Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Bayern je kvalitetnija ekipa, nekoliko godina su ispred nas u gradnji ekipe, tu je ta razlika.Ali Juventus ne bi bio najuspjesnija ITA ekipa i jedna od najuspjesnijih u istoriji fuce u Europi kad ne bi pobijedjivali onda kada su underdogsi.Treba igrat a ako ne prodjemo dalje to nije strasno, recimo za jedan Bayern ce bit strasnije ako ne osvoje LP nego za nas da mi njih ne prodjemo.Laganini.
- Burberry46
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Vidiš da je ljepše na bosanskom. Bolje je po tebe, da te ne moramo ovdje korigovati.Neutral je napisao/la:
Još tužnije (za tebe) što će se aBd oriti na:
Pfiat' di.
Radu (4) i Lulic(8) su dobili kartone večeras i propustaju utakmicu protiv Juventusa, to je komplet lijeva strana Lazia
. I Biava koji je dobio crveni večeras.
još samo da je Marchetti dobio crveniPadovan je napisao/la:Radu (4) i Lulic(8) su dobili kartone večeras i propustaju utakmicu protiv Juventusa, to je komplet lijeva strana Lazia. I Biava koji je dobio crveni večeras.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pa njegovo odustvo bi bilo dovoljno, ostalima neka se odmah ukine suspenzijaJTS je napisao/la:još samo da je Marchetti dobio crveniPadovan je napisao/la:Radu (4) i Lulic(8) su dobili kartone večeras i propustaju utakmicu protiv Juventusa, to je komplet lijeva strana Lazia. I Biava koji je dobio crveni večeras.
Nije mi mrsko zbog kartona Lazia ali sad imamo prečeg posla, Bayern je sigurno u glavama svih igrača a poslije te tekme, zavisno o rezultatu i eventualnom (ne)ispadanju, i poslije... pitanje je kako ćemo odigrati protiv nebeskoplavih sljedeće kolo.
Samo da se niko više ne povrijedi u srijedu
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Samo da se niko više ne povrijedi u srijedu
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Padoin ima prednost u odnosu na Islu i Caceresa, jer je prvi u lošoj formi a drugi je imao saobraćajnu nesreću. Biće zanimljivo vidjeti ovu temu ako Padoin bude odigrao kojim slučajem dobro, kako će se neki odnositi prema njemu.
Lippi : "Vidjećemo pravi Juve na djelu"
I još nešto, vidim optimistični ste pred sutrašnji duel, fino je to, ali u nekoj granici, samo da ne bude pretjerivanja
I da kažem da sam sanjao utakmicu neku večer i rezultat je bio 5:0 za nas i znam samo da smo zabili 3 gola u zadnjih 10 minuta
Al pošto je Gio u tom snu zabio 2 ukoliko se ne varam, znači ništa od toga 
Lippi : "Vidjećemo pravi Juve na djelu"
I još nešto, vidim optimistični ste pred sutrašnji duel, fino je to, ali u nekoj granici, samo da ne bude pretjerivanja
I da kažem da sam sanjao utakmicu neku večer i rezultat je bio 5:0 za nas i znam samo da smo zabili 3 gola u zadnjih 10 minuta
Ja te volim, volim Željo..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
volio bih vidjet ovog Radua u Juventusu naredne sezone prije nego i Ogbonu ili Pelusa, jest da je malo staklen igrac- to mu je jedina mana, ali je super igrac...
sto se tice Bajerna, ne znam gdje nalazite i na cemu temeljite toliki optimizam, posebno zato sto je sve izglednije da cemo igrati 3-5-2 ..da ne pominjem sto ce Padoin da cuva Riberija

3-5-2 moze u seriji A i u LP protiv ekipa kao sto je Celzi koje dodju da se brane u Torino, pa to nikad ne bude 3-5-2 nego 3-3-4 i samim tim imamo dovoljno igraca u napadu i na sredini terena...medjutim kada neko ima opasna krila kao Sahtjor ili Bajern i kad ih moras duplirat to bude 5-3-2 i nigdje nemamo ni veznog reda ni dovoljno igraca u napadu pa nam se desi sto se desi..nemamo sredine terena, jer nemamo brojcane prednosti tu kad su nam ova 2 igraca u odbrani, napad odsjecen itd itd
jedino na cem ja temeljim svoj optimizam je ustvari samo nada da gore od prosli put tesko da moze.
