Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mojne zajebavanje
u zadnje 4 utakmice(+Argentina) zabio je golove
jedan napadac u formi ce nam trebati pored Ronaldo ako budemo zeljeli doci do Wemblia..
u zadnje 4 utakmice(+Argentina) zabio je golove
jedan napadac u formi ce nam trebati pored Ronaldo ako budemo zeljeli doci do Wemblia..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ronaldo mora sam da nas odvede do Wembleya, mater mu, fulio je penal protiv Bayerna. Sad mora da se iskupi. 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
u Istanbulu ce sudit Francuz Stephane Lannoy
sudio je uzvrat protiv CSKA prosle godine (4-1 za nas)
sudio je uzvrat protiv CSKA prosle godine (4-1 za nas)
- PatrickBateman
- Kontakt:
Heil MOu. 
Prema pisanjima Britanskih tabloida Arsenal sprema ponudu za Ikera od 20 mil. funti.
Jucer se navodno odbio rukovat s Lopezom iako po ovom videu se nista ne zakljucuje:
[youtube][/youtube]
Neznam sto da mislim o svemu ovome,Iker je legenda kluba ali ocigledno ne stima njegov odnos s Muo-om,a zna se da je trener sef i da se svaka njegova odluka mora postivat.
Lopez s druge strane prozivljava najbolje dane svoje karijere,a protiv Uniteda je branio cuda i nebi bilo fer da sad Iker koji vec 2 godine nije na nivou u Realu (u Španjolskoj je to druga prica) uleti u prvih 11 nakon ozljede.
Ovo s Arsenalom vjerojatno su samo glasine (kad je Wenger doveo nekog za ove pare
) ali mislim da ce testo i Mourinho i Iker ostati sljedece sezone u Realu.
Ja bi naravno volio da obojica ostanu i da se Iker vrati u staru formu,ali do kraja ove sezone sa Lopezom idemo po LP.
Jucer se navodno odbio rukovat s Lopezom iako po ovom videu se nista ne zakljucuje:
[youtube][/youtube]
Neznam sto da mislim o svemu ovome,Iker je legenda kluba ali ocigledno ne stima njegov odnos s Muo-om,a zna se da je trener sef i da se svaka njegova odluka mora postivat.
Lopez s druge strane prozivljava najbolje dane svoje karijere,a protiv Uniteda je branio cuda i nebi bilo fer da sad Iker koji vec 2 godine nije na nivou u Realu (u Španjolskoj je to druga prica) uleti u prvih 11 nakon ozljede.
Ovo s Arsenalom vjerojatno su samo glasine (kad je Wenger doveo nekog za ove pare
Ja bi naravno volio da obojica ostanu i da se Iker vrati u staru formu,ali do kraja ove sezone sa Lopezom idemo po LP.
Smijesno je i spomenuti prodaju San Ikera,ako se to desi pisaj ovaj klub.nek Lopez bani ovu sezonu a od iduce zan se ko je 1 golman 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma kakva prodaja Ikera. Nisam ni Raula prežalio 

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Ma sumnjam da će Iker otići, i sam zna da nije branio neko vrijeme i da je Diego Lopez u formi. A to sto se govori da će ići u Arsenal ili Barcelonu to su po meni obična natezanja novinara...
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
- tyler durden
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:Smijesno je i spomenuti prodaju San Ikera,ako se to desi pisaj ovaj klub.nek Lopez bani ovu sezonu a od iduce zan se ko je 1 golman
Lopez je na golu sve dok je u dobroj formi, cim pocne brljat Iker ce ga mjenjat
Jad od kluba ... na kakve grane je Real spao da pljuje po ikonama kluba jad i čemer ... prvo Iker a sada i ovo... ne može se ikoni kluba organizovati oproštajna utakmica ... piš*m se na CR7 i ostale zvjezdice, jadno...
"Former Spain striker Raul Gonzalez will get a farewell match at Schalke more than a year after leaving them, the German Bundesliga club said on Monday."
http://www.supersport.com/football/germ ... well_match" onclick="window.open(this.href);return false;
"Former Spain striker Raul Gonzalez will get a farewell match at Schalke more than a year after leaving them, the German Bundesliga club said on Monday."
http://www.supersport.com/football/germ ... well_match" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sad kazu AVB dolazi umjesto Mou-a

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nula od kluba,jedan takav igrac kao sto je Raul da bude zaboravljen,popisam im se na Ronalda,Benzemu,Pepea,Ozila i slicne zvijezdice 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa Real je drugaciji tip kluba.
Nije to uopste ''porodicni'' klub kao recimo Barcelona.
Nije to uopste ''porodicni'' klub kao recimo Barcelona.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pricate u prazno za Raula ce biti uprilicena oprostajna utakmica kad za to dodje vrijeme,On kad zavrsi karijeru zna se gdje ce biti i uvjek ce imati podrsju kako navijaca tako i uprave a i naravno to je nas buduci trener a vi pisite suplje i dalje...
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa nijedan igrač nikad nije dobio oproštajnu koliko se ja sećam. Raul još uvek igra aktivno nogomet i nije vreme za nekim oproštajem. Polako, Raul se vraća u Real po završetku karijere. 
A stvarno kad se pogleda koji su igrači prošli nasu školu, a nisu zadovoljili; Mata, Negredo, Javi Martinez pa cak i Samuel Eto'o... Ne bi trebalo trošit pare bezveze na neke "zvijezde" poput Robbena, Sneijdera, Van der Vaarta i još neke da ih ne nabrajam. Da se razumijemo ima i odličnih igrača poput: Oba Ronalda, Ozila, Zidanea, R. Carlosa, Varanea itd. Sad su tu; Jese, Morata, Carvajal (koji bi se mogao vratiti), Nacho, Jose... momci koji imaju talenta i u njih treba ulagati a oni ce za neko vrijeme stasati i bit ce dobri. Raul je trebao ostati jer bi u nekim utakmicama dobro došao, pa onda se takva greska ne smije ponovit i sa Ikerom.
P.S.
Madridista sam od 1. osnovne, pa da ne bi doslo do neke zabune...
P.S.
Madridista sam od 1. osnovne, pa da ne bi doslo do neke zabune...
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Sto se nalozise na neku spekulaciju..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ako mislis na raulovu oprostajnu utakmicu to nije spekulacija ,27 jula ce Schalke i Al-Sadd na Veltins Areni odigrati utakmicu u čast Španjolca, pod motom 'Gracias Raul!'Raul_64 je napisao/la:Sto se nalozise na neku spekulaciju..
vec se zna i datum i sve,ne moze biti spekulacija nikako
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.