ko god zabie za pobjedu kapa mu do poda...ha yaludinjo22 je napisao/la:ima neki osjecaj da ce ga Diata sutra zabit za pobjeduelf1 je napisao/la:ako iko da go to je savicludinjo22 je napisao/la:dobro je ba ljudi pesimizma hajmo malo o sutrasnjoj utakmici evo ja predvidjam tvrdu utakmicu i 0-1 strijelac Diatta
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Šta ti hoćeš reci da 1000 km ili 1500km da je mala para na današnjem vremenu ljudi idu po svijetu rade pa nemaju tolika mjesečna primanja. To je i više nego što zasluzuju pojedini igrači, čast izuzetcima al takvih je ostalo mozda do 5 igrača koji igraju srcem... A Te priče o Zelji, Sarajevu i lovi znamo obećaju kule i gradove na kraju dobijes **** i ****...dajsise je napisao/la:E pa vidiš druže sarajlije svoje igrače plaćaju 4 do 5 hiljada maraka pa zato i mogu ih hebavati po ulici a u zvijezdi imaju hiljadu do hiljadu i po i to redovno, ne znam otkuda vama ideja da su kod zvijezdinih igrača velika i bogovska primanja. U zvijezdi se sve radi planski i temeljito samo treba biti stpljivelf1 je napisao/la:igraci su glavni krivci za ove rezultate...hebem ga ja placen si i igraj a ne da hodas po terenu ko kakva pickica, nista raja dok i mi ne pocnemo da im hebemo sve redom kao sarajlije poslije budu na terenu ko dokse...hebem ti igrace kakva stoka sve nece igrat lopte
-
- Kontakt:
Jel ima ljudi sta od live pracenja, znate da imaju dole oni ****.com? ? ? Mogli su nasi makar to obezbjediti! ! ! ! ! Pozdrav
Diatta vec moga krunisat golom,ali zasad nista 

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
susic pogodio stativa...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
dobro stajimo izgleda,hajde momci dajte sve od sebe podarite nam tu pobjedu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ajmo zabit gol gotovi su, GOŠK gubi sve nam ide na ruku AJMO ZVIJEZDOOOO
hajde jos jedno poluvrijeme.vidim desetkovani smo bez pandze,husica,moranjkica i durdevica igramo.samo da ne primimo neki glup gol
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bogdanovicccccccccccccccccccccc
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL 0-1 

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
hajmoooooooooooooooooooooooooooooo izdrziteeee. ovo nesmijemo ispustiti.molim boga da ne ispustimo ovo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zrinjski se izgleda totalno raspao ovo proljeće, otkad su MUSU otjerali, ne znaju za dobar rezultat, nek mole BOGA da ne ispadu, Zvijezda to koristi...ako SARAJEVO uzme GOŠK, zna se ko će biti u najtežoj situaciji...
Bravo komsije
izdrzite
pozz iz Srebrenika
izdrzite
pozz iz Srebrenika
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Bogdanovic izlazi Dzafic ulazi..imal smisla ta izmjena jbt..ovaj nas hoce gol razliku da popravlja haman..
Ja mislim da ovaj Odovic malo pomjesa ponekad klikere...... protiv zelje imali i rezultat i igru i on totalno mijenja koncepciju igre, sad opet imamo i rezultat i igru i on opet mijenja kompletan nacin igre.... valjda ovo izadje na dobroBrezovac je napisao/la:Bogdanovic izlazi Dzafic ulazi..imal smisla ta izmjena jbt..ovaj nas hoce gol razliku da popravlja haman..
Eujjj 1-1 valjda ne primimo i drugiTkanton je napisao/la:Ja mislim da ovaj Odovic malo pomjesa ponekad klikere...... protiv zelje imali i rezultat i igru i on totalno mijenja koncepciju igre, sad opet imamo i rezultat i igru i on opet mijenja kompletan nacin igre.... valjda ovo izadje na dobroBrezovac je napisao/la:Bogdanovic izlazi Dzafic ulazi..imal smisla ta izmjena jbt..ovaj nas hoce gol razliku da popravlja haman..
1:1...
-
- Kontakt:
stvarno nekontam izmjenu izbacuje ODBRAMBENOG a ubacuje NAPADACA.... mislim JBG ..... da smo gubili pa hajd neke ali HEEEEEJ cuvaj rezultat fujjjj
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.