Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Udjem na temu, vidim napisano dosta stranica, procitam sve od utakmice i razocaram se. Pa kako vam nije dosadilo 100 puta pricati istu pricu bez ikakvog cilja.
Protiv Veleza nismo iskoristili dobru priliku za laganim osvajanjem 3 boda (tako se bar cinilo prije utakmice). Medjutim, na tekmi se moglo vidjeti da Rodjeni ne zasluzuju ovu poziciju na tabeli i da imaju sasvim pristojnu ekipu. Malo ih zeza odbrana, ali ostatak ekipe je sasvim dobar. Ne kazem da su bili bolji i zasluzeno uzeli bod, ali da igraju dobro i da imaju takvu ekipu, imaju.
Nas je sudija ostetio u 2-3 situacije, ali ako cemo plakati na svaku sudijsku odluku, onda ebo to. Cuj Nijaz hoce istupiti iz lige, pa sta je trebao Galatasaray da uradi. Da istupi iz Lige prvaka, jer ih je sudija pokrao u Madridu. Sve to je sastavni dio nogometa i takvih stvari ce uvijek biti. Na nama je da igramo posteno, a sudije ne mogu uvijek ovako grijesiti. Nekada se stvari posloze tako da budes ostecen, a nekada ni kriv ni duzan dobijes poklon.
Protiv Veleza nismo iskoristili dobru priliku za laganim osvajanjem 3 boda (tako se bar cinilo prije utakmice). Medjutim, na tekmi se moglo vidjeti da Rodjeni ne zasluzuju ovu poziciju na tabeli i da imaju sasvim pristojnu ekipu. Malo ih zeza odbrana, ali ostatak ekipe je sasvim dobar. Ne kazem da su bili bolji i zasluzeno uzeli bod, ali da igraju dobro i da imaju takvu ekipu, imaju.
Nas je sudija ostetio u 2-3 situacije, ali ako cemo plakati na svaku sudijsku odluku, onda ebo to. Cuj Nijaz hoce istupiti iz lige, pa sta je trebao Galatasaray da uradi. Da istupi iz Lige prvaka, jer ih je sudija pokrao u Madridu. Sve to je sastavni dio nogometa i takvih stvari ce uvijek biti. Na nama je da igramo posteno, a sudije ne mogu uvijek ovako grijesiti. Nekada se stvari posloze tako da budes ostecen, a nekada ni kriv ni duzan dobijes poklon.
- storm_raider
- Kontakt:
Drugi put ce biti opet neko drugi kriv i bice opet prica o nekom istupanju iz lige. Postujem Olimpic kao sarajevski klub i simpaticni su, ali ovo je pogresna prica - igranje na nacionalni kljuc. Danas na utakmici Slavija - Zeljeznicar , moguce da smo i mi i oni osteceni za po jedan ofsajd, pa sad treba da kukamo. Imali smo vise srece i dobili to nekako. Eh da, taj sto si ga citirao je bezobrazan. Stvarno.Armageddon2012 je napisao/la:dok god vama za sudjenje na utakmici olimpic-velez bude kriv borac,necete vi daleko sticiMancini je napisao/la:Ovaj storm raider je stvarno bezobrazan,a kako je Borac moćan vidjelo se jučer u Bijeljini.![]()
eto,ako olimpic ne ode u evropu,kroz ligu ce otici zeljo,sarajevo i borac...od kojeg od ta tri kluba si bolji?
da li olimpic ne ide u evropu zato sto su ti klubovi bolji od njega,ili zbog nacionalnosti ili mozda masonske zavjere protiv nijaza gracica?...a i u kupu ste ispali zasluzeno,ako se ne varam protiv zeljeznicara...
pogledajte se malo u ogledalo i prestanite buncati..
Sport je lijek za tijelo i duh.
Itekako bezobrazan,samo si malo zakasnio sa reagovanjem.storm_raider je napisao/la:Drugi put ce biti opet neko drugi kriv i bice opet prica o nekom istupanju iz lige. Postujem Olimpic kao sarajevski klub i simpaticni su, ali ovo je pogresna prica - igranje na nacionalni kljuc. Danas na utakmici Slavija - Zeljeznicar , moguce da smo i mi i oni osteceni za po jedan ofsajd, pa sad treba da kukamo. Imali smo vise srece i dobili to nekako. Eh da, taj sto si ga citirao je bezobrazan. Stvarno.Armageddon2012 je napisao/la:dok god vama za sudjenje na utakmici olimpic-velez bude kriv borac,necete vi daleko sticiMancini je napisao/la:Ovaj storm raider je stvarno bezobrazan,a kako je Borac moćan vidjelo se jučer u Bijeljini.![]()
eto,ako olimpic ne ode u evropu,kroz ligu ce otici zeljo,sarajevo i borac...od kojeg od ta tri kluba si bolji?
da li olimpic ne ide u evropu zato sto su ti klubovi bolji od njega,ili zbog nacionalnosti ili mozda masonske zavjere protiv nijaza gracica?...a i u kupu ste ispali zasluzeno,ako se ne varam protiv zeljeznicara...
pogledajte se malo u ogledalo i prestanite buncati..
