Boskvalitet je napisao/la:ja sam sad malo izgubljen mislio sam uzeti sebi xbox360 ili ps3 i pes 2010 vec imam ps2 ali naj vjerovatnije cu uzeti xbox 360, cito sam negdje da ima bosna u pes 2010 samo sto neko od vas kaze da su imena nisu uredu.. jesili ovi patch-ovi samo za pc ?
ovaj gore sto sam ja postavio ti je patch za pc...sa sredjenim imenima i grbovima i da ovo su samo za pc
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sinoc je bio odlican, trudio se, trcao sa jednog kraja na drugi, podjednako dobar i u napadu i u odbrani,,,
ostaje nam da zalimo za onom prilikom iz prvog poluvremena i slobodnjakom,,, jbg, kad nam se ne da, onda nam se ne da,,,
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Salihovic medju boljima sinoc...mislim da je od svih igraca imao najvise obaveza...vecina napada je isla po njegovoj lijevoj strani a u odbrani je morao igrati sa Nanijem...nije mu bilo lako ali odlicno je odigrao
Sejo Salihovic! odavno nisam vidio takvog igrača..sinoc je bio fantastičan..jedini koji mjenja tempo u svojoj igri..a radijus kretanja mu je nekih 90-100 metara..to je naš GERRARD!!!..i sejo ne trci u zenici toliko..slepaj se malo ko i ostali čuvaj tu Božiju ljevicu za slobodnjake!!!
Boze daj SEJI sto vise sansi iz prekida kornera danas,,,daj mu srece da lopta udje u gol iz slobodnjaka...daj mu snagu.....SEJO ZABI GA MOLIM TE KAO PROTIV TURAKA..ODVEDI NAS NA SP SA TIM GOLOM
fabio je napisao/la:Boze daj SEJI sto vise sansi iz prekida kornera danas,,,daj mu srece da lopta udje u gol iz slobodnjaka...daj mu snagu.....SEJO ZABI GA MOLIM TE KAO PROTIV TURAKA..ODVEDI NAS NA SP SA TIM GOLOM
AMIN
budi fin pa ce ti Lekka posvetit svoj 1000. post na duplom sportu,,,
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
ebiga sejo.......ebes rosettija ebemu majku seljacku........sretno sejo bice tekmi,,,sretno u klubu i sljedecih klakc.da igras LP jer ti to zasluzujes ...onakvi golovi iz slobodnjaka su spica za LP
Vako im je na Bosanskom mogo psovati do sutra nebi kartona dobio,a on se Englez naso pravit satro fuck off
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".