Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

fabio
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la fabio » 19 nov 2009, 01:23

bossna je napisao/la:mi nemamo odbrane uopste u drugom polu vremenu portugal koda je igro protiv djece iz vrtica sramota a sto se tice misimovica saznacete sto nije igro u emisiji 60 minuta nista je to sa koljenom sto vi mislite da je koljeno u pitanju dobio bi on inekciju i igro bi utakmicu
mahhhhhhhhhhhhhhhhh :mrgreen: mora se naci neko pametan kao ti pa zna sve jesi uredinik emisije :lol: ....................hvala na info=rinfo klasici...

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 01:26

fabio je napisao/la:
bossna je napisao/la:mi nemamo odbrane uopste u drugom polu vremenu portugal koda je igro protiv djece iz vrtica sramota a sto se tice misimovica saznacete sto nije igro u emisiji 60 minuta nista je to sa koljenom sto vi mislite da je koljeno u pitanju dobio bi on inekciju i igro bi utakmicu
mahhhhhhhhhhhhhhhhh :mrgreen: mora se naci neko pametan kao ti pa zna sve jesi uredinik emisije :lol: ....................hvala na info=rinfo klasici...
pa ako si gledo utakmicu u lisabonu mogo si vidjet da to uopste nije bio misimovic glupa je izvlaka nije to bio njegov dan svaku loptu je dao portugalcima jedino je jednu suto prema golu al polako saznace se sve

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 nov 2009, 01:27

Ovo je katastrofa, kako nismo mogli da rasturimo taj jadni Portugal. :shock:
Ibisevic je smotan, ne moze lik nista. Trebao se je igrati sa Pepeom, Carvalhom i Alvesom. Sramota.
Onda onaj Pjanic, ma gdje njega nadjose, uzas. Sa 19 godina trebao je biti skroz samopouzdan.
A pogotovo Medunajin, igra prvi put za BiH trebao je makar gol dati ili jednu/dvije asistencije.
Pandza kako nako slab, pa ko je taj Nani da mu naku uzme loptu.
Jao, Ciro pa kako nisi mogao da pobjedis. Pa ovdje ima na forumu 50tak raje da te mogu ucit. :roll:

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 19 nov 2009, 01:30

bossna je napisao/la:
fabio je napisao/la:
pa ako si gledo utakmicu u lisabonu mogo si vidjet da to uopste nije bio misimovic glupa je izvlaka nije to bio njegov dan svaku loptu je dao portugalcima jedino je jednu suto prema golu al polako saznace se sve
@ bosna, kad pricas o jednom od najbolji igraca nase repke i jos povrh tog najzasluznjim za sve trenutke radosti sto nam podario, molim te bez crni spekulacija :D
Miske je kralj svi kraljeva ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 19 nov 2009, 01:31

bossna je napisao/la:
fabio je napisao/la:
Da jesi pamatan...zato je Pepe bio Pepe ebo ga dan kako je igrao ove 2 tekme.....Miske je car bio je u bloku i imao losu noc,imao ih je i TATA ZIDANE,pa niko nista nije pricao mislim take gluposti..............ali ima neki jedva cekaju da bubaju

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 19 nov 2009, 01:32

Ma ja eto, 60 minuta je totalno mjerodavna i vjerodostojna emisija u kojoj se nikada nista nije slagalo ili izmislilo. Ma dajte, molim vas. :roll:
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 01:32

mi cemo ic na neko veliko takmicenje kad nam budu u grupi estonija,armenija,san marino,moldavija,luxemburg i to po mogucnosti da nadzemo jos dobra tri igraca u odbrani

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 19 nov 2009, 01:33

pa jeste gledali 60 min u ponedeljak..pa fino je onaj bakir rekao da nece narusavati atmosferu u reprezentaciji..dok baraz ne prodje..ali nigdje nije rekao da to ima veze s misimovicem..mozda je i u vezi saveza vrlo vjerovatno..al ugl saznat cemo u ponedeljak...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 nov 2009, 01:34

Samo da kazem da zalim one seljake koji su Mladog Pjanic-a pogodili u glavu,bolje da vise nedolaze na utakmice,za njih nije utakmica nikako!!!Utakmice nisu za Mongoloide
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 19 nov 2009, 01:36

Ponos Torina je napisao/la:Samo da kazem da zalim one seljake koji su Mladog Pjanic-a pogodili u glavu,bolje da vise nedolaze na utakmice,za njih nije utakmica nikako!!!Utakmice nisu za Mongoloide
rekao sam ja..seljaci i seljakluk...veceras su nas obrukali za sva vremena... :(
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2009, 01:36

