Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

noah
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la noah » 19 nov 2009, 00:47

citaj bolje nije nista protiv hasage reko 8-)

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 19 nov 2009, 00:48

Ej ljudi ajde ne serite...ja sam danas cjeli dan mahao zastavom i podgrijavao atmosferu...Ali ovo veceras je bilo stvarno lose...I realno ljudi su zasluzeno otisli na SP....kakva se agresija spominje **** te zivot zatucani...Atmosfera prosjecna igra nikakva i to je to...Cekamo iducu sansu...Ako sam nesta pogresno napisao onda je zbog alkohola jbg....Barem su Slovenci prosli.... :roll:
SAMO NEMOJTE SAD KUKATI I TRAZITI KRIVCE DVA DANA!!!
IDEMO DALJE!!! :!: :!: :!:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2009, 00:49

Dobro procitao sam jos jedanput tekst svoj, nisam ga jasno napisao. Dakle mislio sam time reci da se na njega poslije utakmice taj stres jako izrazio u formi nervnog sloma (nadam se da nije bas tako). A kroz utakmicu je bio hladan, stabilan i nadam se da ce sebi naci jaci klub.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 19 nov 2009, 00:50

stid me one oranice na kojoj smo igrali,nista drugo nisu ni mogli nego nabijati,lopta ide po zemlji prsima je primis fuj

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 19 nov 2009, 00:51

odsutraopetultra je napisao/la:stid me one oranice na kojoj smo igrali,nista drugo nisu ni mogli nego nabijati,lopta ide po zemlji prsima je primis fuj
bas tako, oranica!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 19 nov 2009, 00:52

Madafaka je napisao/la:
odsutraopetultra je napisao/la:stid me one oranice na kojoj smo igrali,nista drugo nisu ni mogli nego nabijati,lopta ide po zemlji prsima je primis fuj
bas tako, oranica!
OrAnica orAnica
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Lokomotiv Jaroslavl
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotiv Jaroslavl » 19 nov 2009, 00:52

Madafaka je napisao/la:
bas tako, oranica!
mislim da na toj oranici vise necemo tekme poigrat:( nazalost

sms
Kontakt:

Post Postao/la sms » 19 nov 2009, 00:54

Tesko mi je al trebamo biti realni. ;) ;) nasi momci nisu podnjeli pritisak. Dali od pritiska ili neiskustva od ovakvih utakmica mi jednostavno nismo spremni ni fizicki ni metalno da prezivimo podvig Juzan Afrika. :oops: :oops:

Mislim sva ocekivanja bili smo previs nervozni i nestrpljivi. Sudija nas nikak nije milio ispade da je onaj u potugalau bio pravedniji. :shock: :shock:
Mislim svako ko je ikad igro fudbal zna ako nemas 4 standardna u postavi da je razlika velika. I Haris udje u prvu postavu a momak nije ni cisto uigran mislil da je nasa reprezentacija napravila podvig nad podvigom sto smo dogurali do baraza. :D :) Da bi jedan tim bio na vrh svjih mogucnosti potrebno je najmanje 3-4 godine BiH ako bog da moze na EP 2012 jer tada ce mo biti puno spremniji nego sada. Sad ko je podlego ko nije nikome nije lahko danas. Pa od onolike nepravde cudi me da sudiju nismo pojeli ziva dabog da mu se sve vratilo crko :evil: :evil: :evil: :evil: . :evil: :twisted:
Razumijem Salihovica i oprastam mu crveni trebamo ovim momcima odat postavanje i trazit novog trenara Ciru zadrzat za mentalne pripreme jer on je ima smeka da stvori zajednistvo.

HVALA VAM LJILJANI ZLATNI ZMAJEVI NASI

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 19 nov 2009, 00:56

Ja bi najvise volio da se Grbavica osposobi za tekme reprezentacije....

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 19 nov 2009, 00:56

Madafaka je napisao/la:
bas tako, oranica!
Sada vam krivo Bilino :? :? de ljudi malo ohladite

Lokomotiv Jaroslavl
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotiv Jaroslavl » 19 nov 2009, 00:57

sms je napisao/la:Tesko mi je al trebamo biti realni. ;) ;) nasi momci nisu podnjeli pritisak. Dali od pritiska ili neiskustva od ovakvih utakmica mi jednostavno nismo spremni ni fizicki ni metalno da prezivimo podvig Juzan Afrika. :oops: :oops:

