evo pocinje williams- jankovic.. sretno nam!ata je napisao/la:pozdrav..reeds je napisao/la:pozz druze, nazalost nisam ranije vidio da si postavio listic, ali evo ispraticu ovo sto je ostalo, za uhar koliko toliko da se dobije akobogdaata je napisao/la:ehh.. idemo !![]()
nakon jucerasnje rekreacije koja nije prosla nazalost.. sinoc dobitak.. aa za danas ovako..
2 x 100 KM = 200 KM x 5.61 = 1122 KM
ako kojim slucajem odigram jos neki, izbacim ga !![]()
sretno !
koliko je po tebi siguran ovaj par williams-jankovic vidio sam da te juce zeznulaa danas si je opet igrao
![]()
hvala drug i sretno ti a i nama ostalima....
da, jucer me je oborila Serena, ocekiv'o sam da Venus zaigra najbolje sto moze protiv sestre ali ipak.. nije to vise ona Venus koju smo nekada gledali.. nista ide se dalje..![]()
danas sam igr'o da nece dobiti Jelenu sa vise od 7 gemova razlike sto je dosta izgledno da se nece desiti.. ipak Jelena je klasa.. no opet, vidio si i jucer i svih ovih prethodnih dana.. 90 % odigranih sam dobio.. NBA 3-4 noci nisam, jucer nisam dnevni ali navecer eto NBA pogodim i nastavim niz.. vidjet' cemo.. nikad se ne zna, ipak za sve ovo ti treba faktor srece.. isprati ali ne na prevelik ulog.. ono kol'ko ti nije zao izgubiti stavi.. i uvijek se vodi tim..![]()
sretno !

samo da te pitam da budem siguran za pratiti ovo za gemove.. ako se budu igrala tri seta, u ta tri seta ne smije biti vise od 7 gemova razlike? ili smiju igrati samo dva seta?