samir_tm87 je napisao/la:
Cuj onog ušlje ne pratim male klubove, joooj, eto mali klub vam je pokazao kako se igra
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
samir_tm87 je napisao/la:
Ni Radnik, ni Rudar a ni Olimpik nisu ekipe koje smijemo podcijeniti.. Ja ne znam ko je tog Radnika dobio gore.. Olimpik se bori za Evropu a Rudar ako Sirokog moze dobiti moze i nas napatiti.. Velezu gori pod nogama i ako ne dobiju pitare narednog vikenda bice opet ugrozeni i nece imati pravo na kiks.. Najteze je igrati tekme u kojima se unaprijed upisu bodovi.. Mi trebamo svakoj tekmi pristupati ozbiljno..amko27 je napisao/la:Prije derbija idemo radniku, rudaru i olimpiku, a sarajevo velezu, sirokom i borcu.... Mislim da cemo im pred derbi bjezati 10-tak bodova.terabajt je napisao/la:Mislim da ce naredna nasa gostujuca biti prelomna a igramo je u Bijeljini. Sljedeca kuci protiv uzasnog zrinje nece biti problem. Pitari sljedecu super tesku utakmicu igraju u sirokom kolo posle nas u bijeljini i mislim da ce se tu prelomiti prvenstvo ako ne i i naredno kolo kad gostuju velezu. Ako dobijemo radnik do kraja mozemo igrati samo kuci i titula je nasa.
ma jedan vrlo fin i ugladzen decko,vidi se na prvu da ne prati "male" klubove...hvala bogu na tomesamozeljo1987 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:
Cuj onog ušlje ne pratim male klubove, joooj, eto mali klub vam je pokazao kako se igra![]()
Brate, 100 posto Široki ide kao finalista ako vi osvojite duplu krunu. Provjereno.champions1921 je napisao/la:Ni Radnik, ni Rudar a ni Olimpik nisu ekipe koje smijemo podcijeniti.. Ja ne znam ko je tog Radnika dobio gore.. Olimpik se bori za Evropu a Rudar ako Sirokog moze dobiti moze i nas napatiti.. Velezu gori pod nogama i ako ne dobiju pitare narednog vikenda bice opet ugrozeni i nece imati pravo na kiks.. Najteze je igrati tekme u kojima se unaprijed upisu bodovi.. Mi trebamo svakoj tekmi pristupati ozbiljno..amko27 je napisao/la:Prije derbija idemo radniku, rudaru i olimpiku, a sarajevo velezu, sirokom i borcu.... Mislim da cemo im pred derbi bjezati 10-tak bodova.terabajt je napisao/la:Mislim da ce naredna nasa gostujuca biti prelomna a igramo je u Bijeljini. Sljedeca kuci protiv uzasnog zrinje nece biti problem. Pitari sljedecu super tesku utakmicu igraju u sirokom kolo posle nas u bijeljini i mislim da ce se tu prelomiti prvenstvo ako ne i i naredno kolo kad gostuju velezu. Ako dobijemo radnik do kraja mozemo igrati samo kuci i titula je nasa.
p.s.Jeste li sigurni da ce Siroki ici u Evropu ako izgubi od nas a mi budemo prvaci?? Ja mislim da nece i da je kod tih pravila bilo nekih promjena od strane UEFA-e.. Ako neko zna 100% volio bih da odgovori..
mozda sve to nekoga izbaci u prvi plan,evo kao malog Hodzica...SB90 je napisao/la:al teren nije super. nece biti blata kao u lukavici, al skace lopta ko zaba...
i ove silne povrede bi se po nekom pravilu trebale negdje osjetiti (u smislu losijeg/ih rezultata)![]()
svraka nece biti 100 posto spreman ni do finala kupa, bekric ko zna hoce li u bijeljini biti spreman za bar 70 minuta, smajica sam nazalost vec otpisao, raspored sve gusci, fond igraca sve manji
4 pobjede pa porazterabajt je napisao/la:Jel mislis na onaj zakon 5 pobjeda pa jedan poraz .TeaM87 je napisao/la:zakon velikih brojeva kaze da pobjeđujemo zrinjskog u srijedu, a onda gubimo od Radnika u Bijeljiniterabajt je napisao/la:Mislim da ce naredna nasa gostujuca biti prelomna a igramo je u Bijeljini. Sljedeca kuci protiv uzasnog zrinje nece biti problem. Pitari sljedecu super tesku utakmicu igraju u sirokom kolo posle nas u bijeljini i mislim da ce se tu prelomiti prvenstvo ako ne i i naredno kolo kad gostuju velezu. Ako dobijemo radnik do kraja mozemo igrati samo kuci i titula je nasa.
Zato je Slavija svjetski klub, sve trofej do trofeja.samozeljo1987 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:
Cuj onog ušlje ne pratim male klubove, joooj, eto mali klub vam je pokazao kako se igra![]()
Zna se ko ruši zakone velikih brojeva.ZZtop10 je napisao/la:Ma Radnik je opasan u Bijeljini.Mislim da bas dugo nisu izgubili , ove sezone nisu ni od koga , a znam da se spominjao neki niz od preko 60 utakmica bez poraza na domacem terenu , ne znam koliko je to tacno ali znam da nam nece biti nimalo lako ali ne sumnjam u pobjedu ipak smo mi ŽeljoAko ce iko prekinuti taj njihov niz onda je to šampion
![]()
Imao je i Rudar Prijedor niz od 2. ili 3. Lige RS-a pa sve haman do kraja Premierligaske sezone kad smo 1. uzeli titulu od povratka Amara i tad smo ih mi prvi marnuli.... Znaci i to je nekih 50-60 utakmica....voltron30 je napisao/la:Zna se ko ruši zakone velikih brojeva.ZZtop10 je napisao/la:Ma Radnik je opasan u Bijeljini.Mislim da bas dugo nisu izgubili , ove sezone nisu ni od koga , a znam da se spominjao neki niz od preko 60 utakmica bez poraza na domacem terenu , ne znam koliko je to tacno ali znam da nam nece biti nimalo lako ali ne sumnjam u pobjedu ipak smo mi ŽeljoAko ce iko prekinuti taj njihov niz onda je to šampion
![]()