Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Nismo prosli al nema veze ja sam zadovoljan,idemo korak po korak,nismo zreli nimalo,pojedini navijaci su me razocarali oni koji su gadzali sudije to je jadno bilo,nisu oni krivi sto smo mi primili gol,sami smo sebi skocili u stomak.Navijaci nisu navijali-navijaci su sutili 80 minuta a navijali 10 min.,nisu ispostovali sami sebe.Mislim da je vrijeme da se Kosevo uredi najbolje sto se moze da se od tog stadiona napravi hram fudbala i sve sto je potrebno za repku da se sto bolje priprema i da ima sve uslove.
Nemoj da me ko pogresno shvati za neke stvari!!!
Molim navijace da nebudu razocarani,ja sam bio optimista ali tu je sta je desilo se to sto se desilo nema povratka.
Molio bi admina da zakljuca ovu temu da nebude daljne rasprave i da nebi pocele svadze i rasprave,psovke,prijetnje kao sto je bio slucaj u par navrata...
Rekao bi za neke novinare da su sramota za ovu zemlju,tu ubrajam i sportske novinare drzavne televizije BHT koji su neprofesionalni,nestrucni itd.....
Savez podhitno ocistiti vidi se po kozna koji put da nisu sposobni da nas izvedu na pravi put i da nas niko nepostuje na ovom svijetu a za to snosi savez veliku krivicu.
Budi te ponosni na nase igrace i nemoj te puno tugovati zivot ide dalje tako ce mo imati i druge prilke da se kvalifikujemo na neko veliko takmicenje a do tada ce mo dobiti jos vise kvalitetnih igraca koji ce poboljsati nasu igru i ucvrstiti igru.
Cestitam reprezentaciji Slovenije na plasmanu Vjerovao sam da mogu proci i to se desilo zelim im sve najbolje.
Igrace necu komentarisati....
Volim te Bosno !!!!!!!
Pozdrav za sve forumase.
Nemoj da me ko pogresno shvati za neke stvari!!!
Molim navijace da nebudu razocarani,ja sam bio optimista ali tu je sta je desilo se to sto se desilo nema povratka.
Molio bi admina da zakljuca ovu temu da nebude daljne rasprave i da nebi pocele svadze i rasprave,psovke,prijetnje kao sto je bio slucaj u par navrata...
Rekao bi za neke novinare da su sramota za ovu zemlju,tu ubrajam i sportske novinare drzavne televizije BHT koji su neprofesionalni,nestrucni itd.....
Savez podhitno ocistiti vidi se po kozna koji put da nisu sposobni da nas izvedu na pravi put i da nas niko nepostuje na ovom svijetu a za to snosi savez veliku krivicu.
Budi te ponosni na nase igrace i nemoj te puno tugovati zivot ide dalje tako ce mo imati i druge prilke da se kvalifikujemo na neko veliko takmicenje a do tada ce mo dobiti jos vise kvalitetnih igraca koji ce poboljsati nasu igru i ucvrstiti igru.
Cestitam reprezentaciji Slovenije na plasmanu Vjerovao sam da mogu proci i to se desilo zelim im sve najbolje.
Igrace necu komentarisati....
Volim te Bosno !!!!!!!
Pozdrav za sve forumase.
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 18 nov 2009, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
BRAVO LAVOVI, ZMAJEVI, LJILJANI!Fudbal je to, lopta je okrugla i poraz je sastavni dio igre. Ipak je to Portugal, još bez Ronalda su igrali, 10 reprezentacija svijeta, favoriti na SP. BRAVO LJILJANI! BRAVO ĆIRO!
A tekma, šta reći, steko sam dojam da smo mi vodili sa 1:0, sudija bi prekino tekmu zbog gadjanja...
A tekma, šta reći, steko sam dojam da smo mi vodili sa 1:0, sudija bi prekino tekmu zbog gadjanja...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ma realno drug, kakv ban. To sam i ja vidio, samo jos da dodam da ima tu podloge za neke bolje dane i rezultate.opusteno je napisao/la:nadam se da necu popiti ban samo zato sto imam drugacije misljenje! Kao prvo, teren vam je katastrofa, neka livada...ono ninasta ne lici... golman vas spasio vece golejade,fantasticne reakcije! Edin solidan, ono drugo...gola voda...to ne zna 2 lopte povezati... onaj zujan Ibricic sam mulja,mota...nece da doda... navijaci katastrofa... suma sumarum, portugal za klasu bolji zasluzeno ide dalje...a onog komentatora necu komentarisati...
