FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xvid
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xvid » 06 apr 2013, 01:06

bluemania je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem druže ;)
Sami pišete kako jedva cekate da vam dođe Željo. Pa to svi cekaju i tad je praznik u tom gradu/mjestu. Zato stanite u red i cekajte. Ali prvo morate uci u Premier ligu, jer šampion ne dolazima nižim.
Koliko sam ja shvatio bit onoga što Suljo reče je da čeka dan kad će na Tušanj doći Željo da mu se naj.ebe majke zbog toga što je navodno Leotaru pustio u zadnjem kolu i na taj način, po njegovom mišljenju, Slobodu uputio na livade Prve lige FBiH.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 06 apr 2013, 01:55

xvid je napisao/la:
bluemania je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem druže ;)
Sami pišete kako jedva cekate da vam dođe Željo. Pa to svi cekaju i tad je praznik u tom gradu/mjestu. Zato stanite u red i cekajte. Ali prvo morate uci u Premier ligu, jer šampion ne dolazima nižim.
Koliko sam ja shvatio bit onoga što Suljo reče je da čeka dan kad će na Tušanj doći Željo da mu se naj.ebe majke zbog toga što je navodno Leotaru pustio u zadnjem kolu i na taj način, po njegovom mišljenju, Slobodu uputio na livade Prve lige FBiH.
Ako tako razmišlja, onda taj Suljo baš i nije bistar covjek.

Nije Sloboda ispala iz lige... Sloboda je samu sebe izbacila iz lige.

http://www.****/sport/fudbal/97179-n ... -lige.html" onclick="window.open(this.href);return false;

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 apr 2013, 03:14

Brcko87 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:"ČEKAM DA TAJ ŽELJO DOĐE NA TUŠANJ"

http://druga.tv/info/13964" onclick="window.open(this.href);return false;

joj što laže ovo za Srebrenik da ga je policija ganjala.. :)Bio sam na toj utakmici.. Ganjali ga navijači Gradine..bježao gor po brdima iznad stadiona a za njim navijači..iskreno neznam kako je izvukao živu glavu al eto kaže da je se bio sakrio u sijeno.. :)A i ovo laže da je poslije dolazio u Srebrenik kao parkira golfa.. :)Ja neznam dal je on kad poslije prošao kroz Srebrenik a ne došao pa parkirao golfa.. :)Može lagat ovoj mladjoj raji a mi stariji što smo bili na toj utakmici i tim poslijeratnim utakmicama znamo istinu..
Pa bio sam I ja I ondje kad je razbio Calij glavu policija ga je ganjala...poslije da li su navijaci nije ni bitno,a znam da je ondje pobjego od hapsenja jer ipak je razbio sudiji Caliji glavu..kako nas niko od tih vasih navijaca nije ganjao?..zna se da je suljo bjezao od zakona a ne navijaca...suljo se nebi sramotio reci da je bjezao od piprotivnickih navijaca jer mu nebi bilo prvi put da ga neko ganja..druze njega je citav grad Becej ganjao kada je isao pratio Jedinstvo tamo kad su gostovale..to moj stari bolje zna bio je ...suljo se toga ne sramoti on o tome prica svakako ...pa sto onda I nas ostale niko nezaganja da I mi se u sijeno podvucemo ? Zato sto nismo vidjeli da niko od navijaca nije trcao tu za Suljom...znaci covjek od zakona bjezi a za njim se zaljepi citav grad a oni nezna za to hhah ...sorry na pravopisu sa tell pisem mrsko mi pogadjati slova hahah
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 06 apr 2013, 05:50, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 apr 2013, 03:23

bluemania je napisao/la:Taj vaš vođa i lider koji radi kao dispečer :P je pošteno priznao. Pa jasno da cekate taj dan kad vam dođe u goste duplokrunaš i najveci tim države. Svaka sredina u ovoj našoj lijepoj BiH to jedva ceka. Kad dođe Željo tad je praznik svima, što je sasvim normalno.

Valjda cete nekad docekati taj dan 8-)
I ne cudi me sto neki balavac komentarise, nijedan normalan manijak nece ovo ovako komentarisat, ko god zna sta je suljo ko je on i sta je uradio za navijacku scenu u tuzli tk i bih
Al nadje se neki balo koji ce ismijavat covjek jer je on zaboga dispece, izvini druze tebi na ogradi stoje sve dekani doktori i inzinjeri.

