Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

formance
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la formance » 18 nov 2009, 23:26

Koliko je igrala Francuska zna li neko?
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 nov 2009, 23:26

kod igraca se uopste nije osjetio neki zar, neki patriotizam, slabo skroz.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 18 nov 2009, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 18 nov 2009, 23:27

ebem mamu fifi rossetiju i svim drugim dusmanima - majku im ebem u pisalo :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 nov 2009, 23:27

Nisam gledao utakmicu, zasto je sudija kriv? :?

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 18 nov 2009, 23:27

reds je napisao/la: Medunjanin ti dobro igrao ti nisi dobar sekunde uz ibisevica je bio najlosiji na terenu pa lik je izgubio 100000000000 lopti onaj korner bih ja bolje ispucao lik veze nema koju si ti utakmicu gledao? :?
Ja sam rekao da ima dobar pas i da nije lose skroz igrao.. Kako su ostali kornere ubacivali? Necemo valjda samo njega osudjivati.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 18 nov 2009, 23:27

prolaznik2 je napisao/la:
Željoman je napisao/la:ne gleda mi se hebeno svjetsko,koji ku.ac postoje ove kvalifikacije i baraz ako uvijek veliki prolaze,a ustvari i ovaj baraz je samo pomoc velikim nista vise,i jos jednom:
Blatteru,je.bo li te gaynaldo u mlohavi senilni celaavi supcic :x :evil:
kako je Slovenija prošla Rusiju :?: :?: :?:
koga rusija ima od "velikih" ljudi u hebenoj fifi i uefi :shock: :shock:
a i gledo sam tekmu vise su slovenci imali presrecu a ne srecu sta su sve fulili rusi
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2009, 23:27

Vinsanity87 je napisao/la:U ovom trenutku kvalitetniji tim ide dalje i to zasluzeno.Ni unistavanje terena kako bi se omeli tehnicki superiorniji Portugalci nije uspelo,jednostavno od prvog minuta utakmice se videlo da Portugalci znaju sta hoce i da ce to ostvariti.Kao sto sam i ranije rekao u ovakvim utakmicama odlucuje iskustvo,koje je danas bilo po meni najveca razlika izmedju ova 2 tima.Videlo se danas da Misimovic dosta znaci,sredina skoro da nije postojala a ni Dzeko ni Ibisevic nisu tipovi igraca koji ce sami stvarati sanse.Mislim da je jedan od problema ovog tima i to sto iskreno za sada nije skinuo skalp ni jednoj malo jacoj reprezentaciji u takmicarskim utakmicama ali siguran sam da ce se to ubrzo promeniti!
Medjutim svaka cast Ciri i nejgovim zmajevima,ja verujem jako u ovaj tim,ogroman potencijal je u pitanju.Realno da vam je neko ponudio pre starta kvalifikacija baraz ja se kladim da bi ga svi oberucke prihvatili tako da je ovaj rezultat odlican.Po meni definitivno je Bosna reprezentacija koja je od proslog ciklusa najvise napredovala i verujem da ce sledece kvalifikacije Bosna biti prava kaznena ekspedicija.Mislim da ni 1 reprezentacija od raspada SFRJa nije imala ovakvu podrsku cele ex YU kao danas Bosna.
Samo moram da se osvrnem na konstantan problem svih igraca sa Balkana,a to je ulazenje bez potrebe u zestoke dijaloge sa sudijama.Pa kako vise treneri u mladjim selekcijama ne izbace deci to iz glave,sudijska je poslednja i tu nema price.Salihovic je danas odreagovao katastrofa,za svaku osudu.Kad ce vise shvatiti da to donosi samo negativni naboj kod ostatka tima i da se time nista ne postize osim otezavanja svom timu. (danas na utakmici Srbija-J.Koreja reprezentativci Koreje nisu ni 1 rec prozborili sa sudijom bez obzira da li je odluka protiv njih ili u njihovu korist).
Jos jednom glavu gore Bosanci,budite ponosni na ove momke koji samo trebaju nastaviti ovim putem kojim su krenuli i rezultat sigurno nece izostati!
Pozdrav iz Beograda
Hvala na objektivinim i pametnim rijecima. To je nesto sto vecinom poslije ovakvih poraza manjka.
Pozdrav i od mene i mnogo uspjeha na SP.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

blues
Kontakt:

Post Postao/la blues » 18 nov 2009, 23:28

Željoman je napisao/la:
prolaznik2 je napisao/la:
Željoman je napisao/la:ne gleda mi se hebeno svjetsko,koji ku.ac postoje ove kvalifikacije i baraz ako uvijek veliki prolaze,a ustvari i ovaj baraz je samo pomoc velikim nista vise,i jos jednom:
Blatteru,je.bo li te gaynaldo u mlohavi senilni celaavi supcic :x :evil:
kako je Slovenija prošla Rusiju :?: :?: :?:
koga rusija ima od "velikih" ljudi u hebenoj fifi i uefi :shock: :shock:
a i gledo sam tekmu vise su slovenci imali presrecu a ne srecu sta su sve fulili rusi
Tu se razlikujemo od SLovenaca... Oni imaju srece a mi ne

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 18 nov 2009, 23:28

Koji vam je k...c pa tako pljujete po nasim igracima kako vas nije stid.Jel mi to imamo boljeg igraca od Vedada pa da ga zove u repku,i drugih po kojima serete.Stoko nezahvalna pa nismo mi Brazil.Hvala im na svakom trenutku srece koji su nam priredili za ove 2 godine.Portugal bio bolji i objektivno kad se sve sagleda od igre,sudaca i svega ostalog bolje nismo ni mogli....

