FK Slavija

anonimni
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la anonimni » 07 apr 2013, 20:08

casual1987 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
VAM je napisao/la:Bravo momci...Gazite levate,i nisu ni zasta drugo...
koji kompleksi...
Šta je reći mama nije pustila na utakmicu visokog rizika :?:
ne treba meni mama da bih ja iš'o na utakmice, a i kakve veze mama ima s mržnjom nekolicine vas ka Želji ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Ognjeslav
Kontakt:

Post Postao/la Ognjeslav » 07 apr 2013, 20:21

Ne znam sta bih rekao poslije onakve tekme. Igracima oba tima sve cestitke, a ovim dezurnim pametnjakovicima sto ih mrzi prosetati par stotina metara da gledaju svoj lokalni klub, pa onda cim rezultat ne odgovara, krenu pricati o "prodaji bodova" preporucujem da se bave problemima unutar mjesnih odbora svojih politickih partija i da prate susjedne lige, a Slaviju da ostave nama koji je volimo. Ovo nije upuceno nekome konkretno sa foruma, nego ovim filozofima i analiticarima iz kafana, a znam da citaju i prate. Pa pratite ;).
Najavili su i neku reportazu na RTVIS-u sa tekme, a sad vidim da je odgodjena za 21 00. Nadam se da se Nedjo i ekipa nisu demoralisali i da ce da nastave sa pracenjem sporta kao i do sad. Pobjede i porazi su sastavni dio sportske price i to najbolje znamo mi kojima je to najvaznija sporedna stvar.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 apr 2013, 20:25

Ognjeslav je napisao/la:Ne znam sta bih rekao poslije onakve tekme. Igracima oba tima sve cestitke, a ovim dezurnim pametnjakovicima sto ih mrzi prosetati par stotina metara da gledaju svoj lokalni klub, pa onda cim rezultat ne odgovara, krenu pricati o "prodaji bodova" preporucujem da se bave problemima unutar mjesnih odbora svojih politickih partija i da prate susjedne lige, a Slaviju da ostave nama koji je volimo. Ovo nije upuceno nekome konkretno sa foruma, nego ovim filozofima i analiticarima iz kafana, a znam da citaju i prate. Pa pratite ;).
Najavili su i neku reportazu na RTVIS-u sa tekme, a sad vidim da je odgodjena za 21 00. Nadam se da se Nedjo i ekipa nisu demoralisali i da ce da nastave sa pracenjem sporta kao i do sad. Pobjede i porazi su sastavni dio sportske price i to najbolje znamo mi kojima je to najvaznija sporedna stvar.
Sva cast kralju.. Kod nas "intelektualaca i filozofa" mali milion a na stadionima par stotina ljudi.. Bruka..
Tekma nije bila losa s obzirom na stanje terena.. Mi imali malo vise srece i znanja..
BUDI ŽELJO !!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 07 apr 2013, 20:40

champions1921 je napisao/la:
Ognjeslav je napisao/la:Ne znam sta bih rekao poslije onakve tekme. Igracima oba tima sve cestitke, a ovim dezurnim pametnjakovicima sto ih mrzi prosetati par stotina metara da gledaju svoj lokalni klub, pa onda cim rezultat ne odgovara, krenu pricati o "prodaji bodova" preporucujem da se bave problemima unutar mjesnih odbora svojih politickih partija i da prate susjedne lige, a Slaviju da ostave nama koji je volimo. Ovo nije upuceno nekome konkretno sa foruma, nego ovim filozofima i analiticarima iz kafana, a znam da citaju i prate. Pa pratite ;).
Sva cast kralju.. Kod nas "intelektualaca i filozofa" mali milion a na stadionima par stotina ljudi.. Bruka..
Tekma nije bila losa s obzirom na stanje terena.. Mi imali malo vise srece i znanja..
Kralju i ja ti potpisujem svaku rijec sto si napisao!!!!!!Vidijet cemo koliko ce nas biti na tekmi u srijedu protiv Goska!!!!