sto se tice Bajerna, ne znam gdje nalazite i na cemu temeljite toliki optimizam, posebno zato sto je sve izglednije da cemo igrati 3-5-2 ..da ne pominjem sto ce Padoin da cuva Riberija
3-5-2 moze u seriji A i u LP protiv ekipa kao sto je Celzi koje dodju da se brane u Torino, pa to nikad ne bude 3-5-2 nego 3-3-4 i samim tim imamo dovoljno igraca u napadu i na sredini terena...medjutim kada neko ima opasna krila kao Sahtjor ili Bajern i kad ih moras duplirat to bude 5-3-2 i nigdje nemamo ni veznog reda ni dovoljno igraca u napadu pa nam se desi sto se desi..nemamo sredine terena, jer nemamo brojcane prednosti tu kad su nam ova 2 igraca u odbrani, napad odsjecen itd itd
jedino na cem ja temeljim svoj optimizam je ustvari samo nada da gore od prosli put tesko da moze.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Pozvani za sutra
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
13 Peluso
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
24 Giaccherini
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
13 Peluso
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
24 Giaccherini
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Conte: "Vucinic mora vjerovati u sebe vise i shvatiti da je on sposoban da postigne 20 i vise golova po sezoni. On ima odlicne sposobnosti. "
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sutra se časno oprostiti od LP za ovu sezonu, dobri smo bili, ali smo zaštekali kada je bilo najvažnije, ali nema se šta žaliti jer je cilj ispunjen svakako.
Znate da sam i sam masu puta napisao da ćemo igrati polufinale, pogotovo u momentima kada smo bili pred ispadanjem iz grupe i bio bih tog mišljenja da Conte i igrači nisu odigrali ispod svakog nivoa, potpuno fulivši taktiku, pristup, zalaganje, uostalom, sve.
Vaditi se ne možemo jer je pred nama prvi ili drugi favorit LP, ovisno kako ko gleda, ekipa koja je konstantna, u formi, kompaktna i ima ono najbitnije, rezultat sa kojim kontroliše sve.
Ostaje žal za prvom utakmicom za koju apsolutno krivim Contea, izbor napadačkog dvojca i lijevog beka za koji sam ja kao laik za jednog Contea znao da je apsolutna i totalna fula što se i potvrdilo.
Na moju žalost nema Giovinca, a siguran sam da smo ih napali sa tehničkim i nepredvidljivim napadačima da bi im puno problema napravili, da ne govorim neigranje Lichta i najboljeg box-to-box veznjaka na planeti.
U čuda ne vjerujem, to moram priznati, ali bih volio da odigraju iznad svojih kapaciteta, da ginu, tada mi neće biti krivo kada izgube, a uvijek će biti kada odigraju kao u prvom meču, kao vagine, a Conte nijemi posmatrač gdje je tim u rasulu, a on po običaju u 70 minuti shvati da treba nešto mijenjati.
Sa nepostojećim bekovima i limitiranim napadom nažalost nemamo puno šansi, Caceresa neće rizikovati što je šteta jer on po strani može nešto uraditi.
Uzdam se u malog Pogbu da će se odvažiti i pucati kada god ima šansu, ne vidim ko tu još može prevagu napraviti.
Volio bih da budem optimsta, ali ne vidim zašto to trebam biti, zadovoljan sam sezonom svakako, a ako već trebaju ispasti, očekujem da pljuju krv sutra.
FORZA!
