Ja ionako ne kontam otkud toliki pesimizam kad je u pitanju OKC. Samo Harden ih je spasio prosle godine kad je poludio u zadnjim minutama u onoj utakmici u AT&T centru, ubijedjen sam da njega nije bilo da bi Spursi tad pobjedili i poslije toga zavrsili seriju u svoju korist.NEZALAGANJE je napisao/la:Imate vi bolje sanse protiv OKC-a nego sto mislite!Upamti moju rijec!sundancekid je napisao/la:Ma Pop namjerno stavlja povrijedjene igrace u ekipu da igraju 25 minuta, i starije igrace ko Duncan da igraju 36, jer hoce da izgubiNEZALAGANJE je napisao/la:@Kobe Kakve ti nebuloze pricas vezano za SA je strasno!Cuj Pop namjerno gubi utakmice!Da,da zato je povrijedjeni Parker igrao 25min protiv OKC u derbiju za prvo mjesto(dok bukvalno vise nije mogao hodati) Duncan 36,a Leonard 40+ sa tendinitisom u koljenu...Da,bas namjerno gubimo utakmice...![]()
.Protiv MIA Bosh pogodi sut za pobjedu u zadnjim sekundama,MEM isto tako...Koja je to utakmica koju smo namjerno izgubili u zadnjih 10?
hahahaha hahah da hoce da pobijedi stavio bi zdrave ljude da igraju, i mlade
hahahaha
Dobro, salu na stranu, veceras uzivancija. Trenutno Knicksi i OKC, odlicna tekma, napadacki su i jedni i drugi strasni. Poslije toga, Lakersi, bas lijepo vece!Iako, gledajuci OKC, to kako trce, nekako me strah ufati, postanem svjestan koliko smo spori i bez energije..
Tada se vidjelo da su jos uvijek neiskusni, nisu bezveze ponovo doveli Fishera koji se sa sportskog aspekta uopste ne uklapa u njihovu igru.
I mi smo se uvijek nosili sa njima koliko god losi bili, ove godine imamo jacu ekipu nego u onoj 4-1 seriji kad smo vise sami sebe pobjedili nego oni nas. Oni su odlicna ali neiskusna ekipa a takve ne osvajaju prvenstva.