Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
sta im uradismo u rekordnom vremenu

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Gonzalo je igracina ,samo kad ne igra pod pritiskom i kad mu se da sloboda u igri.LenBias je napisao/la:nazalost i ova utakmica je dokaz da gonzalo zna igrati samo protiv malih timova
Bice velika klupska dilema koga ostaviti, a koga prodati na ljeto.
Benz ili Gonzalo, pitanje je sad
Jao di marije.
Šta reći, ležerna pobjeda, i jednostavna demonstracija sile. Bez tika-kake i sličnih preseravanja, pravo u kost.
Šta reći, ležerna pobjeda, i jednostavna demonstracija sile. Bez tika-kake i sličnih preseravanja, pravo u kost.
naprijed rejal
nema dileme, gonzalo moze da pakuje kofere, ako dogovorimo dva napadaca mogu obabluemania je napisao/la:Gonzalo je igracina ,samo kad ne igra pod pritiskom i kad mu se da sloboda u igri.LenBias je napisao/la:nazalost i ova utakmica je dokaz da gonzalo zna igrati samo protiv malih timova
Bice velika klupska dilema koga ostaviti, a koga prodati na ljeto.
Benz ili Gonzalo, pitanje je sad![]()
34 udarca na gol jebote
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Higuain je obicna panjina koja bi se za prvih 11 morala itekako namucit' i u Celti, a ne Realu.
Peace.
Peace.
nije da ima jaku konkurenciju pa da se mora namucitmandraX je napisao/la:Higuain je obicna panjina koja bi se za prvih 11 morala itekako namucit' i u Celti, a ne Realu.
Peace.
dovoljno je zabit 1 od 2 zicera
- KapioFootball
- Kontakt:
Laganini sa 30% snage Ozil konacno poceo zabijati,sad Galaty u revansu 3-cu zabit.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Xabi Alonso,obavezno svezat još 3 godine za klub.
Uvijek mi je drago kad ovaj Levant e razbijemo.
Uvijek mi je drago kad ovaj Levant e razbijemo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Lijepo igra Real ( konacno ), ali nevjerovatno koliko je CR limitiran na malom prostoru.

34 suta na gol, posjed lopte pofin, a svaka akcija se zavrsava u roku od 10 sekundi, nema onog kruzenja k'o kod Barce. Bio je dobar dan.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- schweinsteiger
- Kontakt:
"Moja budućnost nije bitna, moja budućnost je Real Madrid!". - Cristiano Ronaldo
Slijedi : Real Madrid nije bitan.
#miasanmia
vidim neko je otkrio cari logike kao predmeta u skolischweinsteiger je napisao/la:"Moja budućnost nije bitna, moja budućnost je Real Madrid!". - Cristiano Ronaldo
Otac jedini.Fergie je napisao/la:
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju petardu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mora i on proraditi protiv nekog, makar to bio i LevanteSveti je napisao/la:ja mislim da je ovo najveća ocjena što je higuain ikad dobio
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.