Rice, Richmond?filip13 je napisao/la:jedini tamnoputi košarkaš sa 50-40-90 procentima šuta u jednoj sezoni?
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
Balon je napisao/la:Rice, Richmond?filip13 je napisao/la:jedini tamnoputi košarkaš sa 50-40-90 procentima šuta u jednoj sezoni?
ne?
Cini mi se da je to Reggie Miller.
Zapravo samo sam za njega i cuo, pored Nowitzkog, Nasha i naravno Birda, koji je bio prvi koji je to uradio.
Zapravo samo sam za njega i cuo, pored Nowitzkog, Nasha i naravno Birda, koji je bio prvi koji je to uradio.
MaGiCa je napisao/la:Cini mi se da je to Reggie Miller.![]()
tačno,plus mark price
Kad smo kod R. Millera, on je bio poznat kao trash talker. Nabrojati 3 najpoznatija incidenta vezana za njegovu karijeru, od cega su 2 sa igracima, a 1 sa navijacem protivnickog kluba. 
MaGiCa je napisao/la:Kad smo kod R. Millera, on je bio poznat kao trash talker. Nabrojati 3 najpoznatija incidenta vezana za njegovu karijeru, od cega su 2 sa igracima, a 1 sa navijacem protivnickog kluba.
navijač je spike lee,igrači možda jordan i starks?
hajd ti,ne znam vala šta bi pitao?
četiri igrača koja imaju 5 ili više osvojenih šampionata i u 20 najboljih kradljivaca lopti svih vremena su?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bulls - LAL.
Jordan, Pippen; Magic, Bryant.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Bulls - LAL.
tačno,zaboravio sam na bryanta,još jedan fali?
magic ?filip13 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Bulls - LAL.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja nabrojah četvericu za koju sam siguran da imaju 5 naslova i da bi mogli biti u top 20 po osvojenim loptama. Ako si tražio još jednog, onda... 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
geoxx je napisao/la:magic ?filip13 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Bulls - LAL.
magic je tu,@monolog ga je spomenuo,još jedan fali
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sad vidjeh na googleTu o kome je riječ. Vjeruj da mi nije bio ni na kraj pameti. Preskočiću ovo pitanje. 
Monolog je napisao/la:Ja nabrojah četvericu za koju sam siguran da imaju 5 naslova i da bi mogli biti u top 20 po osvojenim loptama. Ako si tražio još jednog, onda...
još jedan fali
Harper
Balon je napisao/la:Harper
Koji igrac je izjavio sljedece: "Nisam znao da je Elvis iz Memphisa, uvijek sam kontao da je iz Tennesseea?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.