I ja sam slicnoj razmisljanja. Nema igre kod Damira, a i Dubarecno igra sjajno. Kako god ovo Damir tesko uzimabhsport je napisao/la:Mogli bi mi ovo danas lagano zavrsiti sa 0-3. Damir ovo tesko da uzima, a onda ulazi umoran u dubl ...
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BH tenis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir cim krene napadati uzima poene, to traje vec godinu dana. Lik je jednostavno defanzivan i zbog toga je tu gdje jeste.Unofficialpage je napisao/la:I ja sam slicnoj razmisljanja. Nema igre kod Damira, a i Dubarecno igra sjajno. Kako god ovo Damir tesko uzimabhsport je napisao/la:Mogli bi mi ovo danas lagano zavrsiti sa 0-3. Damir ovo tesko da uzima, a onda ulazi umoran u dubl ...
Ovakve igrace bi trebao jesti za dorucak, ako hoce u TOP 100.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Upravo to. Samo se brani, gdje gubi dosta snage. Ove igrace treba lagano dobivat ali on se muci.bhsport je napisao/la:Damir cim krene napadati uzima poene, to traje vec godinu dana. Lik je jednostavno defanzivan i zbog toga je tu gdje jeste.Unofficialpage je napisao/la:I ja sam slicnoj razmisljanja. Nema igre kod Damira, a i Dubarecno igra sjajno. Kako god ovo Damir tesko uzimabhsport je napisao/la:Mogli bi mi ovo danas lagano zavrsiti sa 0-3. Damir ovo tesko da uzima, a onda ulazi umoran u dubl ...
Ovakve igrace bi trebao jesti za dorucak, ako hoce u TOP 100.
Vratio break i opet uzgubi svoj servis sa nulom
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Izgubi zivce gledajuci naseg pokusaja od tenisera, e moj boze u kog se mi uzdamo da udje u TOP100. Lik prvo nema fizicku spremu pa sve ostalo
+1BigBang je napisao/la:Izgubi zivce gledajuci naseg pokusaja od tenisera, e moj boze u kog se mi uzdamo da udje u TOP100. Lik prvo nema fizicku spremu pa sve ostalo
SAMO ČELIK !
Hajde Damire prestani se zajebavati i pocni igrati. Naprijed Dzumi! 
Dobra trenutna igra od Damira. Samo da vako nastavi!
Edit: Damir brejk. Nadamo se pobjedi ovdje pa onda dubl. Gdje ce biti vrlo vrlo tesko jer je Dzumhur dosta umoran.
Idemo naprijed!
Edit: Damir brejk. Nadamo se pobjedi ovdje pa onda dubl. Gdje ce biti vrlo vrlo tesko jer je Dzumhur dosta umoran.
Idemo naprijed!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 06 apr 2013, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
3-2 Hajde osiguraj break!
Dobija on ovo 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
POBJEDA! Uff pratit ove nase sportiste je gore od ikakve bolesti hahah.. Svaka cast Dzumi!!
Sretno u dublu kasnije! Pa da ovo preokrenemo!
Sretno u dublu kasnije! Pa da ovo preokrenemo!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nikad' mu necu oprostiti ovaj zadnji gem. Umalo me hercika nije strefila. Al' sve u svemu, bravo majstore!
Nadam se da Damir ipak nece igrati dubl mec.
Nadam se da Damir ipak nece igrati dubl mec.
- legenda reala
- Kontakt:
Uh provuče se Damson kroz iglene uši.
Kako je moćan ovaj kompleks u Mostaru, ja sam iznenađen da kod nas ima jedan ovako dobar teniski kompleks

Kako je moćan ovaj kompleks u Mostaru, ja sam iznenađen da kod nas ima jedan ovako dobar teniski kompleks
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta kazes retro nasi bolji od Albota?
Moramo dubl dobit.
Moramo dubl dobit.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Damire! Najgori za zivce je bio zadnji game, 0d 40-00 do 40-AD, dosla mami neka komsinica a ja na rubu zivaca a ne smijem psovat i derat se
Nije los mec bio, bilo je dobrih poena i nekoliko sjajnih udaraca. Treba realno sagledat ovaj Dubarenco je fenomenalno igrao, malo grijesio. Damir ima sjajnu defanzivu, jos treba ofanzivu popravit i tek tad se moze necemu nadat
Tesko cemo dubl dobit. Ako Aldin moze neka on igra, bolje da igra on jer je Damir umoran.
Nije los mec bio, bilo je dobrih poena i nekoliko sjajnih udaraca. Treba realno sagledat ovaj Dubarenco je fenomenalno igrao, malo grijesio. Damir ima sjajnu defanzivu, jos treba ofanzivu popravit i tek tad se moze necemu nadat
Tesko cemo dubl dobit. Ako Aldin moze neka on igra, bolje da igra on jer je Damir umoran.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Naši nisu bolji ni od ovog DubarenakEdin TM87 je napisao/la:Sta kazes retro nasi bolji od Albota?![]()
Moramo dubl dobit.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Damir upao u glavni zdrijeb Challengera u Mersinu: http://www.tennisalternative.com/forum/ ... 4#post_924" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir ce sigurno do kraja godine u 150,ali nisam bas impresioniran sa njim,jedino fizicka sprema i trcanje su mu na svjetskom nivou,ovo ostalo,slabo,slabo,ali tehnika udaraca mu je odlicna,mozda da dobije jos nekih 10 kila,mozda bi se to osjetilo na udarcima,ovako,winner iz neke neutralne situacije ne moze zabiti ni pod razno.
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.