a nek su i meni zacepili ustaludinjo22 je napisao/la:Rekoh ja zabit ce ga Diata. @astra izgleda da si fulo listic

a nek su i meni zacepili ustaludinjo22 je napisao/la:Rekoh ja zabit ce ga Diata. @astra izgleda da si fulo listic
Da je Zvijezda izgubila Odović bi bio već sad bivši trenerTkanton je napisao/la:Ko protiv Zelje, samo tad obrnuto bilo........ ako izgubimo bodove on je jedini krivac... zbog njega vec drugu utakmicu rezulata ****necko_gradacac je napisao/la:stvarno nekontam izmjenu izbacuje ODBRAMBENOG a ubacuje NAPADACA.... mislim JBG ..... da smo gubili pa hajd neke ali HEEEEEJ cuvaj rezultat fujjjj
Neznam sta da se desi al mislim da Jovic u Gradac moze doc samo na Kulu a na travnjak samo kao trener gostujuce ekipeZmajjj je napisao/la:Da je Zvijezda izgubila Odović bi bio već sad bivši trenerTkanton je napisao/la:Ko protiv Zelje, samo tad obrnuto bilo........ ako izgubimo bodove on je jedini krivac... zbog njega vec drugu utakmicu rezulata ****necko_gradacac je napisao/la:stvarno nekontam izmjenu izbacuje ODBRAMBENOG a ubacuje NAPADACA.... mislim JBG ..... da smo gubili pa hajd neke ali HEEEEEJ cuvaj rezultat fujjjjjer Jović zove Nurdu i hoće da se vrati samo čeka kiks Odovića
Kako sam poželio tako je i bilo. Gdje je sad zmajevac i ostali dušebrižnici barem da čestitaju.dajsise je napisao/la:Nurdo je kupio oko 90 % dionica namještaja i već je ugovoren posao sa nekom firmom iz Švedske. Svaka mu čast.
Sutra akobogda po prvu gostujuću pobjedu u ovoj sezoni. Sretno zmajevi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.