Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
kakvi su ono navijaci??????
Nisam puno razočaran, jer sam znao poslije Lisabona da je gotovo! 

jednog dana
naplatit ćemo sve dugove i to sa kamatama
jednog dana
naplatit ćemo sve dugove i to sa kamatama
jednog dana
A nije te bilo stid gledati razvaljivanje nase reprezentacije na bilinom od spanije, grcke, madjarske?Wolverine je napisao/la: tako je. kosevo prezirem samo zbog Moldavije, mene je bilo stid gledat tekmu uopste.
Svaka normalna reprezentacija igra u svom glavnom gradu, na svom najvecem stadionu, samo se mi motamo po nekim stadioncicima.

Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 18 nov 2009, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ono nisu navijači, ono su seljačine neraspisaneBOSNA JE ZAKON je napisao/la:kakvi su ono navijaci??????
hasagic-kralj legenda sigurno medju 20 naj golmana u evropi
nadarevic-izuzetan
pandza-igrac prosjecnog hnl tima
jahic-zenit karijere aek
medo-taraba nad tarabama
vedo-pa taj covjek nema sta traziti u repci realno jeste drag sve ali zaista???
dzeko-?-nesaglediva je njegova buducnost
muslim-u ovom trenutku jedan od naj nasih igraca uz dzeku
nadarevic-izuzetan
pandza-igrac prosjecnog hnl tima
jahic-zenit karijere aek
medo-taraba nad tarabama
vedo-pa taj covjek nema sta traziti u repci realno jeste drag sve ali zaista???
dzeko-?-nesaglediva je njegova buducnost
muslim-u ovom trenutku jedan od naj nasih igraca uz dzeku
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
nije se moglo nista bolje ni ocekivat, bez spahe i misketa smo jedna prosjecna ekipa. ne treba traziti alibi za ovaj neuspjeh, ako se tako moze nazvati, nego gledati da gro ove reprezentacije ostane na okupu i da ne dodje do rasula.
tog' me je najvise strah, jer sa ovom generacijom mozemo se nadati necemu ubuduce.
svima su vidljive nase lose tacke, i gdje leze najveci problemi. uz glavne uzdanice koje imamo i prosirenu klupu sa igracima koji nam mogu pomoci, a ne samo biti sudionici, bh repka ima buducnost.
slozio bih se za BP, uzas teren, prava oranica...sve nesto sminkaju, farbaju...de sredite glavno, a to je ovaj teren koji ne zasluzuje da se trening tu odigra.
tog' me je najvise strah, jer sa ovom generacijom mozemo se nadati necemu ubuduce.
svima su vidljive nase lose tacke, i gdje leze najveci problemi. uz glavne uzdanice koje imamo i prosirenu klupu sa igracima koji nam mogu pomoci, a ne samo biti sudionici, bh repka ima buducnost.
slozio bih se za BP, uzas teren, prava oranica...sve nesto sminkaju, farbaju...de sredite glavno, a to je ovaj teren koji ne zasluzuje da se trening tu odigra.
Vom Jäger zum Gejagten
mislio sam na navijace, ne na poraz od moldavije.Madafaka je napisao/la:A nije te bilo stid gledati razvaljivanje nase reprezentacije na bilinom od spanije, grcke, madjarske?Wolverine je napisao/la: tako je. kosevo prezirem samo zbog Moldavije, mene je bilo stid gledat tekmu uopste.
Svaka normalna reprezentacija igra u svom glavnom gradu, na svom najvecem stadionu, samo se mi motamo po nekim stadioncicima.
Ajmo bit iskreni i realni...U ovom ciklusu nisi dobio jace repke...(Spanija, Turska, Portugal nismo dobili nikoga), znaci sad se treba okrenuti svemu na drugaciji nacin...Cirino kockanje se nije isplatilo (uvesit 3 napadaca da igraju 45 min. cista greska) Pjanic i Medunjanjin su se prepalo sve ostalo prosjek
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
steta..
beskrajno ponosan i tuzan jos vise
beskrajno ponosan i tuzan jos vise
divno je bilo navijanje u zenici vrhunac je bilo kad je nesto sudiju pogodilo u glavu kakav odraz kulture
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
nadam se da necu popiti ban samo zato sto imam drugacije misljenje! Kao prvo, teren vam je katastrofa, neka livada...ono ninasta ne lici... golman vas spasio vece golejade,fantasticne reakcije! Edin solidan, ono drugo...gola voda...to ne zna 2 lopte povezati... onaj zujan Ibricic sam mulja,mota...nece da doda... navijaci katastrofa... suma sumarum, portugal za klasu bolji zasluzeno ide dalje...a onog komentatora necu komentarisati... 

mi smo seljacka nacija,pa se samim time i motamo po tzv.stadionima...nažalost i na sramotu NSBiH...Dokazano je da nam to polje nije sretno,vratimo se u glavni grad i igrajmo pred 35000 ljudi, a ne pred 15000 pozorišnih navijača.Madafaka je napisao/la:A nije te bilo stid gledati razvaljivanje nase reprezentacije na bilinom od spanije, grcke, madjarske?Wolverine je napisao/la: tako je. kosevo prezirem samo zbog Moldavije, mene je bilo stid gledat tekmu uopste.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
da je sudjenje posteno bilo sigurno se to ne bi desilo,tako da,kako oni nama tako mi njima,da sam ja bio i ja bih ga gadjao,lagao bih ako bih rekao da ne bihtheM87 je napisao/la:divno je bilo navijanje u zenici vrhunac je bilo kad je nesto sudiju pogodilo u glavu kakav odraz kulture
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
- Kontakt:
ajd za koga sad da navijam,,nema ni bosne ni turske ni dzavola
nezanimljivo SP
nezanimljivo SP

Pa to ti je ono mišljenje za sudiju: Ako nisi dobar, onda si modartheM87 je napisao/la:divno je bilo navijanje u zenici vrhunac je bilo kad je nesto sudiju pogodilo u glavu kakav odraz kulture
To je stvarno stoka neraspisana
dene seri sad jesi ti bio protiv norveske moldavije litvanije ...................scorpion je napisao/la:mi smo seljacka nacija,pa se samim time i motamo po tzv.stadionima...nažalost i na sramotu NSBiH...Dokazano je da nam to polje nije sretno,vratimo se u glavni grad i igrajmo pred 35000 ljudi, a ne pred 15000 pozorišnih navijača.Madafaka je napisao/la:A nije te bilo stid gledati razvaljivanje nase reprezentacije na bilinom od spanije, grcke, madjarske?Wolverine je napisao/la: tako je. kosevo prezirem samo zbog Moldavije, mene je bilo stid gledat tekmu uopste.
je li sram vas bilo od carsije niste dalje otisli mrs svi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- rob do bagro
- Kontakt:
sta je sad...jedva cekali da popljuju po stadionu,nezahvalni supci jedni
eto vam Rosseti yebo vas on...sta sam ja rekao da ce nas yebat
eto vam Rosseti yebo vas on...sta sam ja rekao da ce nas yebat
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
znate koja je razlika između nogometasa i fudbalera???
nogometasi su bili na svjetskom a fudbaleri ne
nogometasi su bili na svjetskom a fudbaleri ne

ima Brazilbosnia_rules je napisao/la:ajd za koga sad da navijam,,nema ni bosne ni turske ni dzavola
nezanimljivo SP

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.