Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
citaj bolje nije nista protiv hasage reko 

Ej ljudi ajde ne serite...ja sam danas cjeli dan mahao zastavom i podgrijavao atmosferu...Ali ovo veceras je bilo stvarno lose...I realno ljudi su zasluzeno otisli na SP....kakva se agresija spominje **** te zivot zatucani...Atmosfera prosjecna igra nikakva i to je to...Cekamo iducu sansu...Ako sam nesta pogresno napisao onda je zbog alkohola jbg....Barem su Slovenci prosli.... 
SAMO NEMOJTE SAD KUKATI I TRAZITI KRIVCE DVA DANA!!!
IDEMO DALJE!!!

SAMO NEMOJTE SAD KUKATI I TRAZITI KRIVCE DVA DANA!!!
IDEMO DALJE!!!

- Principatus
- Kontakt:
Dobro procitao sam jos jedanput tekst svoj, nisam ga jasno napisao. Dakle mislio sam time reci da se na njega poslije utakmice taj stres jako izrazio u formi nervnog sloma (nadam se da nije bas tako). A kroz utakmicu je bio hladan, stabilan i nadam se da ce sebi naci jaci klub.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
stid me one oranice na kojoj smo igrali,nista drugo nisu ni mogli nego nabijati,lopta ide po zemlji prsima je primis fuj
bas tako, oranica!odsutraopetultra je napisao/la:stid me one oranice na kojoj smo igrali,nista drugo nisu ni mogli nego nabijati,lopta ide po zemlji prsima je primis fuj
OrAnica orAnicaMadafaka je napisao/la:bas tako, oranica!odsutraopetultra je napisao/la:stid me one oranice na kojoj smo igrali,nista drugo nisu ni mogli nego nabijati,lopta ide po zemlji prsima je primis fuj
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
mislim da na toj oranici vise necemo tekme poigrat:( nazalostMadafaka je napisao/la:bas tako, oranica!odsutraopetultra je napisao/la:stid me one oranice na kojoj smo igrali,nista drugo nisu ni mogli nego nabijati,lopta ide po zemlji prsima je primis fuj
Tesko mi je al trebamo biti realni.
nasi momci nisu podnjeli pritisak. Dali od pritiska ili neiskustva od ovakvih utakmica mi jednostavno nismo spremni ni fizicki ni metalno da prezivimo podvig Juzan Afrika.
Mislim sva ocekivanja bili smo previs nervozni i nestrpljivi. Sudija nas nikak nije milio ispade da je onaj u potugalau bio pravedniji.
Mislim svako ko je ikad igro fudbal zna ako nemas 4 standardna u postavi da je razlika velika. I Haris udje u prvu postavu a momak nije ni cisto uigran mislil da je nasa reprezentacija napravila podvig nad podvigom sto smo dogurali do baraza.
Da bi jedan tim bio na vrh svjih mogucnosti potrebno je najmanje 3-4 godine BiH ako bog da moze na EP 2012 jer tada ce mo biti puno spremniji nego sada. Sad ko je podlego ko nije nikome nije lahko danas. Pa od onolike nepravde cudi me da sudiju nismo pojeli ziva dabog da mu se sve vratilo crko
.
Razumijem Salihovica i oprastam mu crveni trebamo ovim momcima odat postavanje i trazit novog trenara Ciru zadrzat za mentalne pripreme jer on je ima smeka da stvori zajednistvo.
HVALA VAM LJILJANI ZLATNI ZMAJEVI NASI

Mislim sva ocekivanja bili smo previs nervozni i nestrpljivi. Sudija nas nikak nije milio ispade da je onaj u potugalau bio pravedniji.

Mislim svako ko je ikad igro fudbal zna ako nemas 4 standardna u postavi da je razlika velika. I Haris udje u prvu postavu a momak nije ni cisto uigran mislil da je nasa reprezentacija napravila podvig nad podvigom sto smo dogurali do baraza.

