Prva liga FBiH Izutetak Tusanj

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ciza je napisao/la:zeljo sarajevo siroki i borac su evropu izborili prije nego sto je pocela druga polusezonamirna bosna a i hercegovina
i ako je u nekim momentima izgledalo da ce tu bit slavija ili olimpic pa i zrinjski,kad usvoje presudu sejdic finci ici ce i jedan ostali
Zahvaljujuci losim rezultatima od iduce sezone nece bit toliko komplicirano, jer svi idu u prvo pretkolo, bez obzira na poziciju, Kup, finale Kupa.AnelZ je napisao/la:Nema potrebe da se raspravljate oko poziciju koje vode u Evropi. Svima treba biti jasno da prvak ide u drugo pretkolo LP. Drugo- i treceplasirana ekipa lige ide u prvo pretkolo Lige Evrope, dok pobjednik kupa ide u drugo pretkolo. U slucaju da je pobjednik kupa ekipa koja je obezbjedila nastup u Ligi Prvaka (pretkolo ili ne, nije bitno i ne Lige Evrope, iskljucivo samo LP) onda finalista kupa preuzima nastup u evropi (ukoliko nije obezbjedio preko lige) i to od pretkola od kojeg bi kretao treceplasirana ekipa lige (prvo pretkolo), dok drugoplasirana ekipa lige preuzima poziciju pobjednika kupa (drugo pretkolo), a treceplasirana ekipa poziciju drugoplasirane ekipe (tj. prvo pretkolo i tu se nista ne mjenja). Naravno, uz pretpostavku da su sve te ekipe dobile licencu za nastup u Evropi.
Jović je bio na klupi Sarajeva od januara 2012 do marta 2013 što je oko 14 mjeseci....gollum je napisao/la:Amar Osim je ostao jedini trener u ligi koji na klupi sjedi duze od jedne godine (3 godine i 9.5 mjeseci).
Prvi pratilac je Vlado Jagodic (9.5 mjeseci).
Svasta na ovom forumu... Pa bolan bolan od trenutnih trenerahilmo je napisao/la:Jović je bio na klupi Sarajeva od januara 2012 do marta 2013 što je oko 14 mjeseci....gollum je napisao/la:Amar Osim je ostao jedini trener u ligi koji na klupi sjedi duze od jedne godine (3 godine i 9.5 mjeseci).
Prvi pratilac je Vlado Jagodic (9.5 mjeseci).
Moja greška....Viper je napisao/la: Svasta na ovom forumu... Pa bolan bolan od trenutnih trenera
pa bas si to vidio negdje golove sa utakmice zrinjski zvijezdaArmageddon2012 je napisao/la:jao izvjestaja,pa sta je ovo ljudi moji![]()
![]()
iz bijeljine,Bog me ubio ako je sa utakmice prikazano vise od 8 sekundi...u mostaru se otprilike vidi zasto je "vjetar odnio kameru",jer dovoljno je vidjeti onaj zadnji gol da bih odmah izbacio iz lige i jedne i druge,a golmanu dozivotno zabranio bavljenje sportom....na otoci se uopste ne vidi odakle stize lopta majkicu koji daje gol
,u prijedoru snimaju sa atletske staze...
strasno!
vjeruj da je bolje da ne vidis ovaj drugi gol zvijezde,zgadice ti se i fudbal i liga i sve...golman sam ubacuje loptu u golpa bas si to vidio negdje golove sa utakmice zrinjski zvijezda
zvijezda je i na grbavici pokazala da nije losa ekipa kako tabela pokazuje isto tako borca smo razvalili u drugom poluvremenu avdukic ih spasio u par navrata.i jos kada se zna da zrinjski nema pobjede vise od mjesec dana onda se moze reci da je zvijezda ipak zasluzeno pobijedilaterabajt je napisao/la:Nesto bas i ne vjerujem da bi pustili utakmicu ipak imaju sanse da igraju evropu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.