Dragon Town
...momci, hvala vam za sve, protiv boljeg nije moglo. Hvala za svu dobru vibru koju ste donijeli našim ljudima tokom posljednjih nekoliko mjeseci.
Sada, kada je sve gotovo, par korekcija za Ćiru i ljude iz saveza (pod uslovom da trener svih trenera nastavi biti naš selektor). Prvo, na hlađenje Vedu, evidentno je da je čovjek nakon povrede propao i danas je bio potpuno beskoristan i odsječen - Muslimović je za jedno poluvrijeme napravio ko Vedo za zadnjih pet utakmica. Drugo, neka više odj... sa svojim ljubimcem Ibričićem. Idiot imao 15 nepreciznih pasova i kada smo i imali priliku da nešto organiziramo idiot samo usporavao loptu. Ništa novo, uvijek igra tako, samo su ga danas portugalci potpuno "ogolili" i pokazali koliko je njegov stil igre daleko od onoga što se smatra modernim fudbalom.
Treće, šta ima veze ako je Ćiro prigovorio Misketu na zalaganju na treningu i, eventualno, opsovao? Pa nije fudbal balet da se primadona uvrijedi??? Koji k...??? U čemu je problem? Oni koji prave od muhe medvjeda, evidentno nisu nikada ni bavili se sportom ni vidjeli kakva je atmosfera u jednoj svlačionici.
Četvrto, neka više otkače sa Bilinim poljem, nit' stadion valja, nit' smo na njemu ikada pobjedili ikoga ko je bio jači od nas.
I konačno, posebno mjesto za pojedine "navijače", koji su se potrudili da sudiji razbiju glavu - dabogda ih pronašli, oduzeli im pasoše i sva građanska prava i još ih pride natjerali da uzmu kredit da plate kaznu koju će nam UEFA "velikodušno" odrezati. Ako misle da su svojim primitivnim činom pomogli, neka više ne pomažu... Nije ni čudo da nas u Evropi percipiraju kao divljake.
Na kraju, još jednom, čestitke momcima na divnoj nadi koju su nam dali, s obzirom da nam ništa drugo ne valja i čestitke slovencima - dokaz kako sav talenat ovog svijeta ne može nadoknaditi organizaciju i predan rad.
Sada, kada je sve gotovo, par korekcija za Ćiru i ljude iz saveza (pod uslovom da trener svih trenera nastavi biti naš selektor). Prvo, na hlađenje Vedu, evidentno je da je čovjek nakon povrede propao i danas je bio potpuno beskoristan i odsječen - Muslimović je za jedno poluvrijeme napravio ko Vedo za zadnjih pet utakmica. Drugo, neka više odj... sa svojim ljubimcem Ibričićem. Idiot imao 15 nepreciznih pasova i kada smo i imali priliku da nešto organiziramo idiot samo usporavao loptu. Ništa novo, uvijek igra tako, samo su ga danas portugalci potpuno "ogolili" i pokazali koliko je njegov stil igre daleko od onoga što se smatra modernim fudbalom.
Treće, šta ima veze ako je Ćiro prigovorio Misketu na zalaganju na treningu i, eventualno, opsovao? Pa nije fudbal balet da se primadona uvrijedi??? Koji k...??? U čemu je problem? Oni koji prave od muhe medvjeda, evidentno nisu nikada ni bavili se sportom ni vidjeli kakva je atmosfera u jednoj svlačionici.
Četvrto, neka više otkače sa Bilinim poljem, nit' stadion valja, nit' smo na njemu ikada pobjedili ikoga ko je bio jači od nas.
I konačno, posebno mjesto za pojedine "navijače", koji su se potrudili da sudiji razbiju glavu - dabogda ih pronašli, oduzeli im pasoše i sva građanska prava i još ih pride natjerali da uzmu kredit da plate kaznu koju će nam UEFA "velikodušno" odrezati. Ako misle da su svojim primitivnim činom pomogli, neka više ne pomažu... Nije ni čudo da nas u Evropi percipiraju kao divljake.
Na kraju, još jednom, čestitke momcima na divnoj nadi koju su nam dali, s obzirom da nam ništa drugo ne valja i čestitke slovencima - dokaz kako sav talenat ovog svijeta ne može nadoknaditi organizaciju i predan rad.
ne gleda mi se hebeno svjetsko,koji ku.ac postoje ove kvalifikacije i baraz ako uvijek veliki prolaze,a ustvari i ovaj baraz je samo pomoc velikim nista vise,i jos jednom:
Blatteru,je.bo li te gaynaldo u mlohavi senilni celaavi supcic