Puši ga manki 8-)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 apr 2013, 06:00

prvo on je dispecer nema veze , ali je RVI armije BiH sto svakako je ono sto ovog baavca i treba da bude sramota.. to je isto ko kad bi mi pricali o rahmetli Djildi pricali ovdje ko je bio i sta...svi znamo da je bio veliki navijac Zelje i momak koji je da zivot za nasu drzavu i za to dvoje mu svakako respekt...ali i on nije imao sjajan zivot i svasta nesto je radio..pa eto prvi posao koji je dobio loj mu je recimo tetak nasao koji je takodjer manijak citav svoj zivot...znaci treba sad nekoga omalozavat zbog toga?..prvo Suljo je sebe citavog dao,bas kao i Djilda Slobodi, odnosno Zelji i tim ljudima su klubovi bili prva ljubav , a ne skola ..ebiga i ja da sam ostao dole ko zna sta bi radio koliko sam se bio odao slobodi, a posebno oni ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Suada
Kontakt:

Post Postao/la Suada » 06 apr 2013, 08:33

SaltCityAttack je napisao/la:prvo on je dispecer nema veze , ali je RVI armije BiH sto svakako je ono sto ovog baavca i treba da bude sramota.. to je isto ko kad bi mi pricali o rahmetli Djildi pricali ovdje ko je bio i sta...svi znamo da je bio veliki navijac Zelje i momak koji je da zivot za nasu drzavu i za to dvoje mu svakako respekt...ali i on nije imao sjajan zivot i svasta nesto je radio..pa eto prvi posao koji je dobio loj mu je recimo tetak nasao koji je takodjer manijak citav svoj zivot...znaci treba sad nekoga omalozavat zbog toga?..prvo Suljo je sebe citavog dao,bas kao i Djilda Slobodi, odnosno Zelji i tim ljudima su klubovi bili prva ljubav , a ne skola ..ebiga i ja da sam ostao dole ko zna sta bi radio koliko sam se bio odao slobodi, a posebno oni ebiga
pa to vi iz srebrenika face neke kad hocete da Suljo dodje u srebrenik kada ...............**** vam suljo pm

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 apr 2013, 09:10

Suada je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:prvo on je dispecer nema veze , ali je RVI armije BiH sto svakako je ono sto ovog baavca i treba da bude sramota.. to je isto ko kad bi mi pricali o rahmetli Djildi pricali ovdje ko je bio i sta...svi znamo da je bio veliki navijac Zelje i momak koji je da zivot za nasu drzavu i za to dvoje mu svakako respekt...ali i on nije imao sjajan zivot i svasta nesto je radio..pa eto prvi posao koji je dobio loj mu je recimo tetak nasao koji je takodjer manijak citav svoj zivot...znaci treba sad nekoga omalozavat zbog toga?..prvo Suljo je sebe citavog dao,bas kao i Djilda Slobodi, odnosno Zelji i tim ljudima su klubovi bili prva ljubav , a ne skola ..ebiga i ja da sam ostao dole ko zna sta bi radio koliko sam se bio odao slobodi, a posebno oni ebiga
pa to vi iz srebrenika face neke kad hocete da Suljo dodje u srebrenik kada ...............**** vam suljo pm
@Suada RESPEKT
Niko komentare nema kao ti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 06 apr 2013, 09:21

Probisvjet je napisao/la:
Suada je napisao/la:
Suada nije "SaltCityAttack" iz Srebrenika sto njega citiras nas covjek FKR.... :D

Suada
Kontakt:

Post Postao/la Suada » 06 apr 2013, 09:47

hehehehe sorry znam daje nas i nasa vjerna fukara :D

Suada
Kontakt:

Post Postao/la Suada » 06 apr 2013, 09:55

on je nas znam "SaltCityAttack" oprostit ce on meni mahmurna sam hehehe :lol: :lol: jbg votku :idea:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 apr 2013, 10:24

Suada je napisao/la:on je nas znam "SaltCityAttack" oprostit ce on meni mahmurna sam hehehe :lol: :lol: jbg votku :idea:
Al oplete po nasem SaltCityAttack. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 apr 2013, 11:56

hahaha ma nema veze oprosteno joj ili mu je :)

ebiga ali sto nea logike sto lik kaze navijaci ganjali Sulju, a ostale nisu hmmm...pa zar toliko ti navijaci su voljeli sudiju Caliju da su ga zalili sto mu je Suljo razbio glavu, pa su samo njega potjerali :(..oduse tad smo imali takvu policiju od drota se pretvori u navijaca ili obratno ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 apr 2013, 12:33

