FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 apr 2013, 20:54

voltron30 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:plačite sa mnom jesenje kiše :lol: :lol:

http://www.zaslike.com/viewer.php?file= ... h1v8up.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je već bolest, samo treba utvrditi dijagnozu.
Ma svi su takvi od 7 do 77 ,cast rijetkim izuzetcima. Kroz istoriju su sve sto imaju ili nemaju dobili sitmanjem i spletkarenjem,na guzove,plac i jad,pa valjda jadni kontaju da i svi ostali tako funkcionisu

Imace oni jos ovakvih rasprava abd

p.s.-kad god mi je do smjeha otvorim pomenuti portal :lol: :lol: :lol:

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 07 apr 2013, 20:54

Ne daj se Muamere!

Zorane, jel ti vokriiiiii aaa? :) Ovako igraju i pobjeđuju samo ŠAMPIONI !

Bravo momci, na onakvoj "oranici" i pored 1-0 za slaviju na poluvremenu pobjediti za svaku je pohvalu!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 apr 2013, 20:56

Sranje, bojao sam se ovoga za Svraku...
Ovi potresi mozga mogu biti pravo ****. Sve u svemu, Svraka drzi se.....

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 07 apr 2013, 20:58

Muamer ce ja mislim dvije utakmice pauzirat :(
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 07 apr 2013, 20:59

DzoleZeljo je napisao/la:Sranje, bojao sam se ovoga za Svraku...
Ovi potresi mozga mogu biti pravo ****. Sve u svemu, Svraka drzi se.....
Ma Svraka je tonBe! Jos jednom čestitke našim igračima na zalaganju i pobjedi, a posebno malom Hodžiću, Zolotiću i ADIL-begu :)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 apr 2013, 21:18

Brz oporavak Muamere! Izgleda da je potres mozga, pauza 7-10 dana. Ponio se kao pravi kapiten, vratio se u igru i pored bolova. Izdrzi da nam se vratis jos jaci, potreban si nam do kraja sezone! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 apr 2013, 21:37

Joj braco i seke zamislite samo proslavu titule na Grbavici protiv malog burazera :P ..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 07 apr 2013, 21:45

adilovic protiv zvijezde odluka, adilovic zrinjski izbacio iz kupa, adilovic danas pitarima tezak udarac nanio, zato svi koji su govorili i pisali "samo da nam je tusnuti adilovica", ajmo ovo 3 puta ponoviti: boze, amare i i eldine, grijesio sam, oprostite mi, nece se ponoviti :mrgreen:
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 apr 2013, 21:48

fedeltafrotta je napisao/la:plačite sa mnom jesenje kiše :lol: :lol:

http://www.zaslike.com/viewer.php?file= ... h1v8up.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Takvi su svi genetski jer su i sami takvi oni pa misle da je svako kao oni najveće zlo. :lol:
Ja vidim kod mene pitar pa ista priča na ovaj način isti su svi do jednog to im je u genima od kako smo ih isprnuli.- :lol:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 apr 2013, 21:52

ljudi dragi ako mi osvojimo duplu,pun ce ih cum bit od sikiracije :oops:
Željeznicar za život cijeli !

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 07 apr 2013, 21:54

Jel se vraća Bekrić protiv svinjskog?
Željezničar
Borussia Dortmund

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 07 apr 2013, 21:57

Vec osjetim promuklost, ali ne zalim se i nikada necu, je to je zbog moje jedine ljubavi. Fino smo navijali.
Osvrnut cu se na drugi dio prvenstva, odnosno usporedbu nas sa fk torpedo.
U nastavak prvenstva smo usli sa dva boda prednosti u odnosu na mladjeg sarajevskog prvoligasa. Bitno napomenuti je da su nas stalno "pratili" uzasno losi tereni (B.Luka, Zrinjski u KUP-u, te danas Lukavica).
-Prvo kolo nastavka: Dobijamo kuci Travnik sa 2:0, ekipu koja dosta dobro igra u nastavku na gostovanjima. Uzeli su Zrinjski, te umalo bod Celiku. Konstatovano je da smo odigrali lose, ali pobjedili i to je odlika velikih klubova. Anamo oni su odigrali dobru utakmicu sa Celikom u Zenici, ali izgubili, sto je odlika malih klubova.
- Drugo kolo: Izgubili smo u B. Luci i ako smo stalno dominirali, ali smo slabo odigrali u napadu i zasluzeno izgubili. Maleni su u losoj igri dobili Rudara na Kosevu, kome su neopravdano ponistena cak dva gola. Sto je previse, previse je.
-Trece kolo: Pobjeda nad Zvijezdom u Dolini Cupova i ako je gost poveo. Igraci su pokazali karakter i pored pritiska koji je vec bio stvoren od strane navijaca i medija. Jufke odigraju bez golova u Srebreniku protiv poslednje plasirane Gradine, sto je jos jedan u nizu dokaza da oni nisu zreli za titulu, posebno pored jednog Zelje, koji im je vjeciti kompleks. U medjuvremenu smo odigrali jos jednu tekmu u polufinalu KUP-a na Grbavici protiv Zrinjskog. Zavrseno 0:0. Inace to je jos jedan dodatni front, za razliku od komsija, koji su iz navedenog takmicenja ispali poodavno. Ali tu je starijii brat, koji ce osvetiti malenoga. Obecali smo im, a i oni su to znali, jer ne izgubiti toliko dugo vremena u KUP-u je nedostizna zadaca mnogim klubovima, cak i u svijetu.
-Četvrto kolo: Rutinska pobjeda kuci nad GOSK-om od 2:0. Igraci vec mislima bili u Mostaru na uzvratnoj tekmi KUP-a. Maleni takodjer kuci dobijaju Olimpic. Tekmu prelomili nedosudjenim ofsajdom pri vodecem golu. Tradicija pomaganja sudija na Kosevu se nastavlja. Sta ces, ljudi cine sve da bar ostanu u utrci za velikim Zeleznicarom. U medjuvremenu nasi momci pobjedom u Mostaru od 0:2 ulaze u cetvrto polufinale KUP-a BiH, sto je jos jedna nedostizna zadaca za BiH klubove do smaka svijeta.
-Peto kolo: Sjajna pobjeda u Lukavici 1:2 i to nakon jos jednog preokreta. Drugog u nastavku prvenstav. Postici pobjedonosni gol u zadnjim minutama tekme pokazuje koliko smo vjerovali u sebe. Stalno smo dominirali, imali vise loptu u nogama. Okretali stranu po onakom losem terenu. Zola definitivno prava igracina. Bio svuda po terenu. Jeste da smo i ranije trebali rjesiti tekmu, ali ovako ispade jos draze, a tuznije kod jufkica. Taman se ljudi ponadali da ce prici na jedan bod zaostatka,a ono opet +4. Stvarno ih "ubismo" psihicki i nije im lahko. Oni dobili GOSK-a u gostima, ekipu koja pored Gradine napusta Premijer ligu BiH. Pobjede u gostima, a u stvari jos uvijek samo drze isti bodovni zaostatak i to jedva. :D
Vec naredno kolo opet gostuju i to Velezu, kojem "gori", a nama dolazi sve losiji Zrinjski. Moje misljenje je da ce nakon narednog kola bodovna razlika biti minimum 6 bodova prednosti. Ukoliko Velez pobijedi, sto je realno ocekivati, mozemo otici i na +7. Sta zakljuciti na kraju. Nakon pet odigranih kola u nastavku bodovna prednost u odnosu na prvog pratioca se poduplala. Zato majeni CAO, PA PA do naredne sezone !!!
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 07 apr 2013, 22:05

