Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Yucca
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Yucca » 07 apr 2013, 17:36

Kakav ce to show biti u srijedu na to strani gdje bude igrao Padoin :lol: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 apr 2013, 18:59

Yucca je napisao/la:Kakav ce to show biti u srijedu na to strani gdje bude igrao Padoin :lol: :oops:
nemoj tako drug,, ja ne vjerujem da mozete odigrati onako losu utakmicu opet, ne samo sad vec do kraja sezone. pa covjece kao da nije juve igrao. vjerujem da ce sad igraci izgarat od zelje za pobjedu, nije to toliko nemoguce, jedan gol ako brzo zabijete sve mijenja, i nadam se jednom u prvom dijelu,, sve je jos u igri, niste vi dzaba tu gdje jeste, imate vi ko sto bi narod rekao kuveta jos :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 07 apr 2013, 20:08

Yucca je napisao/la:Kakav ce to show biti u srijedu na to strani gdje bude igrao Padoin :lol: :oops:
:D ja se nesto i ne nadam prolazu sem ako odigramo onako kako znamo kao recimo protiv Sahtara u gostima, cvrsto i uz malo srece tek onda mozemo se nadat prolazu al nisam optimista, cak sam se sa tim pomirio da smo ispali.Bitnije mi je da ekipa odigra dobro i da se bore a ne da onako kao u Minhenu izgube a nisu ni igrali.To je vec sranje. :mrgreen:

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 07 apr 2013, 21:06

Padoin nije klasa za Juve, ali možda baš taj dečko zablista protiv Bayerna i stavi u džep nekog od "švaba". Znači ne treba momka podcjenjivati, kad su ga već doveli u Juve treba mu pružiti šansu i ne treba sumnjati u Conteov izbor, on zna najbolje šta radi. Poznavaoci fudbala će se sjetiti Boulahrouz-a kojem je tadašnji trener Chelsea dao priliku u veoma bitnoj utakmici protiv Barcelone, pa je upravo ta "krampa" od igrača u potpunosti zatvorila tad najboljeg igrača Barcelone ako ne i svijeta, Ronaldinha. Momak će izgarati na terenu to je sigurno, ja vjerujem u Padoina i komplet ekipu Juventusa i vjerujem ako Bog da da prolazimo dalje, biće teško ali treba vjerovati u naše "zebre" :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 07 apr 2013, 21:13

milanist je napisao/la:
nemoj tako drug,, ja ne vjerujem da mozete odigrati onako losu utakmicu opet, ne samo sad vec do kraja sezone. pa covjece kao da nije juve igrao. vjerujem da ce sad igraci izgarat od zelje za pobjedu, nije to toliko nemoguce, jedan gol ako brzo zabijete sve mijenja, i nadam se jednom u prvom dijelu,, sve je jos u igri, niste vi dzaba tu gdje jeste, imate vi ko sto bi narod rekao kuveta jos :D

Drug ja isto vjerujem ustvari ubjeden sam da cemo mi odigrati 3 bolje nego u München ali realno sanse su nam jako male usto jos imate u ekipi Padoina koji treba da zaustavi Ribéry ili Robena je smijesno :lol:

Nada zadnja umire :D ali Bayern je trenutno jaca ekipa

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 apr 2013, 21:40

Yucca je napisao/la:
milanist je napisao/la:

Drug ja isto vjerujem ustvari ubjeden sam da cemo mi odigrati 3 bolje nego u München ali realno sanse su nam jako male usto jos imate u ekipi Padoina koji treba da zaustavi Ribéry ili Robena je smijesno :lol:

Nada zadnja umire :D ali Bayern je trenutno jaca ekipa
svako ko ganja 0:2 protiv bayerna ima slabe sanse za prolaz ali jbg nije nemoguce. ja vjerujem da ce te odigrati bolje e sad kako ce se rezultat kretati vidjet cemo... ma hebes robena i onako nikom ne da lopte oce sve sam. cekat ce njega stoperi :D al ribery :roll:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 apr 2013, 22:55

Vuchina donio poklon za Contea :mrgreen:

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 07 apr 2013, 23:03

Protiv Bayerna u srijedu očekujem puno bolji Juventus , ona predstava od prije 7 dana se teško može ponoviti .
U to vjerujem iz više razloga , kao prvo Vučinić je spreman i ako ga ne gotivim treba reći da je Mirko igrač poteza i takav jedan je falio u Minhenu .

Kao drugi razlog navodim Contea , mislim da će maksimalno nabrijati igrače i da neće ponoviti grešku sa Pelusom , te da će Pogba igrati umjesto Vidala a ne neko treći .

