bolji je bayern, zasto vise bockas?Neutral je napisao/la:Talijani o poštenju
Nije ni njemacka imuna na necasne radnje, samo sto se manje o tome prica. Sve je to u pet grama sto bi rekli...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
bolji je bayern, zasto vise bockas?Neutral je napisao/la:Talijani o poštenju
Promjeni potpisramiral je napisao/la:Morao je ''nestati'' nakon povrede ligamenata. Teško se vratiti nakon toga, nije ni Quagliarela odmah dospio u formu, ako se sjetimo Alexa i loma križnih kad ga je Bertotto ''roknuo'' trebala mu je čitava jedna sezona da dođe u formu.
Jako protiv Bavaraca... nemamo šta izgubiti
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Muke tri cifre promjenitGenghis je napisao/la:Promjeni potpisramiral je napisao/la:Morao je ''nestati'' nakon povrede ligamenata. Teško se vratiti nakon toga, nije ni Quagliarela odmah dospio u formu, ako se sjetimo Alexa i loma križnih kad ga je Bertotto ''roknuo'' trebala mu je čitava jedna sezona da dođe u formu.
ramiral je napisao/la:Morao je ''nestati'' nakon povrede ligamenata. Teško se vratiti nakon toga, nije ni Quagliarela odmah dospio u formu, ako se sjetimo Alexa i loma križnih kad ga je Bertotto ''roknuo'' trebala mu je čitava jedna sezona da dođe u formu.
Jest povreda ligamenata, i to kriznih ja msm....Neutral je napisao/la:ramiral je napisao/la:Morao je ''nestati'' nakon povrede ligamenata. Teško se vratiti nakon toga, nije ni Quagliarela odmah dospio u formu, ako se sjetimo Alexa i loma križnih kad ga je Bertotto ''roknuo'' trebala mu je čitava jedna sezona da dođe u formu.
Kako znam Muskelermüdung nije povreda ligamenata. Povrijeđen je od 29.3.2013. Prije toga je imao još par povreda a najduža je od 15.2.2012 do 10.9.2012 i tada radi ligamenta a ne sada.
Šta ima top 3 hahahahaha pa pola ekipe Bayerna je bolje od njegaNeutral je napisao/la:Amauri je napisao/la:Ako zabijemo u prvih 20 minuta, idemo dalje sigurno. Ma previše Nijemci napuhavaju, a Boga mi i mi, Riberya. Prije par godina je bio u top formi, a sad vala baš i nije, uz to cijepa oblake koliko se digao i sebičan je u igri - tako da ću slobodno reći zašto ne bi naš Padoin zatvorio Bilalaramiral je napisao/la:Padoin nema potrebni kvalitet da parirra Riberyju, ali može to nadoknaditi borbenošću.
Biće jako teško, opet ponavljam k'o u komšije papagaj![]()
Rani gol može mnogo toga usmjeriti...![]()
Toliko je sebičan da je najbolji asistent Bayerna, da je u ovoj sezoni najbolji igrač Bayerna. Igra na vrhunskom nivou i u Bayernu i u repki. Uz Messija i Ronalda top 3 igrača na svijetu![]()
Samo ko nije gledao i pratio Bayerna može reći da je bio u "top formi", kao da to sada nije. Poigravao se sa Juventusovim igračima i to će aBd činiti i u Torinu![]()
No veći problem za Juventus nije Ribery, nego oni ostali igrači koji nemilice trpaju sve redom.
Usput, kakve veze ima rani gol ? Nije Bayern neka amaterska ekipa. Pa Real je imao 2:0 i pored sjajne igre Bayerna, no na kraju je gigant iz Minhena potpuno zasluženo prošao.
Koliko god respektirao Juventus mogu samo reći da će se aBd pjevati u Torinu "Auf wiedersehen Juventus"
130 miliona tacnije.caseres je napisao/la:Kod Giovinca modrice na nozi i ostecen medijalni kolateralni ligament.
U narednih par dana detaljniji izvjestaj.
Stadion nas je izasao oko €100 mil.
Kako ide proces placanja i koji je rok?
Ne piše se 'Auf wiedersehen' , nego' Auf Wiedersehen'.Neutral je napisao/la:
Koliko god respektirao Juventus mogu samo reći da će se aBd pjevati u Torinu "Auf wiedersehen Juventus"
Još tužnije (za tebe) što će se aBd oriti na:Urbinato je napisao/la:Ne piše se 'Auf wiedersehen' , nego' Auf Wiedersehen'.Neutral je napisao/la:
Jest to tužno kada jedan ljubitelj talijanskog nogometa ispravi ljubitelja njemačkog.

stadion nas je kostao blizu 140m,,mislim tacnije 137m,,, i to 20m manje nego inace zbog toga sto kompanija koja je radila na stadionu je suvlasnistvo Jona Elkana a on ima udio u juventusu,,informacija sto posto tacna,,,provjerena,,ja sam bio u torinu tokom gradjenja stadiona.....L'Avvocato je napisao/la:130 miliona tacnije.caseres je napisao/la:Kod Giovinca modrice na nozi i ostecen medijalni kolateralni ligament.
U narednih par dana detaljniji izvjestaj.
Stadion nas je izasao oko €100 mil.
Kako ide proces placanja i koji je rok?
A vec je otplacen. 80 miliona nam je dala agencija SportFive kojoj smo prodali prava na imenovanje stadiona. Ostatak je pozajmica banke za sportske investicije, koju smo vratili jos na kraju prosle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.