Olimpik Sarajevo

open
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la open » 07 apr 2013, 01:31

terabajt je napisao/la:Ovo mi sve cini ko pucanj u prazno. Koliko god nijaz bio ogorcen i ljut on za ono sto kaze mora imati osnov i dokaz. A bgm olimpic u zadnje vrijeme igra jako lose i nisu mu drugi krivi za to.
Ima toga da ne igraju bajno. Ne igraju ni neki drugi, pa im se ne otima.
Zadnja izmjena: open, dana/u 07 apr 2013, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 07 apr 2013, 01:31

Ne branimo ekipu,naprotiv,ali zbog sudijskih lopovluka ne zelimo popusiti fol kao prethodnih godina.Sutimo cijelo prvenstvo,ne zalimo se ni na sta ali ne moze vise da nam stane pod kozu.
Igras sa ekipom koja po pravilima nema tri igraca ispod 21 godine i pojeo vuk magarca i da ne nabrajam.Bod tamo bod ovamo adio evropo.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 apr 2013, 01:37

Da se Olimpicu nije otimalo bili bi 1. Ekipa bez poraza ili bez nerijesenih utakmica, smijesno :lol:
NO PYRO NO PARTY

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 07 apr 2013, 01:39

da mi je tvoje glave :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 apr 2013, 03:17

Denizmare je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
propuh je napisao/la:Kako god ovog lika treba neko smiriti i spustiti na zemlju.
Prvo se seta od grada do grada, sad nesto prijeti istupanjem.
Lagano ga sutnut u kantonalnu ligu pa nek prijeti q.... fakat sebi mnogo dopusta.
Jbg kakva nam je drzava takav i fudbal prica i radi ko sta hoce.
Ne znam zasto? Zbog toga sto za razliku od mnogih dupelizaca kaze istinu. Danas ko je bio na utakmici mogao je jasno vidjeti sta se radi u nasem fudbalu. I onda se pitamo zasto vise gledalaca ima u Premijer rukometnoj ligi nego ovoj sabaniji. Savez klubovima dijeli licence onako kako im se cefne, sudije opet po starom, nema kola a da nema tzri katastrofalne greske. Dobro neko rece, Nijaze sad ti malo kroji tabelu, u Evropu ti ne daju, ali eto probaj odluciti ko ce u nizi rang.
Gledas li Ligu prvaka? U 4 tekme,2 gola iz ofsajda,2 nedosudjena cista penala. Ne, kod nas je sve namjerno usmjereno protiv nekoga. Gracic je mjenjao ne znam koliko trenera ove sezone,pa igrace pa gradove. Sve mu fali,od lopti koje su podjeljene od komiteta,hoce licencu guzovace.
Pa kad je toliko posten i on i ljudi oko njega zasto se tek ovih dana otkrila prava istina zasto su mjenjali gradove?
Je li tacno da nije platio koristenje stadiona Otoka za treninge i utakmice? Jeste...
Zdravo,ko je Olimpik da postavlja ultimatume i savezu i opcini prije,samo kuka ko niko u ligi.
Cim nema rezultata prijeti se istupanjem,a niko ne gleda igru,fujfuj,fuj..covjek je zeljan skandala...
+1 od rijeci do rijeci.
Sport je lijek za tijelo i duh.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 07 apr 2013, 03:47

aleksandar_veliki je napisao/la:
propuh je napisao/la:Kako god ovog lika treba neko smiriti i spustiti na zemlju.
Prvo se seta od grada do grada, sad nesto prijeti istupanjem.
Lagano ga sutnut u kantonalnu ligu pa nek prijeti q.... fakat sebi mnogo dopusta.
Jbg kakva nam je drzava takav i fudbal prica i radi ko sta hoce.
Ne znam zasto? Zbog toga sto za razliku od mnogih dupelizaca kaze istinu. Danas ko je bio na utakmici mogao je jasno vidjeti sta se radi u nasem fudbalu. I onda se pitamo zasto vise gledalaca ima u Premijer rukometnoj ligi nego ovoj sabaniji. Savez klubovima dijeli licence onako kako im se cefne, sudije opet po starom, nema kola a da nema tzri katastrofalne greske. Dobro neko rece, Nijaze sad ti malo kroji tabelu, u Evropu ti ne daju, ali eto probaj odluciti ko ce u nizi rang.
Cekaj ti mislis da je on u pravu. Da svako za sve moze prijetiti istupanjem iz saveza ili da mjenja stadione (gradove) gdje ce nastupat kako mu se cefne.
I onako nam je liga smjesna jos i to da pocnemo i gdje ce nam biti kraj, uvije postoje nacini i mjesta gdje se zaliti a ovo mi baca na trenutno stanje u gradu s grasom.
A sto se tice posjeta na stadionu o tome bi mogao s tobom do sutra,ali ti garantujem da neko ovako sere u bilo kojoj normalnoj ligi kao ovaj davno bi bio poslat u 3 rang takmicenja ili odstranjen iz sporta.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 apr 2013, 03:51

Naravno da nece istupiti, nije ovo prvi put da Gracic prijeti jer se osjeca "ugrozen". Klasicno skretanje paznje.
Sport je lijek za tijelo i duh.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 apr 2013, 06:57

Sta je bilo to jucer pa se Olimpik zali. "Trebao" sam doci na utakmicu ali se nesto iskomplikovalo ne smije reci s kim sam bio rece djeca da se hvalim. :lol:

Od utakmica u kojima je Olimpik ostecen ja se samo sjecam ove dvije protiv Sarajeva. Tu su bas pokradeni. Protiv Zelje sto sam ja gledao nisu pokradeni. Jeste da se one situacije kad je 50-50 lopta moze ili Zelji ili Ompliku ide Zelji ali nije klasicno sudijsko deranje barem protiv Zelje bilo do sad.

