treba na njega saliti kubik betona izvan stadionaUltras1921 je napisao/la:ranocchiji treba spomenik dici
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Sere mi se od ove lige.
Eto im LP je*ala ih LP.
Eto im LP je*ala ih LP.
Pa ono sto je sudija vidjeo ni 15 kamera na meazzi nije vidjelo
a Ranko ofula zicer to se ne smije desavati
Zadnja izmjena: Scarpini, dana/u 07 apr 2013, 22:50, ukupno mijenjano 2 puta.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
vrebac86 je napisao/la:treba na njega saliti kubik betona izvan stadionaUltras1921 je napisao/la:ranocchiji treba spomenik dici
koji si ti kralj
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nista ama bas nista nije na nasoj strani ove sezone da bi nesto napravili.
Ona pickica zalizana je kreirala preokret,jos ovaj ubjedjuje jest penal
A volio bi vidjet situaciju kod 3. gola je li bio prekrsaj na Rochijem kod auta
Kad je ovo svirao kao penal sta je onda ono povlacenje nad Rochijem kod rezultata 1 : 0, da se razumijemo ni ono nije penal ali ako mu je ovakav kriterij, onda je ono penal i crveni.
Sramota,i stvarno ova liga je jedan veliki cirkus u kojem vise ne mozes vjerovati da su greske slucajne
Forzaaaa Inteeeer
Ona pickica zalizana je kreirala preokret,jos ovaj ubjedjuje jest penal
A volio bi vidjet situaciju kod 3. gola je li bio prekrsaj na Rochijem kod auta
Kad je ovo svirao kao penal sta je onda ono povlacenje nad Rochijem kod rezultata 1 : 0, da se razumijemo ni ono nije penal ali ako mu je ovakav kriterij, onda je ono penal i crveni.
Sramota,i stvarno ova liga je jedan veliki cirkus u kojem vise ne mozes vjerovati da su greske slucajne
Forzaaaa Inteeeer
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
A dobro, realno, taj penal protiv vas nije kriv za sva 4 gola, po meni ga sa glave nije bilo, cak i eto da je jos jedan penal za vas bio, ma i da ste pobjedili 5-4, realno kuci od Atalante primit 4 gola, nedopustivo.Pupi04 je napisao/la:Nista ama bas nista nije na nasoj strani ove sezone da bi nesto napravili.
Ona pickica zalizana je kreirala preokret,jos ovaj ubjedjuje jest penal![]()
A volio bi vidjet situaciju kod 3. gola je li bio prekrsaj na Rochijem kod auta![]()
Sramota,i stvarno ova liga je jedan veliki cirkus u kojem vise ne mozes vjerovati da su greske slucajne![]()
Forzaaaa Inteeeer
Edit: Gledam opet snimku ove tuce, i onog napickanog frajercica od Strame ni na mapi ondje, jel se zabelajilo odma trci u tunel, ko one picke u kafani sto odma krenu vani jel' se neko drekno
Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 07 apr 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ne znam sta da kazem al da ne zaplacem
sramota sta nam se ove sezone radi pa ovo se ne sudi ko penal ni u kukuruz Bih ligi to je uticalo na rezultat a igracima atalante se u ime Ezequiela i sudiji u ime svih najebem mrtvih i rodjenih i svega zenskog u porodici fujjjjj
- Ultras1921
- Kontakt:
Ja i dalje ne mogu da vjerujem! Ono sto je promasio ranocchia je promasaj sezone. Sto je najgore lijepo smo igrali, al za 10 minuta ubise nas. Doduse presudio je onaj penal.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Volio bih docekati dan kada ce Guarin poceti na klupi, pa radije gledam Gargana jer znam da ne zna i nista ne mogu ocekivati od njega, dok od ovog umisljenog levata uvijek ocekujes nesto, a on sve gori i gori, pa lik je izgubio mali milion lopti. Mali Kova je vec sada za njega klasa i trenutno nas najbolji igrac.
A ovog levata sa klupe poslati ravno na Tajland, jer ovakvih kao on je tamo najvise, pa ce se tamo najlakse uklopiti, jer ocito je da ovdje od njega nema nista...
FORZA SCEHLOTTO
Od sada bi mi igrao svaku tekmu do kraja...
A ovog levata sa klupe poslati ravno na Tajland, jer ovakvih kao on je tamo najvise, pa ce se tamo najlakse uklopiti, jer ocito je da ovdje od njega nema nista...
FORZA SCEHLOTTO
"Livaja drew a foul on Ranocchia in the area, and Denis stepped up to bury the resulting penalty."
http://www.goal.com/en/match/88347/fc-i ... nta/report" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle nije zbog ruke, uz izvinjenje raji sa SKY sporta.Ne bih se dalje raspravljao prenervozan sam.
http://www.goal.com/en/match/88347/fc-i ... nta/report" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle nije zbog ruke, uz izvinjenje raji sa SKY sporta.Ne bih se dalje raspravljao prenervozan sam.
Amar Osim selektor BiH
Ma kbk idemo dalje...
LEGENDA DAVNO OBJASNILA SUĐENJE U SERIJI A

Sto se tice Strame apsolutno stojim iza tog covjeka,radi predobar posao,ekipa je super igrala dok sudija nije sve unistio nepostojecim penalom,ali idemo dalje,FORZA INTER!

Sto se tice Strame apsolutno stojim iza tog covjeka,radi predobar posao,ekipa je super igrala dok sudija nije sve unistio nepostojecim penalom,ali idemo dalje,FORZA INTER!
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 07 apr 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Malo qrva lopta, malo qrvari sudije. Citava historija ovog nesretnog kluba.
Guarin me razocarao, Kovacic odusevio. Vi znate da sam ja bio najveci skeptik u vezi njegovog dovodjenja, ali me totalno razuvjerio igrama. Vanserijski talenat. Njega i Juana cuvati k'o blago.
Guarin me razocarao, Kovacic odusevio. Vi znate da sam ja bio najveci skeptik u vezi njegovog dovodjenja, ali me totalno razuvjerio igrama. Vanserijski talenat. Njega i Juana cuvati k'o blago.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
eto onda...livaja asistirao i izborio penal 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- L'Avvocato
- Kontakt:
sanjingr je napisao/la:LEGENDA DAVNO OBJASNILA SUĐENJE U SERIJI A
Dok su mu pustali ovakve ofsajde nije se zalio. Ili si vec zaboravio na ovakve stvari (koje su bile ucestale tih godina).
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
L'Avvocato@ kad je Mou otisao sudenje je postalo odron

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne kenjaj, i ajd vozL'Avvocato je napisao/la:sanjingr je napisao/la:LEGENDA DAVNO OBJASNILA SUĐENJE U SERIJI A
Dok su mu pustali ovakve ofsajde nije se zalio. Ili si vec zaboravio na ovakve stvari (koje su bile ucestale tih godina).
- francobaresi
- Kontakt:
Yucca je napisao/la:L'Avvocato@ kad je Mou otisao sudenje je postalo odron![]()
![]()
![]()
![]()
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Zanetti è furioso ai microfoni di Sky. “Errore decisivo, stavamo gestendo la partita. Poi dal nulla ci troviamo un rigore inventato proprio! Ci capita sempre a noi...”. E non ci sono rigori a favore da oltre un girone. “Purtroppo è una stagione in cui non siamo fortunati a livello arbitrale.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.