Razumijem Salihovica i oprastam mu crveni trebamo ovim momcima odat postavanje i trazit novog trenara Ciru zadrzat za mentalne pripreme jer on je ima smeka da stvori zajednistvo.
Ja bi najvise volio da se Grbavica osposobi za tekme reprezentacije....
Sada vam krivo BilinoMadafaka je napisao/la:bas tako, oranica!odsutraopetultra je napisao/la:stid me one oranice na kojoj smo igrali,nista drugo nisu ni mogli nego nabijati,lopta ide po zemlji prsima je primis fuj

- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
ma ciro je kralj : ) treba samo nastavit dalje meni je najvise krivo na onog Blatera zbog onih izjava i zbog ovih svih desavanja oko barazasms je napisao/la:Tesko mi je al trebamo biti realni.![]()
nasi momci nisu podnjeli pritisak. Dali od pritiska ili neiskustva od ovakvih utakmica mi jednostavno nismo spremni ni fizicki ni metalno da prezivimo podvig Juzan Afrika.
![]()
![]()
Mislim sva ocekivanja bili smo previs nervozni i nestrpljivi. Sudija nas nikak nije milio ispade da je onaj u potugalau bio pravedniji.![]()
![]()
Mislim svako ko je ikad igro fudbal zna ako nemas 4 standardna u postavi da je razlika velika. I Haris udje u prvu postavu a momak nije ni cisto uigran mislil da je nasa reprezentacija napravila podvig nad podvigom sto smo dogurali do baraza.![]()
Da bi jedan tim bio na vrh svjih mogucnosti potrebno je najmanje 3-4 godine BiH ako bog da moze na EP 2012 jer tada ce mo biti puno spremniji nego sada. Sad ko je podlego ko nije nikome nije lahko danas. Pa od onolike nepravde cudi me da sudiju nismo pojeli ziva dabog da mu se sve vratilo crko
![]()
![]()
![]()
.
![]()
![]()
rekao sam 100 puta i ponavljam ovo je extra do sada previse smo se nadali a malo dobili ako bogda i nas ce sreca posluzit
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Nemam sta reci osim da sam tuzan, isto kao svih Bosanci i Hercegovci. Sreca nije bila uz nas ove dvije utakmice. Pa cak trojica su dobili zuti pa nisu mogli igrat ovu, a nas najbolji igrac i playmaker Misimovic dobi neku povredu i tako to.. Steta stvarno, mogli smo proci ali nije nam se dalo.. Ali netrebamo gledat unazad, imamo jako dobru ekipu koja moze jos godinama zajedno da igra. Ako Bog da idemo na Evropskom u 2012.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
nije mi krivo bilino, nego mi ide na racku dizanja istog u nebesa, kako je najbolje tamo, kako nam niko nista ne moze, kako su najbolji navijaci, a slabo je sta od ovog istinito.,pik je napisao/la:Sada vam krivo BilinoMadafaka je napisao/la:bas tako, oranica!odsutraopetultra je napisao/la:stid me one oranice na kojoj smo igrali,nista drugo nisu ni mogli nego nabijati,lopta ide po zemlji prsima je primis fuj![]()
de ljudi malo ohladite
- TheManiacs
- Kontakt:
i ja bihGoRaN je napisao/la:Ja bi najvise volio da se Grbavica osposobi za tekme reprezentacije....

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
lako je slovencima ...makar im teren valja ako nista drugoMadafaka je napisao/la:bas tako, oranica!odsutraopetultra je napisao/la:stid me one oranice na kojoj smo igrali,nista drugo nisu ni mogli nego nabijati,lopta ide po zemlji prsima je primis fuj

Portal Bitno iz izvora bliskih reprezentaciji doznaje kako se Misimović posvađao s Ćirom i to nakon što mu je izbornik uz psovke zamjerio aktivnost na treningu nakon čega je popularni Miske napustio trening.
FTV i 60 minuta ce za par dana objaviti nove snimke i novog skandala Saveza!!!
FTV i 60 minuta ce za par dana objaviti nove snimke i novog skandala Saveza!!!
mozda su trebali navijat sto nisu uradili pa vise od pola utakmice se sutilo al bas sutilo...samo je ona omanja grupica navijala... **** ovakve navijace...kaze prepast ce se oni atmosfere na bilinom..koje atmosfere cega...seljacina koje samo znaju zvizdati ...i naravno brukati ovu zemlju bacanjem stvari u teren...zorz je napisao/la:trebali su stadion zapalitLIvada je napisao/la:bolja atmosfera i navijanje je bilo kod mog druga kuci...nego na stadionu...svaki onaj hajvan sto je bacio nesto u teren neka se stidi sebe seljacine nekulturne![]()

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
BP stvarno nije za ove utakmice, hem sto je teren u kurcu, hem sto uopste nema atmosfere da valja. **** slovenci imaju bolju podrsku kad igraju u mariboru nego mi na BPu 

Hasagic je vecaras bio nas najjaci igrac i to ubjedljivo. Nazalost.
Ma neka se vrate na Kosevo,tamo bi sigurno sve razvaljivali 

Zadnja izmjena: pik, dana/u 19 nov 2009, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.