Ognjeslav
Kontakt:

Post Postao/la Ognjeslav » 07 apr 2013, 20:41

champions1921 je napisao/la:
Realno: jaca ste ekipa, ali mi definitivno mozemo da se nadigravamo sa svima u ligi. Steta za teren, inace bi utakmica bila na nivou mnogo jacih liga, a i ovako nije nedostajalo borbenosti. Odusevili su me Perisic, mladji Radovanovic i Rasa. PLBiH je nazanimljivija liga u regionu, sta god ko mislio o tome i ovakvi forumi su pravo blago jer na njemu mozemo da se nadjemo svi mi koji smo iskreni zaljubljenici u domaci sport.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2013, 21:38

Ko god dobije na onakvom terenu mora se smatrati zasluzenim,narocito ako to dodje u 93.minutu,narocito ako gubis 1:0 pa se vratis na 1:2. ;)
Slavija je sama kriva sto nije pobedila, na 0:0 predug for,Vasilic cini mi se uspeva da stigne igraca i ocisti, u drugom poluvremenu jos dva zicera i kazna je morala da dodje. Kada se na to doda i veliki pad u igri u drugom delu, pa moram reci i lose vodjenje utakmice od strane Seslije mislim da je novi kiks ovde bio neminovan. Jos od Gradine Slavija nije dobila u Lukavici a to je nekada bilo u oktobru. Trebala bi se proveriti statistika ali mislim da to nikada nije uradio niti jedan tim koji se jos uvek bori za Evropu u ovoj ligi. To se mora prekidati vec u sredu protiv GOSK-a.

Utakmica kao utakmica dosta kvalitetna za prilike u kojima se odvijala,nije se pas igra mogla razviti nikako sto je pogodovalo stoperima obe ekipe koji su mnogo dobri u skok igri i koji su lakse nego ocekivano izlazili na kraj sa protivnickim napadacima, ali kada se spusti lopta na zemlju imali su velikih problema i jedni i drugi i iz toga su se i redala prilike.

Zeljo je dokazao u praksi onu recenicu Seslije da Zeljo kada igra lose on pobedjuje a kada igra dobro onda je masina. Daleko je bilo ovo od sjajne igre,daleko je ovo od igre sa kojom se moze reci da si zasluzio titulu,ali upravo se ovako i osvaja titula. Medjutim isto kao sto su oni dobili tako je mogla i Slavija dobiti i opet bi bilo zasluzeno, tako je mogao biti i remi i opet bi bilo zasluzeno mozda i najpravednije, ali Zeljo je slavio vrlo vaznu pobedu i treba da budu itekako sretni o tome.

Sta reci o Slaviji ? Pa rekoh na pocetku, prvo poluvreme vrlo dobro stajali,jednu tu situaciju koju gore spomenuh i par nekih opasnijih napada. Lepo su zatvorili prilaze golu, prosli su im par puta ali Dujkovic i pored dosta nesigurnosti uspeva da ukroti sve lopte. U drugom poluvremenu totalni pad,ponajvise u veznom redu i ne bas pravovremene izmene a i one koje su se desile ne mislim da su bas bile pravilne,ali dobro ostavimo to Sesliji da analizira. To je Zeljo znalacki iskoristio,ali je tada i utakmica bila dosta kvalitetnija,kolosalne prilike na obe strane,Slavija masi dva zicera,Zeljo masi jedan zicer i jos par poluprilika ali i daje dva gola.A kakav je prvi gol to je vec tragedija. Prosto mi je nestvarno da Benovic onako nonsalantno prilazi toj akciji. Ja mislim da mu Dujkovic i dalje prigovara za to. :roll: Drugi gol vec totalni pad koncentracije Adilovic neometan i pisi kuci po odelo. :roll:
Izdvojio bih Radovanovica mladjeg u tandemu sa Aleksicem dosta dobro se nadopunjuje,Popovic takodje nije bio los sto me prijatno iznenadilo jer do sada je bio u najmanju ruku tragican. Vezni red je dosta spor,pa je cak i jedan Jovanovic uneo dosta zivosti u nastavku kada je usao cak i napravio onu zicer poziciju.

