na homminicka, vrlo dobar u stand-upu dok je rus kompletniji borac. mislim da ce rus doci do pobjede jer marincu nesto i ne ide protiv rusa u zadnje vrijeme :D

Ismire odlazi!!!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 06 apr 2013, 10:20

Pogledao sam main event, *spoilers* i odbranu titule. Curran jednostavno uspava shamka, neznam jel on tapovo ili je onim udarcem fulio i predao momentum kompletno ma prebrzo je bilo ma guiliotine je prejak bio.

Odo gledati invicta 5

Danas je UFC u Svedskoj, znaci po humanom vremenu.
7 Prelimsi na http://www.facebook.com/UFC" onclick="window.open(this.href);return false; -> 16:30
6 Mainfights na http://www.ufc.tv" onclick="window.open(this.href);return false; -> 20:00

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 apr 2013, 10:32

alevkov je napisao/la:Pogledao sam main event, *spoilers* i odbranu titule. Curran jednostavno uspava shamka, neznam jel on tapovo ili je onim udarcem fulio i predao momentum kompletno ma prebrzo je bilo ma guiliotine je prejak bio.

Odo gledati invicta 5

Danas je UFC u Svedskoj, znaci po humanom vremenu.
7 Prelimsi na http://www.facebook.com/UFC" onclick="window.open(this.href);return false; -> 16:30
6 Mainfights na http://www.ufc.tv" onclick="window.open(this.href);return false; -> 20:00
jesi vidio kako ispogađam za bellator prognoze a za ufc ne ide :D
curran je sami vrh MMA u ovom trenutku. meni su i ovi dagestanci sto ih bellator dovodi strasni. ja mislim da nije shabulat tapovao uopste nego se malo uspavao bio na ternutak i sudija prekinuo. ja sam ocekivao malo vise borbe al sta je tu je :D

zavrsi se sezona sad se ceka summer series. moj savjet je bar od bellatora 89 poskidati do ovog posljednjeg jer su sjajni eventi u pitanju.

Ismire odlazi!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 apr 2013, 11:37

slika
ja bi za ovakve stvari prekidao borbu... gdje ce ovako bjezati... da su bila otvorena vrata istrcao bi iz kaveza. i na kraju pobjedi lik hahahah

Ismire odlazi!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 apr 2013, 11:48

fera je napisao/la:slika
ja bi za ovakve stvari prekidao borbu... gdje ce ovako bjezati... da su bila otvorena vrata istrcao bi iz kaveza. i na kraju pobjedi lik hahahah

kako mu nije bilo ofirno :lol: :lol:
Ja te volim, volim Željo..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 apr 2013, 12:16

stigao ga je 3 koraka prije vrata :D

Ismire odlazi!!!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 06 apr 2013, 18:09

:D

Prelims ljudi, jel se gleda?

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 06 apr 2013, 18:52

Malo sam se izgubio. Je li u 7 počinje priredba? Koje si borbe pregledao, kakve su bile?

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 06 apr 2013, 19:02

main pocinje u 8 a dobre borbe dosad, bolji prelimsi...

Evo upravo Tor vs Adam "urial hall was sorry" cella :lol:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 06 apr 2013, 19:06

Nema to kod mene. Evans i Stann nešto analiziraju. :evil:

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 06 apr 2013, 19:08

maa pusti taj fuel tv, imas na facebooku jbga znas kako se gledaju prelimsi ili ne?

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 06 apr 2013, 19:15

Pa jesu li im to sve prelim na facebooku? Znam da uvijek budu 2 tri na facebooku koje ne gledam, a ostalo na tv-u.
Evo upalio sam sad ide Madadi vs. Johnson. Kako prođe prošla, volio sam pogledat Thor vs. Cella?

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 06 apr 2013, 19:32

Kad je Fuel Event onda imas 5 6 Prelimsa i main event na Fuel tv, a inace za PPV su samo 2 3 borbe na fespuku.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 06 apr 2013, 19:52

Uh, vrlo vrlo dobra borba. Baš mi je drago što sam se uključio. Madadi odlično radio na podu. Moram priznati da mu je hrvanje dobro, g&p vrlo solidan i dosta dobar bjj. Imao je i malo sreće u prvoj rudi, da je malo duže potrajalo bio bi out. Dobra predstava i Johnsona. Jedina zamjerka na Madadiev nastup jeste brzopletost jer je prepuštao vrlo dobre pozicije zbog nekih malo vjerovatnih subova. sa druge strane, to jest iz naših uglova, ova brzopletost čini borbu dinamičnijom i ne treba se žaliti.
Zabavan interview, svaka čast.

Lijep sub Brandaoa. Činio se nekako brzopletim u onom TUF-u, sada dosta strpljiviji. Ima dosta potencijala, šteta bi bila da ga ne iskoristi.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 apr 2013, 23:18

malo razocarao main event al su prelimsi bili odlicni. par boraca je bas iskoristilo ovu priliku na najbolji nacin a mogu se i neki otkazi naslutiti.
steta za gustafssona sto nije nastupio al opet je svedska publika imala prilike da uziva.

Ismire odlazi!!!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 10 apr 2013, 20:35

Ove polufinalne borbe TUF-a su bile vrlo kvalitetne. Ko nije pogledao, ohrabrujem ga da pogled.

SPOILER!!!

Kelvin mali odličan. Moram priznati da me pozitivno iznenadio i to u više navrata. U prvoj borbi je bio nekako svojeglav i nije slušao ugao, prepuštao pozicije, međutim u ovoj zadnjoj borbi odlično radio parter, bio strpljiv i doćekao poziciju za sub.
Hall izgleda odlično, međutim moglo se primjetiti da mu odbrana od obaranja i nije najjače oružije.Nekako se nonšalantno ponašao prilikom pokušaja obaranja njegovog protivnika. Iako je efektno završio borbu u gardu, bilo bi interesantno vidjeti kako bi izgledala borba kada bi ga neki bolji hrvač malo duže držao na leđima.
Očekujem da Kelvin u finalu krene na obaranje. Mislim da u standupu i nema nogo šansi. Hall je tehnički bolji striker, mnogo je brži i ima veći reach, mada uvijek može proći neki lucky punch.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.