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- storm_raider
- Kontakt:
Mora da si ocekivao da cu brzo reagovati.
Ti si itekako bezobrazan i vasa prica o nacionalnom kljucu.
Živ bio zaobiđi nas.storm_raider je napisao/la:Mora da si ocekivao da cu brzo reagovati.![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- storm_raider
- Kontakt:
Ne mogu, jezim se na pricu o nacionalnom kljucu, pogotovo bez nekih dokaza. To je mozda imalo smisla prije par godina, ali sada nema. Salu na stranu, cesto sam na utakmicama Olimpica, jer mi je drag, gradski klub i jer je osnovan u najtezim godinama, jer me asocira na Olimpijske igre i naziv "Vukovi" na - Vučka, ali ne mogu da zaobidjem te price, a Bogme ni Otoku. Zivio.Mancini je napisao/la:Živ bio zaobiđi nas.storm_raider je napisao/la:Mora da si ocekivao da cu brzo reagovati.![]()
Oni imaju Fudbalski savez RS koji lobira za svoje klubove htjeli to priznati ili ne,ali je to tako.A kontrolor suđenja slučajno bio iz Banjaluke.storm_raider je napisao/la:Ne mogu, jezim se na pricu o nacionalnom kljucu, pogotovo bez nekih dokaza. To je mozda imalo smisla prije par godina, ali sada nema. Salu na stranu, cesto sam na utakmicama Olimpica, jer mi je drag, gradski klub i jer je osnovan u najtezim godinama, jer me asocira na Olimpijske igre i naziv "Vukovi" na - Vučka, ali ne mogu da zaobidjem te price, a Bogme ni Otoku. Zivio.Mancini je napisao/la:Živ bio zaobiđi nas.storm_raider je napisao/la:Mora da si ocekivao da cu brzo reagovati.![]()
- storm_raider
- Kontakt:
Suplja prica, bez pokrica. Eto i rimovao sam ti. 
Što se mene tiče ne treba niko zaobilaziti ni ovu temu ni Otoku. Čovjek ima svoje mišljenje, samo se ja s njim ne slažem. Ovo je klasična igranka, pa eto ako nekome to dobro zvuči, nije po nacionalnom ključu
Ipak, dosta je bilo otvorenih vrata.
Eldis Prošić - Persona non grata
Ipak, dosta je bilo otvorenih vrata.
Eldis Prošić - Persona non grata
Moderator vam je sve lijepo objasnio ali vi nikako da skontate.storm_raider je napisao/la:Suplja prica, bez pokrica. Eto i rimovao sam ti.
- storm_raider
- Kontakt:
Mogu ja tebi jos jednu rimu, da bi skontao nesto. Mozda je tako lakse.Mancini je napisao/la:Moderator vam je sve lijepo objasnio ali vi nikako da skontate.storm_raider je napisao/la:Suplja prica, bez pokrica. Eto i rimovao sam ti.
@arbitraža, postujem.
Iz Olimpica su bili u pravu, sudac Eldis Prošić kažnjen
Cazinski sudac Eldis Prošić neće suditi do kraja sezone zbog toga što je donio niz pogrešnih odluka u susretu Olimpic - Velež, čime su domaćini oštećeni.
Nakon susreta Olimpic - Velež (1:1), koji je odigran u subotu na stadionu Otoka, sarajevski najmlađi premijerligaš izdao je saopćenje za javnost u kojem izražava ogorčenje suđenjem, a predsjednik kluba Nijaz Gracić je za SportSport.ba najavio mogućnost istupanja iz lige.
Da u Olimpicu imaju pravo, pokazalo se dva dana kasnije. Prema informacijama do kojih smo došli, Komitet za suđenje Nogometnog saveza BiH pregleao je snimak utakmice i odmah reagovao, odnosno kaznio suca Prošića.
Prošić je u srijedu trebao biti peti sudac na susretu Borca i Čelika u 21. kolu, međutim skinut je sa liste. Dobit će negativne ocjene i do kraja sezone će biti bez posla.
Ovim je Komitet za suđenje NSBiH pokazao da neće tolerisati nikakve sudačke greške i da će nastojati takmičenje održati što regularnijim.
Svaka čast za brzu reakciju. Lopove odstraniti.
Cazinski sudac Eldis Prošić neće suditi do kraja sezone zbog toga što je donio niz pogrešnih odluka u susretu Olimpic - Velež, čime su domaćini oštećeni.
Nakon susreta Olimpic - Velež (1:1), koji je odigran u subotu na stadionu Otoka, sarajevski najmlađi premijerligaš izdao je saopćenje za javnost u kojem izražava ogorčenje suđenjem, a predsjednik kluba Nijaz Gracić je za SportSport.ba najavio mogućnost istupanja iz lige.
