Sviđa mi se šta reče Magic na half-time showu, ako ovo dobiju šalju jasnu poruku Miamiu: 'Čuvajte nas se u playoffu, dolazimo po vas.'
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Season-high in first half points allowed for OKC - ako je vjerovat komentatoru, a jeste.
Sviđa mi se šta reče Magic na half-time showu, ako ovo dobiju šalju jasnu poruku Miamiu: 'Čuvajte nas se u playoffu, dolazimo po vas.'
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Samo da ovako nastavimo i u drugom. 
Neke stvari i jesu do trenera, ali neke i nisu. Cope je fantastičan ofanzivac, ali defanziva mu škripi. Vidi se da se popravio defanzivno što mi je drago. Odličan scorer.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma jok,gdje je do trenera...Meni nije jasno kako vi ne propadnete u tih 10min,kad vam udju anonimusi i slabi igraci pout Copelanda,Novaka,penzioner KIidd itd!Carlo je napisao/la:65 poena za poluvrijeme, čovječe. Igramo fantastično. Cope, Smith, Kidd, Novak, Prigi. Svi redom odlično igraju. Također, odlična odbrana Cope. Čovjek je čuvao Duranta do maloprije, nije Durant mogao meda. Svaka čast.
Treba pohvaliti Woodyja, svaka čast majstoru. Kritikovali smo ga s razlogom s vremena na vrijeme zbog čudnih rotacija, ali sada se vidi da čovjek radi odličan posao.![]()
Niko od njih ne igra odbranu! (ironija)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ne žalim se na sudije inače (nisam od decembra), ali smiješni faulovi. Prvo nema faula nad Smithom, a sad i smiješan faul Anthonyja. Mislim, niđe veze.
Kad igras protiv placipickica ovo je odlicno sudjenje.Carlo je napisao/la:Ne žalim se na sudije inače (nisam od decembra), ali smiješni faulovi. Prvo nema faula nad Smithom, a sad i smiješan faul Anthonyja. Mislim, niđe veze.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Tako to često izgleda kad igra Thunder. Jel ih stvarno pomažu il jednostavno znaju iznudit faul teško je reć. Konkretno te dvije situacije su čista krađa, naročito Smithova.Carlo je napisao/la:Ne žalim se na sudije inače (nisam od decembra), ali smiješni faulovi. Prvo nema faula nad Smithom, a sad i smiješan faul Anthonyja. Mislim, niđe veze.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Za sad odlično i više nego odlično igraju desetkovani Knicksi. Šta god bude do kraja ovo je za pohvalu! Sa pola centra igraju 
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Melo ima 27, a Durant 22. Dakle +5 u poenima za Mela i trenutno je leading scorer lige.
Inače, +7. Bilo je i +1, dobro smo ovo izvukli u zadnjih nekoliko minuta. Treba sad stisnuti odbranu i ne dopustiti Westbrooku da ulazi u reket.
Očekujem sad Copea da uništi.
Inače, +7. Bilo je i +1, dobro smo ovo izvukli u zadnjih nekoliko minuta. Treba sad stisnuti odbranu i ne dopustiti Westbrooku da ulazi u reket.
Očekujem sad Copea da uništi.
Smith mora pogađati otvorene šuteve, MORA!
Svaka čast Kiddu na velikoj trici. Jacksona zaustaviti podhitno.
Svaka čast Kiddu na velikoj trici. Jacksona zaustaviti podhitno.
Osim Duranta ispade da hebeni Reggie Jackson odlučuje utakmicu. Da hoće Melu kliknut onaj prekidač u glavi pa da sad pogodi nešto, ipak je ovo direktan okršaj dva najbolja scorera lige.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
+3... hajmo. 
smith
ovaj Durant ako ne ode iz oklahome onda bas ima celicne zivce...nezz kako moze gledati ovu budalu da suta preko ruke u prvim sekundama napada...
ovaj Durant ako ne ode iz oklahome onda bas ima celicne zivce...nezz kako moze gledati ovu budalu da suta preko ruke u prvim sekundama napada...
JJJJJJJJJJJJJJRRRRRRRRRRRRRRRRR SMITHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!
Muda mu se vuku po podu!
Muda mu se vuku po podu!
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
J.R. SMITH
Kako ovaj čovjek voli pogodit sa istekom napada, ludak!
Cijele sezone pogađa ove trojke, a promašuje otvorene. Bolji % ima kada su u pitanju ovi šutevi, sigurnodijabola je napisao/la:J.R. SMITH![]()
- DukeOfWellington
- Kontakt:
JR Smith tata igrice!
Odlicna tekma Knicksa...Melo opet objasnio
Smith u svom stilu...sto je tezi sut,prije ce pogoditi.
Smith u svom stilu...sto je tezi sut,prije ce pogoditi.