kanarinac je napisao/la:jeste bila sumnjiva situacija, i igrac slavije nije bio u ofsajdu, ali je bio jos jedan njihov igrac koji je bio u ofsajdu, vjerovatno je imao neki uticaj na igru, ne znam. Ako je to ta situacija, kad je igrac Zelje pao..
[/quote]
to je ta situacija i volio bi da je neko postavi na forum ako je moguce da se uvjere ovi seljini manijaci da samo na kradju dolaze i da navijaju za klub koji igra na necastan nacin a to je pokazatelj leotar prosle godine i jos maribor isto tako gdje se ne rikta kako prolaze[/quote]
hahhaha, pa dobro i ja sam seljin manijak, hvala ti

Bas sam i ja pokusavavao da vidim, ali taj drugi igrac dolazi sa druge strane i ide na loptu, na snimku se ne vidi jel on bio u ofsajdu. Ja srvarno ne bih da ulazim u te rasprave o namjestanju, ko je vise golova primio u evropi, jer realno svi smo kante kad odemo van nasih granica, ja sam vise za neki normalan rivalitet i da ima sto vise jacih utakmica, jer bas to nedostaje nasim klubovima, tuga je sto u sezoni imamo 3-4 jace utakmice, a ostalo te ubija u pojam, nekad je lakse igrati s boljim ekipama, one lose te spuste na svoj nivo svojim antifudbalom, pa se ne zna ko je gori..