Koliko sam ja shvatio bit onoga što Suljo reče je da čeka dan kad će na Tušanj doći Željo da mu se naj.ebe majke zbog toga što je navodno Leotaru pustio u zadnjem kolu i na taj način, po njegovom mišljenju, Slobodu uputio na livade Prve lige FBiH.bluemania je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem druže![]()
Sami pišete kako jedva cekate da vam dođe Željo. Pa to svi cekaju i tad je praznik u tom gradu/mjestu. Zato stanite u red i cekajte. Ali prvo morate uci u Premier ligu, jer šampion ne dolazima nižim.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Ako tako razmišlja, onda taj Suljo baš i nije bistar covjek.xvid je napisao/la:Koliko sam ja shvatio bit onoga što Suljo reče je da čeka dan kad će na Tušanj doći Željo da mu se naj.ebe majke zbog toga što je navodno Leotaru pustio u zadnjem kolu i na taj način, po njegovom mišljenju, Slobodu uputio na livade Prve lige FBiH.bluemania je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem druže![]()
Sami pišete kako jedva cekate da vam dođe Željo. Pa to svi cekaju i tad je praznik u tom gradu/mjestu. Zato stanite u red i cekajte. Ali prvo morate uci u Premier ligu, jer šampion ne dolazima nižim.
Nije Sloboda ispala iz lige... Sloboda je samu sebe izbacila iz lige.
http://www.****/sport/fudbal/97179-n ... -lige.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa bio sam I ja I ondje kad je razbio Calij glavu policija ga je ganjala...poslije da li su navijaci nije ni bitno,a znam da je ondje pobjego od hapsenja jer ipak je razbio sudiji Caliji glavu..kako nas niko od tih vasih navijaca nije ganjao?..zna se da je suljo bjezao od zakona a ne navijaca...suljo se nebi sramotio reci da je bjezao od piprotivnickih navijaca jer mu nebi bilo prvi put da ga neko ganja..druze njega je citav grad Becej ganjao kada je isao pratio Jedinstvo tamo kad su gostovale..to moj stari bolje zna bio je ...suljo se toga ne sramoti on o tome prica svakako ...pa sto onda I nas ostale niko nezaganja da I mi se u sijeno podvucemo ? Zato sto nismo vidjeli da niko od navijaca nije trcao tu za Suljom...znaci covjek od zakona bjezi a za njim se zaljepi citav grad a oni nezna za to hhah ...sorry na pravopisu sa tell pisem mrsko mi pogadjati slova hahahBrcko87 je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Gorki je napisao/la:"ČEKAM DA TAJ ŽELJO DOĐE NA TUŠANJ"
http://druga.tv/info/13964" onclick="window.open(this.href);return false;
joj što laže ovo za Srebrenik da ga je policija ganjala.. :)Bio sam na toj utakmici.. Ganjali ga navijači Gradine..bježao gor po brdima iznad stadiona a za njim navijači..iskreno neznam kako je izvukao živu glavu al eto kaže da je se bio sakrio u sijeno.. :)A i ovo laže da je poslije dolazio u Srebrenik kao parkira golfa.. :)Ja neznam dal je on kad poslije prošao kroz Srebrenik a ne došao pa parkirao golfa.. :)Može lagat ovoj mladjoj raji a mi stariji što smo bili na toj utakmici i tim poslijeratnim utakmicama znamo istinu..
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 06 apr 2013, 05:50, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I ne cudi me sto neki balavac komentarise, nijedan normalan manijak nece ovo ovako komentarisat, ko god zna sta je suljo ko je on i sta je uradio za navijacku scenu u tuzli tk i bihbluemania je napisao/la:Taj vaš vođa i lider koji radi kao dispečerje pošteno priznao. Pa jasno da cekate taj dan kad vam dođe u goste duplokrunaš i najveci tim države. Svaka sredina u ovoj našoj lijepoj BiH to jedva ceka. Kad dođe Željo tad je praznik svima, što je sasvim normalno.
Valjda cete nekad docekati taj dan
Al nadje se neki balo koji ce ismijavat covjek jer je on zaboga dispece, izvini druze tebi na ogradi stoje sve dekani doktori i inzinjeri.
Puši ga manki