Sta je cilj Nijaza i ako istupi? Sta ce postici?

Protiv kriminalaca se on mora boriti kao i svi. Na koji nacin? Ne znam. Ali stupanjem ce najvise on izgubiti. A i Zeljo. Lezi mu Olimpik.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 apr 2013, 09:34

Olimpic nema nikoga u savezu? Ako nema onda nije ni cudo sto mu otimaju. Ova liga i sve ostale u BiH su nakarada.
I ovdje se krade po nacionalnom kljucu i kljucu veza, zastavica, vode... Cinjenica je da niko ne zeli ulagati u BiH sport, a zbog cega? :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 apr 2013, 09:39

Sta je bilo to jucer pa se Olimpik zali.
kako sta je bilo?

pa sudija opasno navlacio borcu juce na otoci,citaj sta pisu ljudi :roll: :roll:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 07 apr 2013, 09:59

Armageddon2012 je napisao/la:
kako sta je bilo?

pa sudija opasno navlacio borcu juce na otoci,citaj sta pisu ljudi :roll: :roll:
Borcu ? :?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 apr 2013, 10:04

Probisvjet je napisao/la:Olimpic nema nikoga u savezu? Ako nema onda nije ni cudo sto mu otimaju. Ova liga i sve ostale u BiH su nakarada.
I ovdje se krade po nacionalnom kljucu i kljucu veza, zastavica, vode... Cinjenica je da niko ne zeli ulagati u BiH sport, a zbog cega? :lol:
Jes' sve je namjesteno,ali eto ima taj svjetionik casti u Tuzli koji se jos neda!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 apr 2013, 10:12

Semirr je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:
kako sta je bilo?

Borcu ? :?

pa da,citaj sta pisu...nije velezu,vec borcu :roll:

kazu nacionalnim kljucem prije prvenstva sve kockice poslozene,tako da ce sad mocni olimpic biti sklonjen u stranu dok ce veoma losi borac biti pogurnut u evropu,iako to mjesto u evropi mnogo vise zasluzuje olimpic,ali ne moze se protiv sudija i kljuca u savezu :roll:

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 07 apr 2013, 11:23

@Armageddon2012

Istina. Borac ima dobru ekipu, ali je jasno da se sve ovo radi zbog Borca i kao što je jasno da ćete dobiti licencu, mada ne ispunjavate uslove. Zato, nemoj molim te pametovati.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 apr 2013, 11:25

nemoj ti pametovati!

napisi ono sto si vidio,sudija je navijao za velez!!

a nemoj se kao neka baba upustati u te konstrukcije o nacionalnom kljucu :roll:

i vise trebaju bodovi velezu nego borcu,koji ce na kraju imati 7-8 bodova vise od tog vaseg kluba :(

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 07 apr 2013, 11:30

Armageddon2012 je napisao/la:nemoj ti pametovati!

napisi ono sto si vidio,sudija je navijao za velez!!

a nemoj se kao neka baba upustati u te konstrukcije o nacionalnom kljucu :roll:

Pišem ono što je moje mišljenje. Ježim se od takvih konstrukcija, posebno od priča o nacionalnom, ali ovo je prešlo sve mjere. Sada sam siguran da ovo ide drugim tokom i da nema veze sa sudijskim greškama, a posebno da nema veze s Veležom ili GOŠK-om.

Edit: Može imati 15 više. Pričam o načinu. Evo, ti mi reci da niste naštimali u Lukavici (istina odlična dva gola ste dali, što je olakšalo). Pa vaši igrači to pričaju.
Zadnja izmjena: open, dana/u 07 apr 2013, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 apr 2013, 11:33

ma da,gdje ce navijanje za velez imati veze sa velezom :roll:

borac je kriv za sve,ima previse para i kupuje sve redom,ne samo svoje utakmice,vec i olimpicove :(

kud svratih na ovu temu,ne znam koji me q tjerao :roll:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 apr 2013, 11:35

Probisvjet je napisao/la:Olimpic nema nikoga u savezu? Ako nema onda nije ni cudo sto mu otimaju. Ova liga i sve ostale u BiH su nakarada.
:lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 apr 2013, 11:35

Evo, ti mi reci da niste mnaštimali u Lukavici.
o cemu pricas ti?...ne mogu vjerovati.. :lol: :lol:

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 07 apr 2013, 11:36

Armageddon2012 je napisao/la:ma da,gdje ce navijanje za velez imati veze sa velezom :roll:

borac je kriv za sve,ima previse para i kupuje sve redom,ne samo svoje utakmice,vec i olimpicove :(

kud svratih na ovu temu,ne znam koji me q tjerao :roll:

Hvala ti što si došao na suštinu problema. Borac nema para, ali politika i nacionalni ključ su čudo.

Ali u svakom slučaju i meni je dosta ove priče i ja ću malo domoriti od pisanja. Odoh na kafu. Pozdrav Banja Luci.

P.S. Ne vjerujem da si tako neupučen.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.