Sta reci o Zelji ? Da se ne ponavljam na vise tema pa da to ovde ubacim. :) Paklena ekipa,Zolotic je zlato ekipe,stoperi vrlo dobri,Hodzic mali paklen. Ocekivao sam iskreno dosta vise od Urdinova i Hasanovica. Jamak je dosta toga doneo u igru kada je usao, uspeo je da pritisne ekipu Slavije i uradi dosta korisnih stvari. Amar je lepo vodio ekipu,iskren da budem pomalo me zacudila izmena Svraka-Hodzic ocekivao sam ipak nekoga drugog jer je Hodzic dosta ofanzivniji pa mi nije bas bilo prirodno da igra povucenije medjutim pratio sam ga i zadivljujuca kretnja i brzina mnogo lako moze da pobegne odbrani tako da je kao igrac koji deluje iz drugog plana dosta poteskoca zadavao. Antolovic mi nije preterano siguran,bas kao i Dujkovic na drugoj strani,npr. izleteo je onde na jednu potpuno bespotrebnu loptu i dozvolio da gol ostane nebranjen a lopta kod protivnika,sreca pa se igraci Slavije nisu brzo kretali inace bi bilo drama.

Na stadionu dobra atmosfera, sve fer i korektno i na terenu i na tribinama,murija uopste nije ni bila potrebna sto me raduje. Sa druge strane najlosiji pojedinci na utakmice "delioci pravde". Ne stvarno je da neko moze onoliko previda i glupih odluka napraviti. Sviran jedan ofsajd Slaviji na izlasku 1 na 1 sa golmanom Kokot bio bar 2 metra iza odbrane,drugi igrac totalno u ofsajdu bio.Sudija ispod zapadne tribine mase. Cist prekrsaj nad Adilovicem cini mi se na samoj ivici kaznenog prostora,mozda cak i unutra nisam siguran,linijski to mora da vidi on ne mase (ponovo onaj ispod zapada),Colic udara Radovanovica na bar 30 metara od lopte bukvalno na duzinu zastavice od linijskog ispod zapada on ne vidi. I na kraju kruna svih blamova prekid Zeljine kontre nakon koga nista nije postignuto ma sta god hteli da postignu. :roll: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 apr 2013, 00:34

Svaka cast. Potpisujem sve. Napisao sam duzi rezime na nasoj temi, pa necu da davim vas mnogo ovdje. Atmosfera vecinom korektna, sa par idiotskih individualnih povika sa Zapada, ali brzo su se usutili. Nakon utakmice nije trebalo onim balavcima sa sjevera ono "Noz Zica Srebrenica", ali eto, valjda ce i oni nekada doci pameti. Bilo je par puta psovanja Bosne i RS-a, ali doci ce i to na svoje. Raduje me sto je dosta ljudi na to negodovalo. Sto se igre tice, opasni ste. Igrate grubo, muski i u kost. Ne znam kako ste gubili neke utakmice pored ovakve igre, a iskreno danas ste zasluzili najmanje bod. Malo ste fizicki pali na kraju, dok smo mi opet daleko fizicki najspremnija ekipa lige. Amar je dobio ovu utakmicu sa svojim izmjenama. Sudija - ne znam sta bih rekao. Grijesio je na obje strane, pa je svirao cudne faulove na obje strane. Nije nikoga ostetio i nije bilo neke namjere (je li bio ofsajd kada je vas igrac isao 1 na 1 sa Antolovicem nisam vidio, ali mi se cinilo da je bio zato ofsajd kada je Colic izasao 1 na 1 sa Dujkovicem). Ono sto mi nije jasno je zasto je prekinuo igru, kada smo imali polukontru i bili u naletu. Pauza je trajala oko dvije minute, i nikome nije bilo jasno zasto. Nakon sto smo izasli policija je nekog momka uhvatila i privela. To je jedini "fizicki" eksces koji je bio.

