Sveti je napisao/la:Messi vrati se, ovi deru bez tebe
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Visca el Barça ! Mes que un club !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju petardu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Cautinho
- Kontakt:
Cesc je dobar igrač.Volio bih da i on ima svoju sigurnu poziciju u prvoj postavi,ali nije tako.Isto,Abidal trenutno je miljama iza Albe iako ga gotivim Boze sacuvaj.Ako stane na noge i udje u takmicarsku formu "90 minuta" mozemo se nadati igranju u prosjeku 1/3.5 utakmica.Dok je Delufeu u koliko-toliko boljoj poziciji,jer ni Alexis ni David nisu u stanju kojeg vecina ocekuje.Ako Delufeu zaista jest talentiran svjetski napadac,mislim da bi mogao postati redovan clan prve postave.
PS: Ima li ikakav stream za Barca TV,raspored programa i jeli preveden bar na ENG.?Uglavnom sve informacije oko tog programa.
PS: Ima li ikakav stream za Barca TV,raspored programa i jeli preveden bar na ENG.?Uglavnom sve informacije oko tog programa.
Keep walking.
Delufeu me jucer nazivcirao samo tako. Dribla, a niti jednom nije prosao igraca. Treba mu objasnit neke stvari.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vec su pocele price oko toga kakva bi trebala biti formacija protiv PSG-a i ko bi trebao zaigrati u prvih 11.
Rourina postavka = samoubistvo po meni
-----------------Valdes------------------
-------Alves----Pique-----Alba---------
---------------Busquets-----------------
---------Xavi-----------Iniesta---------
---------------Fabregas-----------------
-------Alexis---Messi-------Villa------
Rourina postavka = samoubistvo po meni
-----------------Valdes------------------
-------Alves----Pique-----Alba---------
---------------Busquets-----------------
---------Xavi-----------Iniesta---------
---------------Fabregas-----------------
-------Alexis---Messi-------Villa------
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ne treba eksperimentirat da tako kazem mada za barcelonu ta gore postava nije eksperiment.
yebote stavi 4 u obranu i gotovo.
yebote stavi 4 u obranu i gotovo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Cautinho
- Kontakt:
Mi smo u dobrom polozaju.Oni ce se morat otvoriti,moraju dat minimum 2 gola (tesko da Barca nece zabiti na Nou Campu) a to znaci da ce Barci biti lakse igrati.Vezni red u ovom slucaju treba ustopati napad PSG-a,da ovakva hendikepirana obrana ima sto laksi posao.Ja bi ovako : Valdes,Alves,Pique,Bartra,Alba,Xavi,Bus,Iniesta,Cesc,Messi,Villa(Alexis).
Ocekujem kljucne uloge od Albe,Inieste,Busquetsa i Cesca.Ako ovi zakazu,moze svasta da se desi.
Ocekujem kljucne uloge od Albe,Inieste,Busquetsa i Cesca.Ako ovi zakazu,moze svasta da se desi.
Keep walking.
-
Mesa_Dzeko
- Kontakt:
ma ljudi kakav PSG ma to je losa ekipa bit ce im gore nego milanu. Nego treba gledat koga ce mo dobiti u polufinaluu

- PatrickBateman
- Kontakt:
Tesko ce Abidal dobiti priliku umjesto Albe...
[youtube][/youtube]
Cesc Fabregas VS Mallorca 06.04.2013
Cesc Fabregas VS Mallorca 06.04.2013
pricajte sta hocete, ali Alexis je najbolji bio sinoc... Pljujete momka cijelu sezonu, ne mozete ga ispostovat nikako, a za klasu je bolji i od Pedra i Tella, kad neko promasi nikome nista, a Alexis odma' mu svi mater spominju, niste uredu nikako al' et'... I samo njega TITO treba gurati u igru...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Cautinho
- Kontakt:
Alexisu svaka cast za sinocnju utakmicu,ali sa njom ne moze izbrisati utisak cijele sezone.
Keep walking.
Ronaldo potvrdio da ostaje u Realu. Nije ni čudo da Valdes želi otići.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma prije je Valdes najavljivao odlazak nego Ronaldo ostanak.LBJ MVP je napisao/la:Ronaldo potvrdio da ostaje u Realu. Nije ni čudo da Valdes želi otići.
To Ronaldo cuo da Viktor odlazi pa on ostaje zbog jedne misije,da zabije Barci sa normalnim golmanom

Oženili se Eduardo da Silva i Alexis, dobili dijete, mali plače i plače i neće stat, došo i Alexisov babo i vidi da Eduardo uzima Alexisovu nogu i gura malom u usta pa pita Alexisa jebote šta to ovaj radi, a kaže mu Alexis:
JEBOTE REKO JE DOKTOR DA MALOM DA DUDU VARALICU!
Zašto Alexis pleše bugi vugi ispred casina u Las Vegasu?
Jer varalica korača naprijed, kočilica vuče nazad.
Zašto Alexisa ne primaju na poker turnire?
Jer ima nogu varalicu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vidjeli smo to vec .. cist penal.
I dalje ne moze posoliti Kristini sto se simuliranja tice.
I dalje ne moze posoliti Kristini sto se simuliranja tice.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa Messi je unistio Casillasa hahahahhahah koji si ti flop.LBJ MVP je napisao/la:Ronaldo potvrdio da ostaje u Realu. Nije ni čudo da Valdes želi otići.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.