Fk_zeljo_1921 je napisao/la:geoxx je napisao/la:mailmanFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ko ima najvise pogodjenih slobodnih u karijeri?
drugi iza njega?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:geoxx je napisao/la:mailmanFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ko ima najvise pogodjenih slobodnih u karijeri?
alemsa je napisao/la:Moses Malone?
jose je napisao/la:Peđa
Prva dvojica tačna, treći nije.filip13 je napisao/la:jordan,james i možda archibald?
jokfilip13 je napisao/la:bryant,drexler?
Imaju jos J. West i E. Floyd.jose je napisao/la:jokfilip13 je napisao/la:bryant,drexler?
Da pomognem: taj treći igrač je na toj utakmici postigao prvi i jedini put 50+ poena u karijeri.
Možda sam zaboravio napomenuti da mislim na period od spajanja NBA i ABA (tj. od 1977.).adriano_leite je napisao/la:Imaju jos J. West i E. Floyd.jose je napisao/la:jokfilip13 je napisao/la:bryant,drexler?
Da pomognem: taj treći igrač je na toj utakmici postigao prvi i jedini put 50+ poena u karijeri.
Floyd 1987. godine u PO protiv Lakersa je zabio 51 poen i imao 10 asistencija.jose je napisao/la: Možda sam zaboravio napomenuti da mislim na period od spajanja NBA i ABA (tj. od 1977.).
Pa dobro, ovi rekordi u NBA se obično odnose samo na regularnu sezonu. Playoff se posebno naglašava.adriano_leite je napisao/la:Floyd 1987. godine u PO protiv Lakersa je zabio 51 poen i imao 10 asistencija.jose je napisao/la: Možda sam zaboravio napomenuti da mislim na period od spajanja NBA i ABA (tj. od 1977.).
Iverson?jose je napisao/la:Pa dobro, ovi rekordi u NBA se obično odnose samo na regularnu sezonu. Playoff se posebno naglašava.adriano_leite je napisao/la:Floyd 1987. godine u PO protiv Lakersa je zabio 51 poen i imao 10 asistencija.jose je napisao/la: Možda sam zaboravio napomenuti da mislim na period od spajanja NBA i ABA (tj. od 1977.).
Kako god, ima ovaj još jedan koji je u regularnom dijelu sezone ubacio ove brojke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.