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 18 nov 2009, 23:29

Francuska 1-1 trenutno ...VOlio bi da i oni ispanu ali kako protiv Platinija..**** i Fifi i Uefi mater sto se uopste igraju kvalifikacije kad oni odrede ko ce ici na S>P
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 nov 2009, 23:29

noah je napisao/la:
reds je napisao/la: Medunjanin ti dobro igrao ti nisi dobar sekunde uz ibisevica je bio najlosiji na terenu pa lik je izgubio 100000000000 lopti onaj korner bih ja bolje ispucao lik veze nema koju si ti utakmicu gledao? :?
Ja sam rekao da ima dobar pas i da nije lose skroz igrao.. Kako su ostali kornere ubacivali? Necemo valjda samo njega osudjivati.
ja ne mogu da vjerujem da neko moze reci da je on igrac uopste a kamoli jos dobar ili kakav vec **** smece od igraca
FK Pjetlovi

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 nov 2009, 23:29

Tarik14 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, zasto je sudija kriv? :?
ne znam stvarno meni uopste nije kriv... pa mi nismo imali ni jednu pravu priliku, zalosno smo igrali
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 18 nov 2009, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 nov 2009, 23:29

_dreamer_ je napisao/la:
jbg da ne se.rem vise, imam svoje misljenje i ono se nije rodilo prije pola sata a to je da 3-5-2 nije dobitna kombinacija niti da je zenica vise idealan stadion za nas...

ako mi ne vjerujes, ima postova koji su stari i po 4-5 mjeseci gdje sam rekao da je baraz kapak... tako je i bilo et...
ne kontam jarane :? koji ti je prosli profil? naravno, ako se smije znati ;)
Vom Jäger zum Gejagten

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 18 nov 2009, 23:30

Što je bilo bilo je, hvala zmajevima na svemu, samo da ostanu zajedno, biće još prilika mladi su a mi moramo prespavati noć i sutra uzdignute glave nastaviti živjeti i raditi.

Volim te Bosno

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 18 nov 2009, 23:30

Madafaka je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, zasto je sudija kriv? :?
ne znam stvarno meni uopste nije kriv... pa mi nismo imali ni jednu pravi priliku, zalosno smo igrali
sudija kriv sto ne znamo go zabiti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 nov 2009, 23:30

ne mogu skonta kako onaj Cigan svira svaki duel kad je bio...pa jel to on zna samo izvadit zute kartone protiv nas,pa ovo je kradja...i kad kaze nafaka,kakva nafaka nismo mi haman nista zasluzili

sta bi sad svaka im cast sto su dogurali do ovdje...Baraz je opet veliki uspjeh.Al kad nismo sad iskoristili sansu da odemo na neko veliko takmicenje...sta se ja imam vise nadat.Ocekivao sam bolju borbu,malo vise zalaganja...pa jbt bolje su igrali u Lisabonu,al eto sta bi sad...zao mi radi ovolike raje
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

exsist
Kontakt:

Post Postao/la exsist » 18 nov 2009, 23:31

Koji je vama ku.rac . Ljudi izborili smo baraz u grupi u kojoj smo po ocekivanju trebali biti 4 . Ciro napravio ekipu za 3-5 godina i vise . I sad neki seru ciro **** itd itd . Ne znam koje bio lud pa da misli da cemo proci portugal , mislite da je za Fifu dobro da jedan Ronaldo ne igra , ili Deco ? . Portugal manje košta a i njima je isplativije . Naviao sam za BIH svim srce ali sam se vise derao "izbi" nego dodaj ili sutaj . Morate sagledati situaciju kako treba a ne kao cartman , koji **** glumis , sta ti znas o nogometu/fudbalu , mars pa zavrsi za trenera , mozes biti general poslije bitke , pa nekom suditi . Jedino sto smijes je zapljeskati CIRI i ZMAJEVIMA na svemu i reci jedno veliko HVALA
Zadnja izmjena: exsist, dana/u 18 nov 2009, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Life for Bosnia

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 18 nov 2009, 23:31

reds je napisao/la:
noah je napisao/la:
ja ne mogu da vjerujem da neko moze reci da je on igrac uopste a kamoli jos dobar ili kakav vec **** smece od igraca

Sta ti pljujes po Medunjaninu,shvati da mu je ovo prva utakmica za Reprezentaciju pa kad bi doso ne znam ti ko igrat imo bi tremu....Los ti mozak tvoj
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 18 nov 2009, 23:32

fkt nije sad da se nesto vadim na navijace i prije sam to govorio, samo znaju BOSNA i to je to, gdje je BHF, gdje su oni navijaci koji pjevaju cijelu utakmicu

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 18 nov 2009, 23:32

Ciro napolje, povedi i prijatelja Muniba, bando jedna lopovska, svi ste vi isti, momci hvala vam za baraz, a tebi ciro hvala sto si ostavio muniba, ilju, i drugove u foteljama, pljuc pljuc

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.