Svakako da je ohrabrujuca vijest da ce Mujdza biti spreman za Grke, nakon sto smo ostali bez Pjanica i Salihovica. Na toj desnoj strani i nemamo bas neku alternativu za Mensura i mogao bi nam biti jako vazan igrac u ovoj utakmici.
Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Mensur Mujdža
Ma to je Mensur reko treneru da se hoce odmorit za Grcku
Svakako da je ohrabrujuca vijest da ce Mujdza biti spreman za Grke, nakon sto smo ostali bez Pjanica i Salihovica. Na toj desnoj strani i nemamo bas neku alternativu za Mensura i mogao bi nam biti jako vazan igrac u ovoj utakmici.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sretan rođendan Mensure 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mujdzone ponovo zauzeo ''svoje staro radno mesto od pocetka''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma masina je to nisam ni sumnjao, ne vjerujem da bi ga onaj trener izradio kolko su ga samo hvalili do povrede one a sad da sjedi na klupi...harishp je napisao/la:Mujdzone ponovo zauzeo ''svoje staro radno mesto od pocetka''
Evo asistencija Nikole Rokvica 
- EdenHazard
- Kontakt:
tema je Memso Mujdža a ne taj tvoj bravarSheyi je napisao/la:Evo asistencija Nikole Rokvica
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
EdenHazard je napisao/la:tema je Memso Mujdža a ne taj tvoj bravarSheyi je napisao/la:Evo asistencija Nikole Rokvica
Mani price za aligatore!
Pa bas je tvoja prica krokodilska.Cuj isti ljudiSheyi je napisao/la:EdenHazard je napisao/la:tema je Memso Mujdža a ne taj tvoj bravarSheyi je napisao/la:Evo asistencija Nikole Rokvica
Mani price za aligatore!isti ljudi tate mi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A skoro neko pise nema sanse da se vrati u prvih 11 u kakvoj je strasnoj formi frajburg bla bla mujdzonet bog i batina u fraji bolan
Sta ima prijatelju? Kako si?harishp je napisao/la:Pa bas je tvoja prica krokodilska.Cuj isti ljudisto bi Rokvic Marinkov drzao desnu poziciju na terenu,mozda jedino sa medom i grozdjem
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovo je bila klasika od haretaSheyi je napisao/la:Sta ima prijatelju? Kako si?harishp je napisao/la:Pa bas je tvoja prica krokodilska.Cuj isti ljudisto bi Rokvic Marinkov drzao desnu poziciju na terenu,mozda jedino sa medom i grozdjem
Jedva cekam njegov odgovor
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Freiburg jos jaci sa Mujdzom. Ni Liga Prvaka nije daleko 
- Cautinho
- Kontakt:
Dobro ide ovom Mensurovom Freiburgu,LP stvarno nije daleko,ako im se poklopi,bit ce komedija.
Keep walking.
Svake godine otpisuju Fraju a Frajo ne da se neda,nego im i Evropsko takmicenje gotovo na dohvat ruke.
Mujdza fakat kad nije povrijedjen standardan u svom timu.Da je birao,nebi mu bolje legao klub o ligi da ne govorim.
I jos nesto kod Svabe nema komedije,sto se vidi iz prilozenog i LS.
Mujdza fakat kad nije povrijedjen standardan u svom timu.Da je birao,nebi mu bolje legao klub o ligi da ne govorim.
I jos nesto kod Svabe nema komedije,sto se vidi iz prilozenog i LS.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

SJAJNE IGRE REPREZENTATIVCA BiH
Mujdža u idealnoj ekipi 29. kola Bundeslige
Freiburg ove sezone igra sjajno, a ova se ekipa nalazi nadomak plasmana u Ligu prvaka, ili barem Evropsku ligu naredne sezone.
Ova je ekipa u prošlom kolu Bundeslige sa uvjerljivih 3:1 bila bolja od Hannovera, uz sjajan nastup reprezentativca Bosne i Hercegovine Mensura Mujdže.
Mujdža je za svoj nastup nagrađen izborom u idealnu ekipu 29. kola Bundeslige.
Idealni tim 29. kola: Starke, Mujdža, Boateng, Naldo, Molinaro, Blazykowsky, Gundogan, Ji, Gotze, Lewandowski, San. ( Sp.o.rt. ba )
Nije mu prvi put, samo kada je zdrav, vidi se koliko on zapravo znači ovoj ekipi Freiburga, i koliko mu dobro ide ove sezone u BuLI.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Mensur je fkt dobar igrac, dosta puta je to dokazao u reprezentaciji, kad se sjecam samo kako je Evru silovao na desnom beku protiv Francuza. Jedan od nasih najvaznijih igraca, i samo neka nastavi tako 
Sutra na ARD-u u 20:00 sati prenos Stuttgart-Freiburg,nadam se da ce oba nasa reprezentativca igrati
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
+1Goalgetter je napisao/la:Mensur je fkt dobar igrac, dosta puta je to dokazao u reprezentaciji, kad se sjecam samo kako je Evru silovao na desnom beku protiv Francuza. Jedan od nasih najvaznijih igraca, i samo neka nastavi tako
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Vidi Freiburga, ako pobjede Schalke na svom u zadnjoj utakmici, izborit ce kvalifikacije LP...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A gotovo su sigurno osigurali EL.Cartman je napisao/la:Vidi Freiburga, ako pobjede Schalke na svom u zadnjoj utakmici, izborit ce kvalifikacije LP...
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, hm59 i 51 gost.