LA Lakers
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Howard je lijen ko dva drveta. Njega je trebalo na sluzenje vojnog roka prije NBA.
Kao sto sam rekao nemamo veceras mi sta traziti...Ovo je gotovo i sada moliti Boga da GSW dobije Utah-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
sundancekid
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:igra flasteraNEZALAGANJE je napisao/la:Hajde sto je povrijedjen,ali ovaj Howard je stvarno i glup igrac!Sad Butler suta preko Gasola,promasuje, i dok Griffin skace sa Blakeom u reketu,Howard van reketa cuva Jordana koji nema sut i ne pomaze na skoku!![]()
samson je napisao/la:Howard je lijen ko dva drveta. Njega je trebalo na sluzenje vojnog roka prije NBA.
Dok vi pricate te nebuloze, covjek izdominira Kliperse u odbrani, ljepka na polaganju, pa onda i na zakucavanju...
Go Dwight!
e pa kako da pobijedimo kad **** howard nije zagradio nijednom do sadb
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- majestic24
- Kontakt:
da nije howarda,sad bi gubili 30 razlike
Ovi iz clipersa se usrali...niko vise ne ide na polaganje
Ovi iz clipersa se usrali...niko vise ne ide na polaganje
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,da bas dominira ,a u medjuvremenu je dopustio jos jedan ofanzivni skok,jer se nije ni odrazio,a lopta mu je padala u ruke...Detalji su ti koji odlucuju...sundancekid je napisao/la:LenBias je napisao/la:igra flasteraNEZALAGANJE je napisao/la:Hajde sto je povrijedjen,ali ovaj Howard je stvarno i glup igrac!Sad Butler suta preko Gasola,promasuje, i dok Griffin skace sa Blakeom u reketu,Howard van reketa cuva Jordana koji nema sut i ne pomaze na skoku!
samson je napisao/la:Howard je lijen ko dva drveta. Njega je trebalo na sluzenje vojnog roka prije NBA.
Dok vi pricate te nebuloze, covjek izdominira Kliperse u odbrani, ljepka na polaganju, pa onda i na zakucavanju...
Go Dwight!
dvajt je strasan u odbrani , ali svejedno se vrti 11-13 razlike za kliperse jbg : / nadam se nekom preokretu ali tesko...kao sto amerosm rece , bodrit gsw kasnije
hit you with so many rights you gonna beg for a left
blake dvije trice sam ko duh fula kad se lomi
Da te volim duša zna, draga moja BiH
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mada D12 veceras igra bolje nego inace,mora se priznati,samo mora da obrati paznju na detalje...
pa ne mogu vjerovat , a J*** mu skok da mu J*** vise
Howard uopce nije izdominiro pirmili smo tonu koseva iz drugog pokusaja ubise nas skokom da imamo skok ovo bi bila tijesna tekma vako mozemo dobit samo ako kobe krene pogadjat
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
jebote mi sami sebe pobjedjujemo, skok, otvorene trojke c c c.. paulu pada lopta u ruke i sad -12

pa grob te **** skace li iko od ovih nasih, ubise nas skokovima i to ce nas na kraju kostati...trebat ce nam strasna cetvrtina ali kao sto neko rece
In Vino,i trust
In Vino,i trust
-
samosarajvo
- Kontakt:
To je to..kokuz je napisao/la:blake dvije trice sam ko duh fula kad se lomi
a ovo nije ni D od dominacije Howarda...skokova ofanzivnih su nam uradili MILION!
Cllipersi dominiraju skokom i tu se prica i zavrsava...ne mozes dobiti Clliperse s ovakvim skokom.
I ne znam kako mozete da branite Howarda...covjek od 3 metra i 200 kg ima 4 skoka za 30 minuta u igri...smijesno.
Pa S. Blake ima 5 skokova
I ne znam kako mozete da branite Howarda...covjek od 3 metra i 200 kg ima 4 skoka za 30 minuta u igri...smijesno.
Pa S. Blake ima 5 skokova
-
sundancekid
- Kontakt:
Covjek izlazi na svakog igraca koji probije izvana. Klipersi probijaju vanjske igrace kako i kad hoce, prolaze ko da nikog nema, Dwight izlazi na svako moguce probijanje, svaki napad mora nekom pomoci...i kao cudno je sto se ne zagradi jos i ufati koji skok pored toga...pa nije duh, jedino da se klonira na 2 mjesta...
Da nije njega i njegove odbrane, sad bi bilo +30. Kakav napad se igra i kako niko ne moze sut otvoren pogodit, ovo je jos i dobro...
Da nije njega i njegove odbrane, sad bi bilo +30. Kakav napad se igra i kako niko ne moze sut otvoren pogodit, ovo je jos i dobro...
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Tacno, pogotovo Paul i Crawford prolaze k'o duhovi.sundancekid je napisao/la:Covjek izlazi na svakog igraca koji probije izvana. Klipersi probijaju vanjske igrace kako i kad hoce, prolaze ko da nikog nema, Dwight izlazi na svako moguce probijanje, svaki napad mora nekom pomoci...i kao cudno je sto se ne zagradi jos i ufati koji skok pored toga...pa nije duh, jedino da se klonira na 2 mjesta...
sandenskid sve rece , lik preuzima i ide na blok svaki put a ostatak ekipe samo gleda i naravno da nema skoka...nista , nadat se da juta gubi veceras jbg
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa oni tako svakog prolaze u ligi i onda visoki igrac i treba da pomogne...Ne znam sta je tu cudno,to je timska odbrana i Howard to veceras radi vrlo dobro...Ja sam ga kritikovao zbog nekih detalja gdje je morao i trebao bolje...RajKoothrappali je napisao/la:Tacno, pogotovo Paul i Crawford prolaze k'o duhovi.sundancekid je napisao/la:Covjek izlazi na svakog igraca koji probije izvana. Klipersi probijaju vanjske igrace kako i kad hoce, prolaze ko da nikog nema, Dwight izlazi na svako moguce probijanje, svaki napad mora nekom pomoci...i kao cudno je sto se ne zagradi jos i ufati koji skok pored toga...pa nije duh, jedino da se klonira na 2 mjesta...
čeko sam da neko napiše, meni bilo mrskoRajKoothrappali je napisao/la:Tacno, pogotovo Paul i Crawford prolaze k'o duhovi.sundancekid je napisao/la:Covjek izlazi na svakog igraca koji probije izvana. Klipersi probijaju vanjske igrace kako i kad hoce, prolaze ko da nikog nema, Dwight izlazi na svako moguce probijanje, svaki napad mora nekom pomoci...i kao cudno je sto se ne zagradi jos i ufati koji skok pored toga...pa nije duh, jedino da se klonira na 2 mjesta...
Ae ljudi šta se nervirate, očekivano je ovo. Uz ovako lošu predstavu tek nekih 10 u minusu, možda čak i ukrademo pobjedu na kraju.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.