Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Evo gif te situacije, Pjanke kao Cassano protiv nas:

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 apr 2013, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Predobar derbi. Spektakl kao i uvijek.
Prvo ona atmosfera pred sami pocetak utakmice. Bakljade oba tima, parole, buka s obe curve. Zatim fantastican gol Hernanesa, pa prvi penal i promasaj koji je presudio svemu. Dizanje Rome na psihickom nivou nakon Tottijevog gola, neki blazi pritisak na gol i 2 velika promasaja Florenzija i Lamele i na kraju brdo prekrsaja, zutih, crveni karton itd. itd.
Pa jel moze neki calcio fan pozeljeti vise od toga
Inace, mislim da je Lazio dosta kvalitetnija ekipa. Organizovaniji su i borbeniji. Znaju sta hoce. Romu je Zeman unistio na tom nekom psiholoskom polju. Jednostavno su slabi sa samopuzdanjem i to se jasno vidjelo veceras nakon crvenog. Kad su trebali napraviti korak vise i uzeti derbi u svoje ruke, zakazali su. Jedino je Totti radio nesto i pokusavao uzeti sva tri boda.
Kako god. Ovaj remi ne odgovara ni Laziu, a ni Romi. Mislim da je ovim veceras Lazio okoncao borbu za trece mjesto (ako je i bilo nekih sansi).
Prvo ona atmosfera pred sami pocetak utakmice. Bakljade oba tima, parole, buka s obe curve. Zatim fantastican gol Hernanesa, pa prvi penal i promasaj koji je presudio svemu. Dizanje Rome na psihickom nivou nakon Tottijevog gola, neki blazi pritisak na gol i 2 velika promasaja Florenzija i Lamele i na kraju brdo prekrsaja, zutih, crveni karton itd. itd.
Pa jel moze neki calcio fan pozeljeti vise od toga
Inace, mislim da je Lazio dosta kvalitetnija ekipa. Organizovaniji su i borbeniji. Znaju sta hoce. Romu je Zeman unistio na tom nekom psiholoskom polju. Jednostavno su slabi sa samopuzdanjem i to se jasno vidjelo veceras nakon crvenog. Kad su trebali napraviti korak vise i uzeti derbi u svoje ruke, zakazali su. Jedino je Totti radio nesto i pokusavao uzeti sva tri boda.
Kako god. Ovaj remi ne odgovara ni Laziu, a ni Romi. Mislim da je ovim veceras Lazio okoncao borbu za trece mjesto (ako je i bilo nekih sansi).
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:Evo gif te situacije, Pjanke kao Cassano protiv nas:![]()
Onda sam i ja corav jer i ja msm da je ono bio penal,lazio bio bolji do promasenog penala onda smo mi imali 2 sanse koje smo morali iskoristiti,a ne moze se utakmica pocinjat bez napadaca,nadam se nastavku u kupu.
embrace the chaos
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kakav penal ljudi sta vam je, hernanes ga dodirnuo one se bacio, al maestro sudija veceras je definitivno bio 12-ti igrac riome 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Penal čist kao suza.
prvo poluvrijeme je bilo savršeno, bolji smo bili na terenu, opasniji, taktički perfektni .. Petko je pojeo Andreazzolija.. ključni detalj je bio promašeni penal Hernanesa, a onda je sve krenulo nizbrdo .. zamjena Klosea, ušao Kozak, pa majko svoju jeb'o, za pola sata jedva da je tri puta dotakao loptu, eto koliki je to panj .. potom Hernanes pravi penal, Biava pravi glupost, dobiva dva žuta za prekršaje na 20-25 m .. šlag na tortu, povreda Radua i ulazak Stanketa .. moram priznati, tog trena sam se blago rečeno us*ao .. više sam se bojao Stanketa, nego sve i jednog igrača Rome .. na kraju, sami sebe smo s*ebali, ali momcima se ne smije ništa prigovoriti i zamjeriti, a pogotovo Petku, sve je napravio perfektno, al' to je fudbal .. Roma je imala svoje šanse, pogotovo šansa Lamele .. a Tottiju na čast što nije vratio loptu Laziju, kad je naš igrač izbacio loptu u aut
Lule mislim, odnosno sigurno je bio naš ponajbolji igrač .. Hernanes i Onazi odlični, Cana također .. Ledesma rekao bih vrhunski, dugo nisam gledao njegovu ovakvu tekmu .. Candreva rastrčan, ali bez učinka
Roma je bila zrela za poraz, al' nije nam se dalo .. ja sam s*eban maximalno, ni do čeg mi nije
Forza Lazio ljubavi moja
Lule mislim, odnosno sigurno je bio naš ponajbolji igrač .. Hernanes i Onazi odlični, Cana također .. Ledesma rekao bih vrhunski, dugo nisam gledao njegovu ovakvu tekmu .. Candreva rastrčan, ali bez učinka
Roma je bila zrela za poraz, al' nije nam se dalo .. ja sam s*eban maximalno, ni do čeg mi nije
Forza Lazio ljubavi moja
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Diz iz fudbol sto bi reko Mancini. Meni je bilo super gledati, sve sam vidio sto sam htio da vidim na jednom derbiju
. Onaj penal za Lazio je bio diskutabilan ali opet je katastrofalna odluka Marquinha da ono uradi. Poslije je bila i sumnjiva situacija kad je Lamela dosao do lopte prije Radua u sesnaestercu ali bilo je pramalo kontakta i ovaj je previse naivno pao. Lazio je bio konkretniji i vise su se trudili, dok se Roma oslonila na Tottia, i sigurno bi dobili da je Hernanes ono zabio.
