Da na njene probleme ja kažem da uplaćujem za moje godine astronomske cifre

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a kad mi dobijemo, odma 'oces markulegenda reala je napisao/la:AgresivnoDjubre je napisao/la:
Eto vidis,i ja sam odma jedan od njih.![]()
Isto tako krenuo sa kladionicom,pa prosao sve zivo do tad i sad poker po kucama,turniri ovo ono.I nemam toliko duga,al vadim iz djepova papirice na kojima pisu razna imena i prezimena ljudi sa ciframa dugovanja.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja samo klada i Bingo.
Ulazio sam ja i u prostorije sa ovim aparatima, al nešta me nikad nisu privlačili, jarani se povaljuju ja gledamjednom jedan kaže haj ti udaraj ja mu ne znam šta da radim više, reko šta da udaram gdje, ne znam ni igrati na onim aparatima, kaže ovdje, i lupaj ja lupaj nakucam mu na cenera
![]()
i to je bilo to, i dalje samo vjeran kladionici
![]()
A vidio si kakav sam pokeraš, izgubio bih milion za pet minuta
Nisam dužan, ali niti kome dajem kad dobijem, niti u koga uzimam da uložim, sve svojim parama, odakle mi pojma nemamAgresivnoDjubre je napisao/la: Recimo ja njoj to i ne govorim,sve dugove vracam sam,od nje dinara ne uzimam.A igram od svojih para koje nekako zaradim.Sta zena mora znati da se ja kockam,da sam duzan dovoljno sto je u svojim problemima.![]()
![]()
Najpametniji je naš drug harry on dobije i namiri se za tri mjeseca
Ne budi bukvalacPapastathopoulos je napisao/la: a kad mi dobijemo, odma 'oces marku![]()
Ja danas zijanio 40 mara
eto ti emira,bagrcavog pa ih pitajPapastathopoulos je napisao/la:Nisam ja bukvalac, neg' si ti cicija
A ko je znao da ce se rusi vuci po terenu, **** im kosti
E zato se ja ne druzim sa tim budalama.Dex je napisao/la:Ma dam i ja staroj tako, al znam da bi se uvijek našla neka budala koja bi rekla mojoj staroj![]()
Dam joj ovako i kad zaradim, iako znam da joj ne treba
Tako malac dobio 10 hiljada na Bingu i ne smije kući da ide, kaže ubiće ga babo što se kladi
još ćeš reć da ja krijem, daj baDex je napisao/la:Zato kad god idem u kladionicu, idem s 2 lika, nekad s jednim, nekad s drugim, i oni se tako klade, pa se ne moram brinut hoćel reć, jer i oni to kriju pa je dobro, al dođem ja u kladionicu jednom, kad me radnica pita jel ti zna majka(nana) da se kladiš![]()
Nisam,nedo mi Bog.anonimni je napisao/la:jesi l' milju dužan, Emire ?
haj dobro jeAgresivnoDjubre je napisao/la:Nisam,nedo mi Bog.anonimni je napisao/la:jesi l' milju dužan, Emire ?![]()
Ma ti si lud.Dex je napisao/la:Pa nisam nikad reko da sam star, tad sam bio 5 razred kad me je to pitala, samo sam reko zna, ništa više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.