Ne znam da li će to biti dovoljno za prolaz , ali za puno bolju predstavu ekipe mislim da hoce .
Tako da , sretno u srijedu i što bolji rezultat vam želim . :D :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 07 apr 2013, 23:10

Juventus - 21 = inter... :D trenutno
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 07 apr 2013, 23:32

Bonaventura odlican za back up ;) ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 08 apr 2013, 00:58

slika
Pazite šta pišete o njemu, on vas vidi :lol:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 08 apr 2013, 01:06

Iskreno iako imam jednu uplatu da Juventus osvaja ligu prvaka ozbiljno razmisljam da uplatim na prolaz Juventusa. Ova ekipa ima karakter i mogu se vratiti uvjeren sam. Onaj rani gol je mnogo uticao na utakmicu a ista stvar se nece ponoviti u Torinu jednostavno nema sanse. Ako nista mogu se docekati produzeci, istina Bayern ima odlican napad, vrhunski ali i dalje stojim iza svojih rijeci da Juventus ima najbolju odbranu i smatram da mogu zaustaviti Bavarsku masineriju u svom domu. Ostaje nam da vidimo na kraju krajeva meni je bitno da oni poprave utisak i da pokazu ostalima ono sto mi gledamo redovno.
Alessandro Del Piero !

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 08 apr 2013, 01:11

Juventini mene je strah nečega. Za sve ono što se dešavalo prije 2006. bio je kriv Moggi, strah me da nam Marottu ne počnu optuživati da je za ovo sve sada kriv naš direttore. :roll:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 apr 2013, 11:30

Padoin nema potrebni kvalitet da parirra Riberyju, ali može to nadoknaditi borbenošću.

Biće jako teško, opet ponavljam k'o u komšije papagaj :mrgreen:

Rani gol može mnogo toga usmjeriti...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 08 apr 2013, 11:45

ramiral je napisao/la:Padoin nema potrebni kvalitet da parirra Riberyju, ali može to nadoknaditi borbenošću.

Ako zabijemo u prvih 20 minuta, idemo dalje sigurno. Ma previše Nijemci napuhavaju, a Boga mi i mi, Riberya. Prije par godina je bio u top formi, a sad vala baš i nije, uz to cijepa oblake koliko se digao i sebičan je u igri - tako da ću slobodno reći zašto ne bi naš Padoin zatvorio Bilala ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 apr 2013, 13:28

Amauri je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Padoin nema potrebni kvalitet da parirra Riberyju, ali može to nadoknaditi borbenošću.

Ako zabijemo u prvih 20 minuta, idemo dalje sigurno. Ma previše Nijemci napuhavaju, a Boga mi i mi, Riberya. Prije par godina je bio u top formi, a sad vala baš i nije, uz to cijepa oblake koliko se digao i sebičan je u igri - tako da ću slobodno reći zašto ne bi naš Padoin zatvorio Bilala ;)

Toliko je sebičan da je najbolji asistent Bayerna, da je u ovoj sezoni najbolji igrač Bayerna. Igra na vrhunskom nivou i u Bayernu i u repki. Uz Messija i Ronalda top 3 igrača na svijetu ;)

Samo ko nije gledao i pratio Bayerna može reći da je bio u "top formi", kao da to sada nije. Poigravao se sa Juventusovim igračima i to će aBd činiti i u Torinu 8-)

No veći problem za Juventus nije Ribery, nego oni ostali igrači koji nemilice trpaju sve redom.

Usput, kakve veze ima rani gol ? Nije Bayern neka amaterska ekipa. Pa Real je imao 2:0 i pored sjajne igre Bayerna, no na kraju je gigant iz Minhena potpuno zasluženo prošao.

Koliko god respektirao Juventus mogu samo reći da će se aBd pjevati u Torinu "Auf wiedersehen Juventus" :twisted:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 08 apr 2013, 13:54

Trequartista je napisao/la:Juventini mene je strah nečega. Za sve ono što se dešavalo prije 2006. bio je kriv Moggi, strah me da nam Marottu ne počnu optuživati da je za ovo sve sada kriv naš direttore. :roll:
Pa vidis da drugacije ne znaju osvojiti titulu :mrgreen: :mrgreen:

Ali eto ako je njima satisfakcija uzeti zasluge za titule koje su osvojili drugi timovi neka im. Capitanovo dizanje pehara prosle godine nam niko ne moze uzeti 8-)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 08 apr 2013, 14:09

Neutral je napisao/la:
Amauri je napisao/la:

Toliko je sebičan da je najbolji asistent Bayerna, da je u ovoj sezoni najbolji igrač Bayerna. Igra na vrhunskom nivou i u Bayernu i u repki. Uz Messija i Ronalda top 3 igrača na svijetu ;)

Samo ko nije gledao i pratio Bayerna može reći da je bio u "top formi", kao da to sada nije. Poigravao se sa Juventusovim igračima i to će aBd činiti i u Torinu 8-)

No veći problem za Juventus nije Ribery, nego oni ostali igrači koji nemilice trpaju sve redom.

Usput, kakve veze ima rani gol ? Nije Bayern neka amaterska ekipa. Pa Real je imao 2:0 i pored sjajne igre Bayerna, no na kraju je gigant iz Minhena potpuno zasluženo prošao.

Koliko god respektirao Juventus mogu samo reći da će se aBd pjevati u Torinu "Auf wiedersehen Juventus" :twisted:
Jedini je problem to što će Ribery igrati u Torinu a nebi smio :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 apr 2013, 14:15

Talijani o poštenju 8-)

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 08 apr 2013, 14:49

Neutral je napisao/la:Talijani o poštenju 8-)
poslije arsenala i juvea mislim da imamo pravo :) nebi vi nakon gola wolcota ni igrali cetvrtfinale :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []