evribadi: vi ar d cempions, vi ar d cempions, nou tajm for luzers koz vi ar d cempions
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
NA NA NAAA NA NA NA NAAA NA HEEEEEJ GOODBYE!!!!
evribadi: vi ar d cempions, vi ar d cempions, nou tajm for luzers koz vi ar d cempions

Sent from my Philips Smart TV.
Cestitam braco Bavarci na 23. tituli sampiona Njemacke!
Čestitke na tituli.Dominatorski.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Čestike Bavarci!
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
DOMINACIJA TOKOM CIJELE SEZONE DANAS JE OZVANICENA !
Cestitike igracima i navijacima Bayern-a na 23.titulu prvaka Njemacke. Mislim da je svaki daljni komentar suvisan kada je u pitanju Bundesliga.
Cestitike igracima i navijacima Bayern-a na 23.titulu prvaka Njemacke. Mislim da je svaki daljni komentar suvisan kada je u pitanju Bundesliga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Cautinho
- Kontakt:
Cestitke na tituli,super predstava u prvenstvu,potpuna dominacija.Isto tako,puno srece i u LP i kupu Njemacke.
Keep walking.
SEXTEIGER!!!
Krunisa odličnu bundesligašku sezonu prelijepim golom.
Sad još po preostale dvije titule!!!
BAYERN MUNCHEN !!!
Krunisa odličnu bundesligašku sezonu prelijepim golom.
Sad još po preostale dvije titule!!!
BAYERN MUNCHEN !!!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Čestitke!
Uživajte.
Uživajte.
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 07 apr 2013, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sjajno,divno,nema sta.
Ali ima ovde nesto drugo...Ja mislim da vecina nije nesto sad pooosebno sretna zbog titule
Mi znamo vec jedno 5 kola unazad da cemo biti sampioni,jer smo toliko **** jaki,a nekako i od pocetka sezone smo ocekivali titulu,tako da smo se vise fokusirali na neke druge stvari.
Npr. mi smo se ove sezone toliko nervirali sto primamo vise golova kod kuce,nego u gostima,a pobjedjivali smo.Samo jedan poraz i nama je nesto smetalo.
Mislim da je razlog ovome sto smo prosle sezone po jednu ruku vec bili drzali na svakom peharu,a na kraju nismo ni jedan uzeli.Tek kada osvojimo sve 3 pehara onda cemo biti ono istinski zadovoljni.
Ali opet,nakon 28. kola,WOW.
Toliko o jakom i konkurentnom Dortmundu.
MIA SAN MIA
Ali ima ovde nesto drugo...Ja mislim da vecina nije nesto sad pooosebno sretna zbog titule
Mi znamo vec jedno 5 kola unazad da cemo biti sampioni,jer smo toliko **** jaki,a nekako i od pocetka sezone smo ocekivali titulu,tako da smo se vise fokusirali na neke druge stvari.
Npr. mi smo se ove sezone toliko nervirali sto primamo vise golova kod kuce,nego u gostima,a pobjedjivali smo.Samo jedan poraz i nama je nesto smetalo.
Mislim da je razlog ovome sto smo prosle sezone po jednu ruku vec bili drzali na svakom peharu,a na kraju nismo ni jedan uzeli.Tek kada osvojimo sve 3 pehara onda cemo biti ono istinski zadovoljni.
Ali opet,nakon 28. kola,WOW.
Toliko o jakom i konkurentnom Dortmundu.
MIA SAN MIA
#miasanmia
Bravo!
Cestitke svim navijacima i simpatizerima Bayerna. Proslavimo ovo kako dolikuje.
MIA SAM MIA!

Cestitke svim navijacima i simpatizerima Bayerna. Proslavimo ovo kako dolikuje.
MIA SAM MIA!

Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 06 apr 2013, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Aleee Sampioneeeee, sampioneeee, sampioneee!!!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Neka pati kome smeta, Bayo je prvak svijeta!
Ima l' ko jači?

Ima l' ko jači?

Kazu da je sad BOMB-STEIGER.S-Y-L-A-R je napisao/la:SEXTEIGER!!!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- IlCapitano
- Kontakt:
Čestitke instituciji i normalnim navijačima na tituli.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Omerbavarac
- Kontakt:

Tooooooooooooo!!!!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:

MIA SAN MIA
- roy_makaay
- Kontakt:
Salatara se vratila na svoje prirodno mjesto.Danas se može malo i zalit pri slavlju
,a od sutra već mislima se okrenuti Torinu jer klempo MORA napokon stići u Bavarsku.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Cestitke na tituli
Cijela sezoan je perfektna i valjalo bi ju zavrsit s makar jos jednom titulom
Cijela sezoan je perfektna i valjalo bi ju zavrsit s makar jos jednom titulom
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prije svega momci zelim da vam cestitam svim bavarcima istinskim iskrenim ljubiteljima ovoga kluba .Obistinilo se ono sto sam pisao pre nesto vise od mjesec dana ako se ne varam da cemo na samo pocetku aprila ovjeriti titulu i to se desilo i to na kakav nacin kao nikada do sada .Sada sve moguce snage prebaciti na LP ,pa i pod cjenu ako treba i kupa hocu taj trofej ove sezone.
MNOGO SMO JAKI
MNOGO SMO JAKI
Prijatelji, forumske kolege, navijači Bayerna čestitke na tituli i uživajte u velikom uspjehu, u kojem i ja svakako itekako uživam....Sad smo je upakovali, ozvaničili, a ona Bierdusche onda u pretposljednje kolu i uručivanje salatare....
E ovako sad malo.....Schweinsteigeru je ovo 6 titula prvaka Njemačke i najuspješnije u ovoj ekipi po tome, Lahmu i Pizarro-u je 4., Riberyju, Van Buytenu i Gomezu 3., Robbenu, Mulleru, Badstuberu, Tymoschtschuku, Kroosu i Alabi 2. (Alabi ova ipak nekako ko prva jer je bio standardan za razliku od one prve 2010.god), Neueru, Gustavou, Danteu, Martinezu, Boatengu, Mandžukiću, Shaqiriju prva.
Jedino Gomez sve titule nije osvajao s Bayernom, jednu titulu njemačkog prvaka je osvojio je sa Stuttgartom.
Neueru je ovo prva titula njemačkog prvaka, jer do sada je osvajao samo Kup sa Schalkeom.
Za Dantea je ovo prva titula uopšte u klubskom fudbalu (sa Superkupom osvojenim na početku sezone druga).
Ovo je naravno historijski dan jer smo postavili rekord u najranijem osvajanju titule prvaka Njemačke.Nakon 28 kola, do sad to nikom nije pošlo za rukom, a dosadašnji rekord nakon 30. kola je isto držao Bayern. Još 6 bodova nam fali da sustignemo rekord po broju bodova u jednoj sezoni, a 7 naravno i da ga prestignemo. I to ćemo ako Bog da uspjet...
E ovako sad malo.....Schweinsteigeru je ovo 6 titula prvaka Njemačke i najuspješnije u ovoj ekipi po tome, Lahmu i Pizarro-u je 4., Riberyju, Van Buytenu i Gomezu 3., Robbenu, Mulleru, Badstuberu, Tymoschtschuku, Kroosu i Alabi 2. (Alabi ova ipak nekako ko prva jer je bio standardan za razliku od one prve 2010.god), Neueru, Gustavou, Danteu, Martinezu, Boatengu, Mandžukiću, Shaqiriju prva.
Jedino Gomez sve titule nije osvajao s Bayernom, jednu titulu njemačkog prvaka je osvojio je sa Stuttgartom.
Neueru je ovo prva titula njemačkog prvaka, jer do sada je osvajao samo Kup sa Schalkeom.
Za Dantea je ovo prva titula uopšte u klubskom fudbalu (sa Superkupom osvojenim na početku sezone druga).
Ovo je naravno historijski dan jer smo postavili rekord u najranijem osvajanju titule prvaka Njemačke.Nakon 28 kola, do sad to nikom nije pošlo za rukom, a dosadašnji rekord nakon 30. kola je isto držao Bayern. Još 6 bodova nam fali da sustignemo rekord po broju bodova u jednoj sezoni, a 7 naravno i da ga prestignemo. I to ćemo ako Bog da uspjet...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.