Cestitam na dobroj igri i zelim vam sve najbolje u nastavku sezone. I dalje mi nije jasno kako ste gubili od slabijih timova. Obecao sam da necu daviti, ali eto, izgleda ipak jesam. Izvinjavam se na duzem postu. Lijep pozdrav.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 apr 2013, 01:13

E pa sada da nikoga nije ostetio to se vec da diskutovati. Npr.sta bi bilo da nije svirao taj ofsajd Slaviji na 1:0 to bi vec bilo 2:0 i gotovo. Ili da je svirao onaj faul Zelji koji je mozda bio i unutra na 0:0,to je penal i Zelji mnogo lakse u nastavku.
Naravno gledajuci iz ove perspektive ZElju nije ostetio,logicno. :mrgreen: Ali Slaviju bgm jeste. :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 apr 2013, 01:19

Ma dobro, nisam gledao snimak pa ni ne znam je li bio ofsajd... Pokusao sam biti maksimalno objektivan.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 apr 2013, 01:21

storm_raider je napisao/la:Ma dobro, nisam gledao snimak pa ni ne znam je li bio ofsajd... Pokusao sam biti maksimalno objektivan.
Nisam ni ja gledao snimak al' znam da nije bio ofsajd bilo skoro u mom pravcu. :D
Jedan se vracao iz ofsajda,cini mi se Dudic,a Kokot utrcavao i ovaj linijski umesto da saceka da vidi kome ide lopta dize odma' zastavicu. :roll:

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 08 apr 2013, 11:41

Inace su nam pomocne sudije fantasticne...za ne pozelit'...
Amare hvala ti...

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 08 apr 2013, 20:28

Devil je napisao/la:E pa sada da nikoga nije ostetio to se vec da diskutovati. Npr.sta bi bilo da nije svirao taj ofsajd Slaviji na 1:0 to bi vec bilo 2:0 i gotovo. Ili da je svirao onaj faul Zelji koji je mozda bio i unutra na 0:0,to je penal i Zelji mnogo lakse u nastavku.
Naravno gledajuci iz ove perspektive ZElju nije ostetio,logicno. :mrgreen: Ali Slaviju bgm jeste. :D
Sumnjiv je i gol Slavije,nekažem da je bio ofsajd, ali je bilo sumnjivo. Mogao je biti i jedan faul na 17 metara nakon obaranja Jamaka. Po mom mišljenju sudijski kriterij ujednačen, a Slavija odlična ekipa, ali ima problem snage zadnjih 15 ak minuta, i tu je uzrok poraza jučer. Da su imali više snage, za 90 minuta, vjerovatno bi Slavija pobjedila.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 apr 2013, 21:58

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Devil je napisao/la:E pa sada da nikoga nije ostetio to se vec da diskutovati. Npr.sta bi bilo da nije svirao taj ofsajd Slaviji na 1:0 to bi vec bilo 2:0 i gotovo. Ili da je svirao onaj faul Zelji koji je mozda bio i unutra na 0:0,to je penal i Zelji mnogo lakse u nastavku.
Sumnjiv je i gol Slavije,nekažem da je bio ofsajd, ali je bilo sumnjivo. Mogao je biti i jedan faul na 17 metara nakon obaranja Jamaka. Po mom mišljenju sudijski kriterij ujednačen, a Slavija odlična ekipa, ali ima problem snage zadnjih 15 ak minuta, i tu je uzrok poraza jučer. Da su imali više snage, za 90 minuta, vjerovatno bi Slavija pobjedila.
Cak se i na ovoj losem pokusaju dokazivanja ofsajda vidi da nema govora o njemu. ;)
slika

Da u pravu si za taj prekrsaj,to zaboravih medjutim ja mislim da je to bio Hodzic kada ga je Radovanovic oborio,ali tu nije kriv sudija ispod zapada (gle cuda :) ) nego sudija ispod "istoka".

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 09 apr 2013, 19:15

Sutra protiv Gosk-a u pola pet,nadajmo se prvoj proljecnoj pobjedi i da promjenimo ove bjele dresove pa da istrcimo ko ljudi u plavo-bjeloj opremi i da skinemo vise ovo prokletstvo!!!!Tacno nemogu da skontam sta se desava imamo dobru ekipu,momci znaju da igraju,bore se to im niko nemoze prigovoriti ali uvjek kuci "corak" a sa strane donose bodove imam osjecaj da igraju bolje nastrani nego kuci!!!!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 09 apr 2013, 20:57

@Devil:

Nekažem da je ofsajd nego da je sumnjivo, a pošto imam lošiji vid vjerovatno će meni ostati sumnjivo :D . Sudije nekad u sekundi moraju donijeti odluku, te ako je i bilo grešaka, sudija, po mom mišljenju, nije ih bilo iz zle namjere da se nekoj od ekipa našteti. Ništa drugo nisam mislio.