Blatteru,je.bo li te gaynaldo u mlohavi senilni celaavi supcic

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
- Kontakt:
a niti saudijske arabije a ni iranabosnia_rules je napisao/la:ajd za koga sad da navijam,,nema ni bosne ni turske ni dzavola
nezanimljivo SP
eno Alžir se kvalificirao pa možeš za njih

- fahrenheit
- Kontakt:
Prvi put u zivotu si ga vidio kako igra i to si zakljucio nakon 45 minuta!!!! Nisi normalan.tax je napisao/la:hasagic-kralj legenda sigurno medju 20 naj golmana u evropi
nadarevic-izuzetan
pandza-igrac prosjecnog hnl tima
jahic-zenit karijere aek
medo-taraba nad tarabama
vedo-pa taj covjek nema sta traziti u repci realno jeste drag sve ali zaista???
dzeko-?-nesaglediva je njegova buducnost
muslim-u ovom trenutku jedan od naj nasih igraca uz dzeku
"Like a krme in Teheran."
a za koga ces ti navijati? nisam siguran da ce hrvatska igratiprolaznik2 je napisao/la:a niti saudijske arabije a ni iranabosnia_rules je napisao/la:ajd za koga sad da navijam,,nema ni bosne ni turske ni dzavola
nezanimljivo SP
- rob do bagro
- Kontakt:
Rosetti yebem ti mater u inkubatoru
dabogda ti se djete navuklo na heroin

dabogda ti se djete navuklo na heroin

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
ma nije to to,hebes alzirce...ne mozemo srcem navijati nikada za njih,niko nije kao bosna ali je makar Turska bila najbliza bosni,,a sad ni njih nema
a niti saudijske arabije a ni irana
ja navijam da portugal ispadne sto prije

Zadnja izmjena: bosnia_rules, dana/u 18 nov 2009, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Pusti mangupa.. Meni Medunjanin nije lose igrao.. ima dobar pas dobro dodaje.. jest imao malo treme zbog prve utakmice ali tko nebi.. nemojte srat odmafahrenheit je napisao/la:Prvi put u zivotu si ga vidio kako igra i to si zakljucio nakon 45 minuta!!!! Nisi normalan.tax je napisao/la:hasagic-kralj legenda sigurno medju 20 naj golmana u evropi
nadarevic-izuzetan
jahic-zenit karijere aek
medo-taraba nad tarabama
ej, psovac...kad se ti prije uhvati tastature, boga ti milogarob do bagro je napisao/la:sta je sad...jedva cekali da popljuju po stadionu,nezahvalni supci jedni
eto vam Rosseti yebo vas on...sta sam ja rekao da ce nas yebat

idi malo pravi randale...robe

Vom Jäger zum Gejagten

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
-
- Kontakt:
kako je Slovenija prošla RusijuŽeljoman je napisao/la:ne gleda mi se hebeno svjetsko,koji ku.ac postoje ove kvalifikacije i baraz ako uvijek veliki prolaze,a ustvari i ovaj baraz je samo pomoc velikim nista vise,i jos jednom:
Blatteru,je.bo li te gaynaldo u mlohavi senilni celaavi supcic![]()