@salt sramota ti je da vodja bude dispecer ili nesto bezveze, vodja ti mora bit gangstercic, samozvani mafijascic..to ti je moderni huliganizam, beogradska skola- nisi u toku :D

ljubav prema klubu, broj gostovanja, kad odes sam na gostovanje, zadnji dinar klubu das-nije to sad moda, vec pistolj, bomba, organizovani kriminal, "uticajni" navijac...nije ni cudo sto smo kao pokret dospjeli tu gdje jesmo, na crnu listu...nekima je uzor vodje Arkan ;) a ne Suljo, Pasa i slicni u ostalim grupama po BiH.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 06 apr 2013, 13:49

Ti si ozbiljan momak, dobro znas za odnose Fukara i Manijaka do 2001 godine, znas i sam kako ste docekivani u Srajevu takodje kako smo mi u Tuzli. Znas i sam kako je pocelo zatezanje izmedju nasih navijackih skupina, ono kamenjanje od novih generacija...
Ruzno je pricati na Sulju, on je patriota veliki i puno je dao za BiH kao i za vasu grupu...Ali ovaj interviju mu nije trebao, tj na ovaj nacin. Kod mladjih generacija je uzavrela krv, neko ce uraditi neku glupost i kajace se mnogi zbog toga. Umjesto da stane na loptu, smiri strasti on podgrijava situaciju. Ruzno je to sto je uradio, on treba biti uzor mladjima, njegovo je proslo, dosle su nove furke i standardi, ovim nece postici nista ni vece postovanje ni strah, jer proslo je vrijeme agenata i ljudi koji su zivjeli od klubova...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 apr 2013, 15:15

UG "Prijatelji FK Sloboda"
Ekipa je stigla u suncanu Čapljinu, uskoro sastav SLOBODE i javljanje sa stadiona.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 apr 2013, 15:35

fukara87 je napisao/la:UG "Prijatelji FK Sloboda"
Ekipa je stigla u suncanu Čapljinu, uskoro sastav SLOBODE i javljanje sa stadiona.
sastav: ribic, salihovic, mehidic, gojkovic, cejvanovic, prses, hasic, music, omic, salamovic, jaganjac

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 apr 2013, 15:40

slika

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 apr 2013, 15:46

o sole mio je napisao/la:

Ti si ozbiljan momak, dobro znas za odnose Fukara i Manijaka do 2001 godine, znas i sam kako ste docekivani u Srajevu takodje kako smo mi u Tuzli. Znas i sam kako je pocelo zatezanje izmedju nasih navijackih skupina, ono kamenjanje od novih generacija...
Ruzno je pricati na Sulju, on je patriota veliki i puno je dao za BiH kao i za vasu grupu...Ali ovaj interviju mu nije trebao, tj na ovaj nacin. Kod mladjih generacija je uzavrela krv, neko ce uraditi neku glupost i kajace se mnogi zbog toga. Umjesto da stane na loptu, smiri strasti on podgrijava situaciju. Ruzno je to sto je uradio, on treba biti uzor mladjima, njegovo je proslo, dosle su nove furke i standardi, ovim nece postici nista ni vece postovanje ni strah, jer proslo je vrijeme agenata i ljudi koji su zivjeli od klubova...
Ja sam i stariji od Sulje pa isto kazem za zelju i onog krnju vodene glave isto. Zbog kljuca, vode, zastavice mu treba yebat pleme-u prevodu fEmeliju! Doci ce i taj dan. Strasti se nece i ne mogu smiriti. Nikada zaboraviti, do smrti i poslije toga.
Uostalom dolazite ovdje da provocirate. Nije mi jasno, koliko vas mrzim, a niti jednom nisam dosao na vasu sugavu temu da provociram.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 apr 2013, 15:58

:shock: Jbt,zadnju utakmicu sami sebi odlučivali o sudbini.Poraz sa jedan razlike ih ostavljao u ligi,al neznadoše ni to odigrati. I onda nasjednu na Ibrakovu šuplju priču kako je neko drugi kriv,trebao je neko da gine u Trebinju da bi Sloboda ostala :shock:
A inače je Sloboda svih ovih godina imala pošten odnos prema klubovima iz SA! Ginulo se kontra njih al se zato klubovima iz HB i RS guzice davalo kad god im je trebalo.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 apr 2013, 16:01

pocinje utakmica, bivsi igrac slobode Almir Bekic je na tribinama kao ii predstavnici kluba, dok je presjednik na klupi sa igracima, sretno momci!!!

Respect za Presjednika :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.