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- SaltCityAttack
- Kontakt:
prvo on je dispecer nema veze , ali je RVI armije BiH sto svakako je ono sto ovog baavca i treba da bude sramota.. to je isto ko kad bi mi pricali o rahmetli Djildi pricali ovdje ko je bio i sta...svi znamo da je bio veliki navijac Zelje i momak koji je da zivot za nasu drzavu i za to dvoje mu svakako respekt...ali i on nije imao sjajan zivot i svasta nesto je radio..pa eto prvi posao koji je dobio loj mu je recimo tetak nasao koji je takodjer manijak citav svoj zivot...znaci treba sad nekoga omalozavat zbog toga?..prvo Suljo je sebe citavog dao,bas kao i Djilda Slobodi, odnosno Zelji i tim ljudima su klubovi bili prva ljubav , a ne skola ..ebiga i ja da sam ostao dole ko zna sta bi radio koliko sam se bio odao slobodi, a posebno oni ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pa to vi iz srebrenika face neke kad hocete da Suljo dodje u srebrenik kada ...............**** vam suljo pmSaltCityAttack je napisao/la:prvo on je dispecer nema veze , ali je RVI armije BiH sto svakako je ono sto ovog baavca i treba da bude sramota.. to je isto ko kad bi mi pricali o rahmetli Djildi pricali ovdje ko je bio i sta...svi znamo da je bio veliki navijac Zelje i momak koji je da zivot za nasu drzavu i za to dvoje mu svakako respekt...ali i on nije imao sjajan zivot i svasta nesto je radio..pa eto prvi posao koji je dobio loj mu je recimo tetak nasao koji je takodjer manijak citav svoj zivot...znaci treba sad nekoga omalozavat zbog toga?..prvo Suljo je sebe citavog dao,bas kao i Djilda Slobodi, odnosno Zelji i tim ljudima su klubovi bili prva ljubav , a ne skola ..ebiga i ja da sam ostao dole ko zna sta bi radio koliko sam se bio odao slobodi, a posebno oni ebiga
- Probisvjet
- Kontakt:
@Suada RESPEKTSuada je napisao/la:pa to vi iz srebrenika face neke kad hocete da Suljo dodje u srebrenik kada ...............**** vam suljo pmSaltCityAttack je napisao/la:prvo on je dispecer nema veze , ali je RVI armije BiH sto svakako je ono sto ovog baavca i treba da bude sramota.. to je isto ko kad bi mi pricali o rahmetli Djildi pricali ovdje ko je bio i sta...svi znamo da je bio veliki navijac Zelje i momak koji je da zivot za nasu drzavu i za to dvoje mu svakako respekt...ali i on nije imao sjajan zivot i svasta nesto je radio..pa eto prvi posao koji je dobio loj mu je recimo tetak nasao koji je takodjer manijak citav svoj zivot...znaci treba sad nekoga omalozavat zbog toga?..prvo Suljo je sebe citavog dao,bas kao i Djilda Slobodi, odnosno Zelji i tim ljudima su klubovi bili prva ljubav , a ne skola ..ebiga i ja da sam ostao dole ko zna sta bi radio koliko sam se bio odao slobodi, a posebno oni ebiga
Niko komentare nema kao ti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Suada nije "SaltCityAttack" iz Srebrenika sto njega citiras nas covjek FKR....Probisvjet je napisao/la:Suada je napisao/la:pa to vi iz srebrenika face neke kad hocete da Suljo dodje u srebrenik kada ...............**** vam suljo pmSaltCityAttack je napisao/la:prvo on je dispecer nema veze , ali je RVI armije BiH sto svakako je ono sto ovog baavca i treba da bude sramota.. to je isto ko kad bi mi pricali o rahmetli Djildi pricali ovdje ko je bio i sta...svi znamo da je bio veliki navijac Zelje i momak koji je da zivot za nasu drzavu i za to dvoje mu svakako respekt...ali i on nije imao sjajan zivot i svasta nesto je radio..pa eto prvi posao koji je dobio loj mu je recimo tetak nasao koji je takodjer manijak citav svoj zivot...znaci treba sad nekoga omalozavat zbog toga?..prvo Suljo je sebe citavog dao,bas kao i Djilda Slobodi, odnosno Zelji i tim ljudima su klubovi bili prva ljubav , a ne skola ..ebiga i ja da sam ostao dole ko zna sta bi radio koliko sam se bio odao slobodi, a posebno oni ebiga