LFC_LAVOV je napisao/la:Ajmo bit iskreni i realni...U ovom ciklusu nisi dobio jace repke...(Spanija, Turska, Portugal nismo dobili nikoga), znaci sad se treba okrenuti svemu na drugaciji nacin...Cirino kockanje se nije isplatilo (uvesit 3 napadaca da igraju 45 min. cista greska) Pjanic i Medunjanjin su se prepalo sve ostalo prosjek
sudija je sve kriv sto smo ispali
nisam mogao da prnem..
Samo bih volio da Ćiro ostane, jer je veliki motivator i stučnjak koji je JEDINI razlog što je naša repka na okupu... Ako gledamo da niko zdrav nebi igrao za repku sa takvim savezom... ON je jedini koji ih drži skupa! Nadajmo se najboljem i da te slijedeče kvalifikacije za EURO odradimo spremni!
Mlada ekipa, talentovani momci i fenomenalan selektor... Daleko ćemo još mi dogurat draga braćo.. DALEKO! TEK SMO POČELI
Mlada ekipa, talentovani momci i fenomenalan selektor... Daleko ćemo još mi dogurat draga braćo.. DALEKO! TEK SMO POČELI
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Medunjanin ti dobro igrao ti nisi dobar sekunde uz ibisevica je bio najlosiji na terenu pa lik je izgubio 100000000000 lopti onaj korner bih ja bolje ispucao lik veze nema koju si ti utakmicu gledao?noah je napisao/la:Pusti mangupa.. Meni Medunjanin nije lose igrao.. ima dobar pas dobro dodaje.. jest imao malo treme zbog prve utakmice ali tko nebi.. nemojte srat odmafahrenheit je napisao/la:Prvi put u zivotu si ga vidio kako igra i to si zakljucio nakon 45 minuta!!!! Nisi normalan.tax je napisao/la:hasagic-kralj legenda sigurno medju 20 naj golmana u evropi
nadarevic-izuzetan
jahic-zenit karijere aek
medo-taraba nad tarabama

FK Pjetlovi
jabala ruse slovenija.. dao bosanac golprolaznik2 je napisao/la:kako je Slovenija prošla RusijuŽeljoman je napisao/la:ne gleda mi se hebeno svjetsko,koji ku.ac postoje ove kvalifikacije i baraz ako uvijek veliki prolaze,a ustvari i ovaj baraz je samo pomoc velikim nista vise,i jos jednom:
Blatteru,je.bo li te gaynaldo u mlohavi senilni celaavi supcic![]()
![]()
![]()

pa gdje je ona igra kao protiv spanije...samo sam to zelio....CIRO izmislja toplu vodu u zadnjoj tekmi...pa ni protiv estonije nismo igrali sa 3 spica...jel ovo ljudi bila fudbalska utakmica ili sta?gdje su kratki pasovi sto znamo odigrati?a sudija da ne pricam..faul bio i on daje prednost portugalu i kontra onda pa gol...sta je ovo vise....pa j...m mu majku dokle vise ovako...serem se na citav svijet..sramota od FIFE....ovo je rezirao HICKOK....strava i uzas...a ti CIRO j..o te DAVOR SUKER i kad ga dovede blizu nasih...FUJ svi...FUJ citav svijet....okanite se svetog SVE CU VAS POBITI.....MATER VAM **** PRODANU.............FFFFFFFFFUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJ............. P.S. OVAJ PORTUGAL DANAS BI SAN MARINO POBJEDIO.......
pjanic taj novi pele obicna kitara(organ a ne instrument)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.