I faul nad Jamakom je sumnjiv, ali iz ponavljanja situacije nisam bio siguran. Mislim da je suđenje u PL odavno na visokom nivou.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 apr 2013, 23:30

Kada sam video da se igra i ovu sredu u Lukavici morao sam ostati i to da ispostujem. :) Ko zna da li cu ove godine Slaviju opet gledati uzivo. :roll:
Sutra se GOSK mora dobiti,i konacno ostvariti domaca pobeda koja ce biti preko potrebna i za samopouzdanje momaka.Realno ne igraju oni lose ali vrlo lako padaju u zavrsnici meca sto me izuzetno cudi s obzirom na to ko im je kondicioni trening (ako je jos u klubu). Samo kada bi Seslija malo popravio vodjenje igre u drugom delu utakmice mislim da bi i Slavija uspevala da odrzi kontinuitet iz prvog poluvremena.

Inace ako se ne varam sutra na Grbavici i klinci igraju protiv Zelje. Zna li se termin tih utakmica,je li se desava pre ove ? :?

Maxi
Kontakt:

FK Slavija

Post Postao/la Maxi » 09 apr 2013, 23:56

Šta je sa Svitlice, prvu polusezonu standardan, a od ove grije klupu?! :D
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 apr 2013, 00:06

Maxi je napisao/la:Šta je sa Svitlice, prvu polusezonu standardan, a od ove grije klupu?! :D
Popovic podigao formu za par nivoa i odma' klupa. Mada daleko je ovo od onog starog Popovica. Nekada najbolji bekovski par u ligi ubedljivo imali,a sada jedan od najlosih definitivno. :roll:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 10 apr 2013, 19:06

Pobjedi se nesmije gledati u zube ali me tacno bilo strah zadnjih desetak minuta,nejasno mi je da se igraci povlace poslije 2-0 ma igraj brate Gosk je predposljednja ekipa prvenstva!!!!Tacno mi je bilo muka kad nam je mali Pusara na zagrijavanju rekao da je pukla noga Jovanovicu vidio sam kad ga je hitna provukla ispod sjeverne tribine!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 apr 2013, 19:18

Moram da priznam da sam prijatno iznenadjen samim kvalitetom utakmice koju su prikazali fudbaleri Slavije i GOSK-a. Visok nivo tempa zaista skoro celu utakmicu,trka po celom terenu i osim sredine prvog poluvremena kada je pao ritam nekih 10-ak minuta sasvim ocekivano,ostalo zaista nije licilo na BiH PL.

Slavija sjajno otvorila mec,prva minuta Kokot trese mrezu. Slavija napada,a GOSK deluje poprilicno strunjen,zategnut te je i Slavija diktirala tempo utakmice,kada je kasnije zatresao i Dudic mrezu nakon sjajne akcije Aleksica koji je povukao loptu od svoga gola predriblao par igraca GOSK-a poslao za Rasevica koji asistira za Dudica i to je 2:0. Drugo poluvreme stara boljka Slavije i samog Seslije, ekipa mu konstantno pada u igri u drugom poluvremenu te je i GOSK da je imalo kvalitetnija ekipa to mogao samo tako kazniti.

Slavija u drugom poluvremenu dva zicera ponovo u jednoj minuti skoro isto kao i protiv Zelje i nestvarno je da su ono omasili ponovo. I ponovo linijski sudija mase ofsajd Kokotu u situaciji 1 na 1 kada je bio najmanje dva metra iza odbrane GOSK-a. Neverovatno vec drugi put u dve utakmice da se to dogadja. :roll:

Mislim da se moze reci da je Slavija dosta zasluzeno slavila,bila je bolji rival,ali definitivno mora nesta da se radi po pitanju utakmice u drugom poluvremenu. Evo od kako je Seslija dosao stalno se odigra prvo poluvreme dosta dobro (izuzev Borca) i onda u drugom delu kao da nova ekipa izadje na teren. :roll:

Steta sto je bilo lose vreme a i dosta je doprineo poprilicno neatraktivan protivnik pa je i poseta bila izuzetno losa.Slavija naredno kolo u Mostaru kod Zrinjskog bilo bi dobro ostati neporazen dole.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.