Svaka cast na danasnjoj pobjedi na onakvoj oranici,bravo igraci-bravo Brkati Majstore
Muharemovicu odlazi iz Zelje

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 07 apr 2013, 22:18

Neka analiza ali sada nije vrijeme za velike pisanije u kojima se pojedini igrači dižu a drugi nipodaštavaju. ONO DANAS JE BILA POBJEDA TIMA .Treba nam svaki igrač,pa zar treba ponavljati koliko nam je igrača povrijeđeno,ko nam je sve otišao.Tačno Čolić je morao ili trebao ono dati ali kapa dole za onaj šprint. trku asistenciju itd.danas su svi bili kapiteni na onakvom terenu.Evo i Svrake nema naredne dvije tekme i sad treba dodatno ubijati Čoliće Stanu ili Vasilića.Jamaka da dalje ne nabrajam.Igraju na oranicama.imaju karakter i zato treba stati iza svakog pojedinačno

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 07 apr 2013, 22:29

Pricaju navijaci Slavije koji su bili na centralnoj tribini da je Ivica Osim iz svecane loze neposredno prije pobjedonosnog gola naglo skocio i toliko jako puhnuo u pravcu gola Slavije, tako da je svojim puhanjem stvorio nevjerovatno snazan vjetar, koji je uticao na loptu i ona je otisla u same raslje gola. Ne mogu da vjerujem i svaka mu cast. Iznenadio me da covjek sa toliko godina ima tako jak kapacitet pluca, kao i osjecaj u kojem trenutku treba da puhne :lol:
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 apr 2013, 22:30

Minhi je napisao/la:Pricaju navijaci Slavije koji su bili na centralnoj tribini da je Ivica Osim iz svecane loze neposredno prije pobjedonosnog gola naglo skocio i toliko jako puhnuo u pravcu gola Slavije, tako da je svojim puhanjem stvorio nevjerovatno snazan vjetar, koji je uticao na loptu i ona je otisla u same raslje gola. Ne mogu da vjerujem i svaka mu cast. Iznenadio me da covjek sa toliko godina ima tako jak kapacitet pluca, kao i osjecaj u kojem trenutku treba da puhne :lol:
:lol: :lol: :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 apr 2013, 22:47

ASD je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Interesuje me ima li sta od Bucana. Mislim da bi za nas bio ogromno pojacanje na poziciji desnog beka, jer je prodorniji i brzi od Colica - koji je katastrofalan u ovoj polusezoni.
Zar vec odavno nije zavrsen prelazni rok?

Inace, Bucan bi u najboljem slucaju mogao krpiti poziciju kada nema Colica jer od davno nije igrao s obzirom da nije imao mjesta u Olimpiku.
Zavresn je prelazni rok, ali igrac bez kluba, odnosno sa slobodnim papirima moze potpisati kad hoce.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 07 apr 2013, 23:01

Kad ga znam kritikovati,moram ga i pohvaliti! Eldine hvala ti za onaj gol danas! Za onu neopisivu radost i srecu! Ne pamtim kad sam se onako radovao, izgrlio sam se sa 15 likova,suze mi na oci dodjose! To se nezaboravlja! Kapa dole!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 apr 2013, 23:08

Raja ja ne znam sta vise moze popravit posjetu ? Vala u srijedu ocekujem vise nego do sad :) ,jel navece tekma ?
Željeznicar za život cijeli !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 apr 2013, 23:11

I pored svih pehova i povreda opet prvi i u finalu kupa. INSTITUCIJA KOJU VOLIM VISE OD SEBE! ŽELJO!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 37 gostiju.