Da u Olimpicu imaju pravo, pokazalo se dva dana kasnije. Prema informacijama do kojih smo došli, Komitet za suđenje Nogometnog saveza BiH pregleao je snimak utakmice i odmah reagovao, odnosno kaznio suca Prošića.
Prošić je u srijedu trebao biti peti sudac na susretu Borca i Čelika u 21. kolu, međutim skinut je sa liste. Dobit će negativne ocjene i do kraja sezone će biti bez posla.
Ovim je Komitet za suđenje NSBiH pokazao da neće tolerisati nikakve sudačke greške i da će nastojati takmičenje održati što regularnijim.
Svaka čast za brzu reakciju. Lopove odstraniti.
Pa majstore ti sam sebe demantujes,zar se ne steli Borcu Evropa,zar mu ne steli savez Evropu a taj isti savez suspendova sudiju,ili mislis da ovaj sudija steli Borcu pa odstranise lopova,ili jos bolje da je Borac platio ovog sudiju a igraci kupuju deterdzent da se operu dresovi.Svaka čast za brzu reakciju. Lopove odstraniti.
E de se jednom odlucite ko lobira za Borac,fudbalski savez ili Darko LjubojevicOni imaju Fudbalski savez RS koji lobira za svoje klubove htjeli to priznati ili ne,ali je to tako.A kontrolor suđenja slučajno bio iz Banjaluke.
Ja sam pravi domoljub
. Baš sam za sve narode i narodnosti. Zato mi je drago da naš dragi konstitutivni narod igra u Evropi.
Sada kada je sve ok, imam prijedlog da se nađe mjesto i ostale. Recimo da u sve uključimo FK Naša Budućnost iz Sarajeva. Time bi bio miran Sejdić, a ostaje nam još samo Finci.
Sada kada je sve ok, imam prijedlog da se nađe mjesto i ostale. Recimo da u sve uključimo FK Naša Budućnost iz Sarajeva. Time bi bio miran Sejdić, a ostaje nam još samo Finci.
@papalukas Nemoj da si bezobrazan,da i ja prema tebi ne bi bio bezobrazan.Imaš svoj manji bh. entitet pa tamo šuplju prosipaj.
Kada mi bude trebao pjesnik potražit ću ga.storm_raider je napisao/la:Mogu ja tebi jos jednu rimu, da bi skontao nesto. Mozda je tako lakse.Mancini je napisao/la:Moderator vam je sve lijepo objasnio ali vi nikako da skontate.storm_raider je napisao/la:Suplja prica, bez pokrica. Eto i rimovao sam ti.![]()
@arbitraža, postujem.
- storm_raider
- Kontakt:
Nije to pjesma, vec da jedna rima. Mozda ti je lakse tako.Mancini je napisao/la:Kada mi bude trebao pjesnik potražit ću ga.storm_raider je napisao/la: Mogu ja tebi jos jednu rimu, da bi skontao nesto. Mozda je tako lakse.![]()
@arbitraža, postujem.A sudiju onako bezveze suspendovaše,toliko ofiran bio.
Malo uključi mozak.On je svoj posao obavio po cijenu suspenzije jer čisto sumnjam da je bio toliko naivan pa povjerovao da će sve lahko proći.U ovoj zemlji je sve podijeljeno ali eto fudbal-nogomet je izuzet.U to samo naivni bošnjaci mogu povjerovati.storm_raider je napisao/la:Nije to pjesma, vec da jedna rima. Mozda ti je lakse tako.Mancini je napisao/la:Kada mi bude trebao pjesnik potražit ću ga.storm_raider je napisao/la: Mogu ja tebi jos jednu rimu, da bi skontao nesto. Mozda je tako lakse.![]()
@arbitraža, postujem.A sudiju onako bezveze suspendovaše,toliko ofiran bio.
Suspendovase ga, a to bas znaci da se ne igra na nacionalni kljuc. Al' eto barem ste dosli na par minuta u centar paznje sa tim "istupanjem" iz lige.
Hahaha joj suplje price,vjerovatno su mu ovi iz saveza kupili kartu za Maldive i obezbjedili ga za cijeli zivot,ajd malo se probudite,i da vise si nego bezobrazan sto uopste Velikana iz manjeg entiteta stavljas u usta,znam da smo trn u oku i tebi i slicnim tebi i ovima iz manjeg entiteta pa cak i nekima iz samog grada al eto necemo se ugasiti i opet cemo igrati Evropu.Malo uključi mozak.On je svoj posao obavio po cijenu suspenzije jer čisto sumnjam da je bio toliko naivan pa povjerovao da će sve lahko proći.U ovoj zemlji je sve podijeljeno ali eto fudbal-nogomet je izuzet.U to samo naivni bošnjaci mogu povjerovati.
Pozdrav iz krajiske ljepotice,nema potrebe da mi odgovaras jer se necu spustati na tvoj nivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.