Mislim sva ocekivanja bili smo previs nervozni i nestrpljivi. Sudija nas nikak nije milio ispade da je onaj u potugalau bio pravedniji. :shock: :shock:
Mislim svako ko je ikad igro fudbal zna ako nemas 4 standardna u postavi da je razlika velika. I Haris udje u prvu postavu a momak nije ni cisto uigran mislil da je nasa reprezentacija napravila podvig nad podvigom sto smo dogurali do baraza. :D :) Da bi jedan tim bio na vrh svjih mogucnosti potrebno je najmanje 3-4 godine BiH ako bog da moze na EP 2012 jer tada ce mo biti puno spremniji nego sada. Sad ko je podlego ko nije nikome nije lahko danas. Pa od onolike nepravde cudi me da sudiju nismo pojeli ziva dabog da mu se sve vratilo crko :evil: :evil: :evil: :evil: . :evil: :twisted:
Razumijem Salihovica i oprastam mu crveni trebamo ovim momcima odat postavanje i trazit novog trenara Ciru zadrzat za mentalne pripreme jer on je ima smeka da stvori zajednistvo.

HVALA VAM LJILJANI ZLATNI ZMAJEVI NASI
ma ciro je kralj : ) treba samo nastavit dalje meni je najvise krivo na onog Blatera zbog onih izjava i zbog ovih svih desavanja oko baraza

rekao sam 100 puta i ponavljam ovo je extra do sada previse smo se nadali a malo dobili ako bogda i nas ce sreca posluzit

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 19 nov 2009, 00:58

Nemam sta reci osim da sam tuzan, isto kao svih Bosanci i Hercegovci. Sreca nije bila uz nas ove dvije utakmice. Pa cak trojica su dobili zuti pa nisu mogli igrat ovu, a nas najbolji igrac i playmaker Misimovic dobi neku povredu i tako to.. Steta stvarno, mogli smo proci ali nije nam se dalo.. Ali netrebamo gledat unazad, imamo jako dobru ekipu koja moze jos godinama zajedno da igra. Ako Bog da idemo na Evropskom u 2012.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 19 nov 2009, 00:59

pik je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
bas tako, oranica!
Sada vam krivo Bilino :? :? de ljudi malo ohladite
nije mi krivo bilino, nego mi ide na racku dizanja istog u nebesa, kako je najbolje tamo, kako nam niko nista ne moze, kako su najbolji navijaci, a slabo je sta od ovog istinito.,

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 nov 2009, 00:59

GoRaN je napisao/la:Ja bi najvise volio da se Grbavica osposobi za tekme reprezentacije....
i ja bih :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 19 nov 2009, 01:00

Madafaka je napisao/la:
bas tako, oranica!
lako je slovencima ...makar im teren valja ako nista drugo :lol: :lol: jos srece imaju vise nego sto su teski...mislim iz prve tekme kad su mogli petardu primiti..ajesmo nesterni u PM i fudbal...1 polvrm nista neigledaju bolje los teren ni mi ni oni nista...i onda kiks,,i gol..i onda sreca pa nismo primili golova i golova..kad su ovi papci dolazili do sansi iz nasi greski..

Sanjo
Kontakt:

Post Postao/la Sanjo » 19 nov 2009, 01:00

Portal Bitno iz izvora bliskih reprezentaciji doznaje kako se Misimović posvađao s Ćirom i to nakon što mu je izbornik uz psovke zamjerio aktivnost na treningu nakon čega je popularni Miske napustio trening.

FTV i 60 minuta ce za par dana objaviti nove snimke i novog skandala Saveza!!!

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 19 nov 2009, 01:01

zorz je napisao/la:
LIvada je napisao/la:bolja atmosfera i navijanje je bilo kod mog druga kuci...nego na stadionu...svaki onaj hajvan sto je bacio nesto u teren neka se stidi sebe seljacine nekulturne :? :?
trebali su stadion zapalit
mozda su trebali navijat sto nisu uradili pa vise od pola utakmice se sutilo al bas sutilo...samo je ona omanja grupica navijala... **** ovakve navijace...kaze prepast ce se oni atmosfere na bilinom..koje atmosfere cega...seljacina koje samo znaju zvizdati ...i naravno brukati ovu zemlju bacanjem stvari u teren... :roll: :roll: kazu portugalcima cigani....pa ovo veceras je bio nevidjeni ciganluk...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 nov 2009, 01:01

BP stvarno nije za ove utakmice, hem sto je teren u kurcu, hem sto uopste nema atmosfere da valja. **** slovenci imaju bolju podrsku kad igraju u mariboru nego mi na BPu :roll:

Fan_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Fan_BiH » 19 nov 2009, 01:02

Hasagic je vecaras bio nas najjaci igrac i to ubjedljivo. Nazalost.

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 19 nov 2009, 01:02

Ma neka se vrate na Kosevo,tamo bi sigurno sve razvaljivali :shock:
Zadnja izmjena: pik, dana/u 19 nov 2009, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.