LIvada je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Samo da kazem da zalim one seljake koji su Mladog Pjanic-a pogodili u glavu,bolje da vise nedolaze na utakmice,za njih nije utakmica nikako!!!Utakmice nisu za Mongoloide
rekao sam ja..seljaci i seljakluk...veceras su nas obrukali za sva vremena... :(
Stvarno velika sramota.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 01:38

LIvada je napisao/la:
nisu nas navijaci obrukali nego nas je salihovic obruko psuje sudiji koda igra u slaviji a ne u njemackoj i zna da ce dobit karton a gubimo 1-0 on nas je obruko kako te nije stid na navijace govorit

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 19 nov 2009, 01:39

Pa eto nadam se da cemo nakon te emisije 60 min i nakon ovog poraza svoj gnjev izbaciti na nas Savez.Ovo sve bih smatrao uspjesnim tek kad bi ukolinili bagru iz saveza.Pa djubrad je htjela i smanjiti premije igracima.I to su sve radili za vrijeme ovih utakmica.Dobro su igraci ikako igrali,mene da neko tako handri klinac bi igrao

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 nov 2009, 01:39

bossna je napisao/la:
LIvada je napisao/la:
nisu nas navijaci obrukali nego nas je salihovic obruko psuje sudiji koda igra u slaviji a ne u njemackoj i zna da ce dobit karton a gubimo 1-0 on nas je obruko kako te nije stid na navijace govorit

Daj ba sad ti usra sve 90 % igraca psuje sudiji od mame do mrtvih nemoj zezat sad...

Halo kako te nije stid pogledaj sta pises taj Pjanic je mogao biti tvoje dijete moronu jedan,a kad ga budes imao znaces sta to znaci. Stidi se svog komentara .

Ebo karton ako nekom glavu rasjeces ili mu razbijes glavu

Karton je sport a to gadzanje svog igraca koji tebe predstavlja je dno dna sramota mene je stid..
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 19 nov 2009, 01:42, ukupno mijenjano 3 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 19 nov 2009, 01:40

Samo ti likovi koji si fol navijaci nemaju telefone a cak internet,pa tvoj komentar ce doci do njih sigurno ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 19 nov 2009, 01:41

bossna je napisao/la:mi cemo ic na neko veliko takmicenje kad nam budu u grupi estonija,armenija,san marino,moldavija,luxemburg i to po mogucnosti da nadzemo jos dobra tri igraca u odbrani
:mrgreen: :mrgreen: MISLIS TI NAVEDENI DOCI DO TOGA DA UDJU 2 REPKE FAVORITA A MI 3 FAVORIT....TOCE DO 2030 biti onda :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2009, 01:42

soko je napisao/la:Ovo je katastrofa, kako nismo mogli da rasturimo taj jadni Portugal. :shock:
Ibisevic je smotan, ne moze lik nista. Trebao se je igrati sa Pepeom, Carvalhom i Alvesom. Sramota.
Onda onaj Pjanic, ma gdje njega nadjose, uzas. Sa 19 godina trebao je biti skroz samopouzdan.
A pogotovo Medunajin, igra prvi put za BiH trebao je makar gol dati ili jednu/dvije asistencije.
Pandza kako nako slab, pa ko je taj Nani da mu naku uzme loptu.
Jao, Ciro pa kako nisi mogao da pobjedis. Pa ovdje ima na forumu 50tak raje da te mogu ucit. :roll:
Znas sta je najzalosnije sto si ti sa ovim svim i u pravu :roll:
Ma koliko pokusavsi da budes cinican.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 01:42

pik je napisao/la:
Samo ti likovi koji si fol navijaci nemaju telefone a cak internet,pa tvoj komentar ce doci do njih sigurno ;)
a de mi reci jesil ti bio u lisabonu i u zenici na utakmici pa tako pricas ne ti si na internetu a pricas protiv ljudi koji 90 minuta navijaju svim srcem stidi se bolan vazno je da ti imas internet bjedo jedna

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 nov 2009, 01:44

90 minuta navijaju svim srcem stidi se bolan vazno je da ti imas internet bjedo jedna
Si siguran u ovo. Navijanje je bilo 0 večeras
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2009, 01:45

bossna je napisao/la:pricas protiv ljudi koji 90 minuta navijaju svim srcem stidi se bolan vazno je da ti imas internet bjedo jedna
Upravu si.
Pa navijanje je danas bilo za uplasiti, ako je ovo jos sa srcem bilo, svaka cast.
A ovo bacanje predmetima uopste nije ciganski, to je uredu i normalno. Svaka cast tim navijacima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.