hehehehe sorry znam daje nas i nasa vjerna fukara 

on je nas znam "SaltCityAttack" oprostit ce on meni mahmurna sam hehehe
jbg votku 

- Probisvjet
- Kontakt:
Al oplete po nasem SaltCityAttack.Suada je napisao/la:on je nas znam "SaltCityAttack" oprostit ce on meni mahmurna sam hehehe![]()
jbg votku

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahaha ma nema veze oprosteno joj ili mu je 
ebiga ali sto nea logike sto lik kaze navijaci ganjali Sulju, a ostale nisu hmmm...pa zar toliko ti navijaci su voljeli sudiju Caliju da su ga zalili sto mu je Suljo razbio glavu, pa su samo njega potjerali
..oduse tad smo imali takvu policiju od drota se pretvori u navijaca ili obratno ebiga

ebiga ali sto nea logike sto lik kaze navijaci ganjali Sulju, a ostale nisu hmmm...pa zar toliko ti navijaci su voljeli sudiju Caliju da su ga zalili sto mu je Suljo razbio glavu, pa su samo njega potjerali

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
@salt sramota ti je da vodja bude dispecer ili nesto bezveze, vodja ti mora bit gangstercic, samozvani mafijascic..to ti je moderni huliganizam, beogradska skola- nisi u toku
ljubav prema klubu, broj gostovanja, kad odes sam na gostovanje, zadnji dinar klubu das-nije to sad moda, vec pistolj, bomba, organizovani kriminal, "uticajni" navijac...nije ni cudo sto smo kao pokret dospjeli tu gdje jesmo, na crnu listu...nekima je uzor vodje Arkan
a ne Suljo, Pasa i slicni u ostalim grupama po BiH.

ljubav prema klubu, broj gostovanja, kad odes sam na gostovanje, zadnji dinar klubu das-nije to sad moda, vec pistolj, bomba, organizovani kriminal, "uticajni" navijac...nije ni cudo sto smo kao pokret dospjeli tu gdje jesmo, na crnu listu...nekima je uzor vodje Arkan

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:prvo on je dispecer nema veze , ali je RVI armije BiH sto svakako je ono sto ovog baavca i treba da bude sramota.. to je isto ko kad bi mi pricali o rahmetli Djildi pricali ovdje ko je bio i sta...svi znamo da je bio veliki navijac Zelje i momak koji je da zivot za nasu drzavu i za to dvoje mu svakako respekt...ali i on nije imao sjajan zivot i svasta nesto je radio..pa eto prvi posao koji je dobio loj mu je recimo tetak nasao koji je takodjer manijak citav svoj zivot...znaci treba sad nekoga omalozavat zbog toga?..prvo Suljo je sebe citavog dao,bas kao i Djilda Slobodi, odnosno Zelji i tim ljudima su klubovi bili prva ljubav , a ne skola ..ebiga i ja da sam ostao dole ko zna sta bi radio koliko sam se bio odao slobodi, a posebno oni ebiga
Ti si ozbiljan momak, dobro znas za odnose Fukara i Manijaka do 2001 godine, znas i sam kako ste docekivani u Srajevu takodje kako smo mi u Tuzli. Znas i sam kako je pocelo zatezanje izmedju nasih navijackih skupina, ono kamenjanje od novih generacija...
Ruzno je pricati na Sulju, on je patriota veliki i puno je dao za BiH kao i za vasu grupu...Ali ovaj interviju mu nije trebao, tj na ovaj nacin. Kod mladjih generacija je uzavrela krv, neko ce uraditi neku glupost i kajace se mnogi zbog toga. Umjesto da stane na loptu, smiri strasti on podgrijava situaciju. Ruzno je to sto je uradio, on treba biti uzor mladjima, njegovo je proslo, dosle su nove furke i standardi, ovim nece postici nista ni vece postovanje ni strah, jer proslo je vrijeme agenata i ljudi koji su zivjeli od klubova...
UG "Prijatelji FK Sloboda"
Ekipa je stigla u suncanu Čapljinu, uskoro sastav SLOBODE i javljanje sa stadiona.
Ekipa je stigla u suncanu Čapljinu, uskoro sastav SLOBODE i javljanje sa stadiona.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
sastav: ribic, salihovic, mehidic, gojkovic, cejvanovic, prses, hasic, music, omic, salamovic, jaganjacfukara87 je napisao/la:UG "Prijatelji FK Sloboda"
- Probisvjet
- Kontakt:

- Probisvjet
- Kontakt:
Ja sam i stariji od Sulje pa isto kazem za zelju i onog krnju vodene glave isto. Zbog kljuca, vode, zastavice mu treba yebat pleme-u prevodu fEmeliju! Doci ce i taj dan. Strasti se nece i ne mogu smiriti. Nikada zaboraviti, do smrti i poslije toga.o sole mio je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:prvo on je dispecer nema veze , ali je RVI armije BiH sto svakako je ono sto ovog baavca i treba da bude sramota.. to je isto ko kad bi mi pricali o rahmetli Djildi pricali ovdje ko je bio i sta...svi znamo da je bio veliki navijac Zelje i momak koji je da zivot za nasu drzavu i za to dvoje mu svakako respekt...ali i on nije imao sjajan zivot i svasta nesto je radio..pa eto prvi posao koji je dobio loj mu je recimo tetak nasao koji je takodjer manijak citav svoj zivot...znaci treba sad nekoga omalozavat zbog toga?..prvo Suljo je sebe citavog dao,bas kao i Djilda Slobodi, odnosno Zelji i tim ljudima su klubovi bili prva ljubav , a ne skola ..ebiga i ja da sam ostao dole ko zna sta bi radio koliko sam se bio odao slobodi, a posebno oni ebiga
Ti si ozbiljan momak, dobro znas za odnose Fukara i Manijaka do 2001 godine, znas i sam kako ste docekivani u Srajevu takodje kako smo mi u Tuzli. Znas i sam kako je pocelo zatezanje izmedju nasih navijackih skupina, ono kamenjanje od novih generacija...
Ruzno je pricati na Sulju, on je patriota veliki i puno je dao za BiH kao i za vasu grupu...Ali ovaj interviju mu nije trebao, tj na ovaj nacin. Kod mladjih generacija je uzavrela krv, neko ce uraditi neku glupost i kajace se mnogi zbog toga. Umjesto da stane na loptu, smiri strasti on podgrijava situaciju. Ruzno je to sto je uradio, on treba biti uzor mladjima, njegovo je proslo, dosle su nove furke i standardi, ovim nece postici nista ni vece postovanje ni strah, jer proslo je vrijeme agenata i ljudi koji su zivjeli od klubova...
Uostalom dolazite ovdje da provocirate. Nije mi jasno, koliko vas mrzim, a niti jednom nisam dosao na vasu sugavu temu da provociram.

A inače je Sloboda svih ovih godina imala pošten odnos prema klubovima iz SA! Ginulo se kontra njih al se zato klubovima iz HB i RS guzice davalo kad god im je trebalo.
pocinje utakmica, bivsi igrac slobode Almir Bekic je na tribinama kao ii predstavnici kluba, dok je presjednik na klupi sa igracima, sretno momci!!!
Respect za Presjednika
Respect za Presjednika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.