Nije ti ta huškačka prica na čast
Stariji lik, a prijeti po forumima
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Reci ti meni iskreno, sta ti mislis o kljucu, vodi, zastavici... Jel' to hinjska izjava? Mozda se vodena glava treba zastidjeti svog krkanluka! Kada se javno budete ocitavali o papanliku i lopovluku onda mozemo razgovarati.bluemania je napisao/la:Probisvjete
Nije ti ta huškačka prica na častstidi se.
O cemu pricas covjeceProbisvjet je napisao/la:Reci ti meni iskreno, sta ti mislis o kljucu, vodi, zastavici... Jel' to hinjska izjava? Mozda se vodena glava treba zastidjeti svog krkanluka!bluemania je napisao/la:Probisvjete
Nije to onaj osjecaj mrznje, vise osjecaj gadjenja.bluemania je napisao/la:O cemu pricas covjeceProbisvjet je napisao/la:Reci ti meni iskreno, sta ti mislis o kljucu, vodi, zastavici... Jel' to hinjska izjava? Mozda se vodena glava treba zastidjeti svog krkanluka!bluemania je napisao/la:Probisvjete
Stariji lik, a prijeti po forumima![]()
![]()
Otarasi se te mržnje, loše utice na zdravlje![]()
I prestanite krivi druge za svoje neuspjehe. Brukate se odavno![]()
Nisu ni manijaci krivilu Slobodu kad je Željo primio petardu od Hapoela
ma sta **** ih grob :ugeek:MakeTZ je napisao/la:1 - 0 za Capljinu.
Ribić? Zar on ne igra ili se povrijedio u međuvremenu?ultrasstyle_tz je napisao/la:a je.em mu , pisem kako nam je visina najveca prednost oni prime go nakon prekida. nista valja ovo okrenut sad, samo tesko bez Ribe i Grade u pm.
Eh, zaboravio sam na golmana, mislio sam na napadača.SaltCityAttack je napisao/la:imamo dvojicu jedan je golman zato mozda i misli da igra Ribic
Zajebancija hafukara87 je napisao/la:2-0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.