Znate da sam i sam masu puta napisao da ćemo igrati polufinale, pogotovo u momentima kada smo bili pred ispadanjem iz grupe i bio bih tog mišljenja da Conte i igrači nisu odigrali ispod svakog nivoa, potpuno fulivši taktiku, pristup, zalaganje, uostalom, sve.
Vaditi se ne možemo jer je pred nama prvi ili drugi favorit LP, ovisno kako ko gleda, ekipa koja je konstantna, u formi, kompaktna i ima ono najbitnije, rezultat sa kojim kontroliše sve.
Ostaje žal za prvom utakmicom za koju apsolutno krivim Contea, izbor napadačkog dvojca i lijevog beka za koji sam ja kao laik za jednog Contea znao da je apsolutna i totalna fula što se i potvrdilo.
Na moju žalost nema Giovinca, a siguran sam da smo ih napali sa tehničkim i nepredvidljivim napadačima da bi im puno problema napravili, da ne govorim neigranje Lichta i najboljeg box-to-box veznjaka na planeti.
U čuda ne vjerujem, to moram priznati, ali bih volio da odigraju iznad svojih kapaciteta, da ginu, tada mi neće biti krivo kada izgube, a uvijek će biti kada odigraju kao u prvom meču, kao vagine, a Conte nijemi posmatrač gdje je tim u rasulu, a on po običaju u 70 minuti shvati da treba nešto mijenjati.
Sa nepostojećim bekovima i limitiranim napadom nažalost nemamo puno šansi, Caceresa neće rizikovati što je šteta jer on po strani može nešto uraditi.
Uzdam se u malog Pogbu da će se odvažiti i pucati kada god ima šansu, ne vidim ko tu još može prevagu napraviti.
Volio bih da budem optimsta, ali ne vidim zašto to trebam biti, zadovoljan sam sezonom svakako, a ako već trebaju ispasti, očekujem da pljuju krv sutra.
FORZA!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Alena Šeredová
#Ibelieve in the comeback because I cheer for THE “pensioner“ in best shape, I know of !
Upire Gigi opasno

#Ibelieve in the comeback because I cheer for THE “pensioner“ in best shape, I know of !
Upire Gigi opasno
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ubi Gigi brašno u njoj
Nema Giovinca, nema Lichta, nema Vidala... treba nam čudo kao onda što je trebalo nama da Portugala izbacimo 2009 bez tri jako važna igrača...
Nema Giovinca, nema Lichta, nema Vidala... treba nam čudo kao onda što je trebalo nama da Portugala izbacimo 2009 bez tri jako važna igrača...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma ko sto Pogba kaze, mi smo vjerovatno svoje prokockali u Minhenu. Tesko je nadoknaditi 2-0 ... pretesko.
Ali eto, kao ima neke nade. Fino alla fine!
Ali eto, kao ima neke nade. Fino alla fine!
★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sutra prolazimo 
DRAGO mi je vidjeti tu i Caceresa...
Forza Juve
DRAGO mi je vidjeti tu i Caceresa...
Forza Juve
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Nek smo mi Anelku doveli, sta ce nama Drogba, star, los, nije u formi... previse para trazi... Pa kuku majko mila mi se kao ne mozemo takmiciti sa jednim Galatasarayem, mrs. Drogba ubi brasno u Galati.... Kako bi nam taj igrac dobro dosao od zimus.... Pff pisam se ja na Marottu i njegove transfere.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Pogba je napisao/la: U čuda ne vjerujem
Ali se dešavaju, doduše, ne nama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma zato smo doveli i Bendtnera
Bilo proslo idemo dalje,,,
AKo Gala moze zabiti 3 komada Realu kuci sto nebi i mi mogli sutra??
Bilo proslo idemo dalje,,,
AKo Gala moze zabiti 3 komada Realu kuci sto nebi i mi mogli sutra??
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Montoya, rossonero85 i 8 gostiju.