defendr nam se izgubio.BIHfan je napisao/la:Sto kasni tabela?
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Tabela poslije 12. KOLA

Tabela poslije 12. KOLA

Tabela poslije 12. KOLA

posto ovo nisam odavno radio(Tabela i Lista strijelaca) molio bi vas ako uocite gresku da javite.Hvala.
Savez se izvinjava sto se ovako dugo cekalo na tabele i l.strijelaca.Nadam se da se nece ponavljati ubuduce
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
3 na 2, obavezno dobiti !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- __Liedson__
- Kontakt:
Utakmica sezone a mi igramo sa igračem manje

Idemo!!anonimni je napisao/la:3 na 2, obavezno dobiti !
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Katastrofalna sezona za Stolac,katastrofalna.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Imamo 1 bod 100% , ali ako Troyes dadne gol ili Bologna 1 ili 2 , eto nam i 3 boda. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kulturno, u raslje za pobjedu Formule. Valjda i taj opstanak osiguramo. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Donnie Darko
- Kontakt:
yebi se monpelje, yebi se belhanda
Iiiiiiii ekipa Topnika dolazi do pobjede u zadnjim minuta na teskom gostovanju protiv Mislish uniteda i ovo ce biti 3 vazna boda u borbi za titulu,mozda cak i presudna !!A gol je postigao kapiten ove ekipe @Admir_Sa !
TOPNICI DO TITULE !!
TOPNICI DO TITULE !!
katastrofalna predstava Stoca u zadnjih par kola.Ovaj poraz je potvrdio odlazak u trecu ligu definitivno.Rooney88 je napisao/la:Kulturno, u raslje za pobjedu Formule. Valjda i taj opstanak osiguramo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ja kad sam ti govorio da moramo malo popustiti da bi liga bila zanimljivija nisi mi vjerovao, ev vidiš šta se dešava kada se uozbiljimoarelinho je napisao/la:Iiiiiiii ekipa Topnika dolazi do pobjede u zadnjim minuta na teskom gostovanju protiv Mislish uniteda i ovo ce biti 3 vazna boda u borbi za titulu,mozda cak i presudna !!A gol je postigao kapiten ove ekipe @Admir_Sa !
TOPNICI DO TITULE !!
dominacija je neminovnost!
nema potpisa
A nije ni da smo mi bas Vitesse trenutno.Otelo je napisao/la:katastrofalna predstava Stoca u zadnjih par kola.Ovaj poraz je potvrdio odlazak u trecu ligu definitivno.Rooney88 je napisao/la:Kulturno, u raslje za pobjedu Formule. Valjda i taj opstanak osiguramo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kapitenu sve sto kazes u pravu si !!Admir_Sa je napisao/la:ja kad sam ti govorio da moramo malo popustiti da bi liga bila zanimljivija nisi mi vjerovao, ev vidiš šta se dešava kada se uozbiljimoarelinho je napisao/la:Iiiiiiii ekipa Topnika dolazi do pobjede u zadnjim minuta na teskom gostovanju protiv Mislish uniteda i ovo ce biti 3 vazna boda u borbi za titulu,mozda cak i presudna !!A gol je postigao kapiten ove ekipe @Admir_Sa !
TOPNICI DO TITULE !!
dominacija je neminovnost!
- __Liedson__
- Kontakt:
Eto šta nam uradi Cautinho kad je najvažnije svojim nepotrebnim banom zarađenog djetinjastim ponašanjem i svađanjem na ostalim temama..takav nam igrač nije potreban, slobodno nek odmori još dva kola pa da nađemo drugog igrača..
Čestitke Topnicima na zasluženoj pobjedi kojom su nam preoteli prvo mjesto, nadam se velikoj borbi za titulu do samog kraja
Čestitke Topnicima na zasluženoj pobjedi kojom su nam preoteli prvo mjesto, nadam se velikoj borbi za titulu do samog kraja
- Evolution87
- Kontakt:
Bod na gostovanju kod Cekicara. Ostaje zal za tim sto nismo osvojili sva 3 jer smo imali igraca vise.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
kako je krenulo, opet @ Corleone zabi
ako ostane tako, moći ću samo da mu čestitam 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Izgleda da je mogao tipovat ali je zaboravio barem mi tako na FB napisao.E sad da li bi sta uzeli da je odigrao ne znam.Uglavnom dva vezana poraza i izgubilo se prvo mjesto.Ali idemo dalje.__Liedson__ je napisao/la:Eto šta nam uradi Cautinho kad je najvažnije svojim nepotrebnim banom zarađenog djetinjastim ponašanjem i svađanjem na ostalim temama..takav nam igrač nije potreban, slobodno nek odmori još dva kola pa da nađemo drugog igrača..
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
anonimni je napisao/la:kako je krenulo, opet @ Corleone zabiako ostane tako, moći ću samo da mu čestitam
Pa nmg da vjerujem.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Yebo te led i Torino.
Izbiše nam dva boda i dolazak na prvo mjesto. Nikako da iskoristimo kad imamo igrača više ove sezone. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.