sanjingr je napisao/la:Sudija je poslije utakmice rekao da je svirao penal zato sto je Samuel igrao rukom
Koja komedija
sudija je bio na poziciji iz koje je 99% izgledalo da je udario rukom loptu (jer je ruka isla prema njoj) tako da je to razlog penala I NE KAZEM DA JE BIO ali da sigurno nije svirao eto tek tako
ista stvar je i penal za milan protiv juvea gdje je sudija vidio ruku, i ja sam u prvi tren vidio ruku, ttek na usporenom se vidjelo da nije nego da je lopta pogodila igraca u leđa----
L'Avvocato je napisao/la:A sta ces, desava se. Realno, nije penal, ali i Samuel je naivno postupio. Njegova ruka nije imala sta traziti na glavi Germana Denisa. Veliki dio krivice ide na njegovu dusu jer je digao ruku potpuno bespotrebno. Razumijem sudiju da je mogao vidjeti igranje rukom jer se to desilo u svega sekundu-dvije vremena.
sudija pored gola je javio glavnom da je penal,bar sam tako skontao po reakciji sudije koji je pokazivao na sudiju pored gola,ma ovo vise prelazi u komediju.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
Jbg ima ih petorica na terenu i pored terena. U tom trenutku su trojica aktivno ucestvovala u igri (glavni, jedan pomocni i onaj iza gola). Neko od njih je vjerovatno vidio da nije bilo ruke, ali nek jedan kaze da jeste, ostali se nece mijesati u odluku. Tako je kako je.
Pa veci previd je imao Tagliavento na utakmici Fiorentina-Milan. Ono se moralo vidjeti.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Beppe je napisao/la:
Nisam ja OVAJ ja sam Beppe veliki Inernista i gospodin igrao sam vam po boku dvadeset godina!!
Sta ce drugo rec vagina italijanska nakon izgubljenih dva gola prednosti.I nek nije bio bio penal, u pocetku ste me napali masovno sto spominjem da je radi Nokije sviran i onda vas dvadeset ispadne glupim ko da ste gledali drugu tekmu.( ukljucujuci i kolege sa SKY calcia)
U ovoj ekipi pored trenera koji uspjesno postavi igru svaku trecu tekmu i onda se ima sta gledati (obzirom da ulazimo u vecinu tekmi kao veliki klub i favoriti logicno je da se nashoj igri protivnik prilagodjava iako tako ne izgleda ove sezone) treba se rijesiti mnogo idiota ukljucujuci i nepokretno- retardiranog Nokiju sto je i bila poenta posta.
Dakle, nazalost moram se slozit sa Prljavcima - ne moze velika ekipa primit od hebene Atalante 4 gola ni uz koje opravdanje, osim da imamo dosta retardiranih igraca i mladog trenera kojem je jedina prednost godine.
Strama za SKAUTA!!!!!!!!!FORZA INTER!!!!
izvini molim te inernista, nisam te prepozno
i fazon je sto nije sviran penal zbog faula ranocchie nego navodne ruke samuela, ja ne znam ko je ovdje glup
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 08 apr 2013, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
hebem im familiju cijelu, pa sta se sve sudi protiv nas??? to nije normalno!! jesmo losa ekipa trenutno ali i kad igramo solidno sudija nas namuce i naguze da se razgulis dok osvojis 3 boda!ali vidi se samo koliko jedna ekipa koja je trenutno na 5 poziciji smeta ovim smradovima , da 3 stranice ispisu kako su sudije Super!
ove sezone sreca nije na nasoj strani, puno gresaka sudija, povrede kljucnih igraca, velik broj utakmica, zbog LE koja nam nije donijela nista dobro osim umora i povreda igraca. da nije bilo ovog nabrojanog, to bi sigurno bilo 2 ili 3 mjesto bez problema. ovako 3 mjesto je nedostizno, po meni bi bilo dobro kako izbjeci LE, posvetiti se prvenstvu i tu napraviti dobar rezultat. ostaje nam borba za kup, a i on mi djeluje nedostizan nakon povrede kljucne trojke u napadu. mislim da ce MM nesto uraditi po pitanju transfera i vratiti nas gdje nam je mjesto. FORZA INTER
Napokon malo i lijepih vijesti.. Lele Oriali ne iskljucuje poovratak u Inter. Eh to bi bio pun pogodak.. Ali naravno pod uslovom da Branca napusti klub. Oriali i Ausilio bi bili odlican tandem..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Kovačić ili kako ga Scarpini zove IL PROFESORE iz tekme u tekmu odusevljava,ja pratim nogomet 13,14god ali sa 18 godina onako momak da igra to jos nisam vidio.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
Zaboli mene I treba da boli da takvog dragulja nismo znali iskoristit
Manite mi sad price da on nije otisao ne bi bilo Kove u Interu, ako je jednom ozbiljnom klubu zapelo u tih 10-15 miliona a pretenduje na vrh onda su ovi rezultati i vise nego zadovoljavajuci
Nadam se u nekoj blizoj buducnosti da ce ovaj majstor vratiti se u Inter.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Pupi04 je napisao/la:Manite mi sad price da on nije otisao ne bi bilo Kove u Interu, ako je jednom ozbiljnom klubu zapelo u tih 10-15 miliona a pretenduje na vrh onda su ovi rezultati i vise nego zadovoljavajuci
Nadam se u nekoj blizoj buducnosti da ce ovaj majstor vratiti se u Inter.
Pa to i je istina.Novaca nema,pogotovo ga nije bilo sad na zimu i to je tako,jbg.
A mogao bi se jednom vratiti,izgleda da postoji i buy back klauzula.