Lulic MOM..
I zasluzeno,rekao bi.
Da je Hernanes dao i onaj iz penala,ne bi bilo dileme.Al' eto..
I zasluzeno,rekao bi.
Da je Hernanes dao i onaj iz penala,ne bi bilo dileme.Al' eto..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Tekma je bila odlicna, bilo sve i svacega 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Super utakmica, samo hejterima calcia nevalja but whats new.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Da ne boldiram lakse je ovakoJTS je napisao/la: na kraju, sami sebe smo s*ebali
Lule mislim, odnosno sigurno je bio naš ponajbolji igrač
Upravu si za ovo da je Lazio izgubio ovaj mec. Jbg desava se, iako su bili zreli za poraza.
Sto se tice Lulica, slazem se definitivno da je bio jedan od najboljih na terenu. I ovaj Onazi me odusevljava. Momak je srcan do bola.
Candreva je mogao puno vise s obzirom da je nekoliko puta obrukao Romine igrace tamo po desnoj strani. Steta sto nijedan njegov ubacaj nije zavrsio na pravom mjestu.
★★★
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
steta sto nismo zadrzali Candrevu, dobro bi nam dosao.
ma kakva šteta .. ispravno ste postupili, vjeruj kad ti ja kažemAmiciDiNessuno je napisao/la:steta sto nismo zadrzali Candrevu, dobro bi nam dosao.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Nista, evo vama Pepe ili Giovinco, igraca ne mogu prec po strani a kako gledam Candrevu vidim da lik sa tim nema problema.JTS je napisao/la:ma kakva šteta .. ispravno ste postupili, vjeruj kad ti ja kažemAmiciDiNessuno je napisao/la:steta sto nismo zadrzali Candrevu, dobro bi nam dosao.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odličan derbi, na kraju nejrealniji ishod
I jedni i drugi su imali odlične šanse za pobjedu koje nisu iskoristili, Hernanes s jedne, a Lamela sa druge strane
Candreva ponajbolji kod Laziala, Lulić solidno odradio svoj posao, a Pjanić je imao onaj jedan slalom i nakon toga dosta grešaka u predaji lopte, ali sve u svemu može on puno bolje od ovoga jer smo to od njega navikli u dresu Zmajeva
Suđenje je, za razliku od onog što smo vidjeli ovog vikenda, bilo za svaku pohvalu i ne bi rekao da je bilo nekih velikih grešaka jer se Mazzoleni držao kriterija kroz cijelu tekmu
I jedni i drugi su imali odlične šanse za pobjedu koje nisu iskoristili, Hernanes s jedne, a Lamela sa druge strane
Candreva ponajbolji kod Laziala, Lulić solidno odradio svoj posao, a Pjanić je imao onaj jedan slalom i nakon toga dosta grešaka u predaji lopte, ali sve u svemu može on puno bolje od ovoga jer smo to od njega navikli u dresu Zmajeva
Suđenje je, za razliku od onog što smo vidjeli ovog vikenda, bilo za svaku pohvalu i ne bi rekao da je bilo nekih velikih grešaka jer se Mazzoleni držao kriterija kroz cijelu tekmu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa on i jeste po misljenju mnogih najbolji italijanski sudija u zadnje dvije godine.
Doduse, po meni nije trebao svirati onaj prvi penal na utakmici. Cini mi se da je bilo rame a ne ruka.
Doduse, po meni nije trebao svirati onaj prvi penal na utakmici. Cini mi se da je bilo rame a ne ruka.
★★★
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
@ Andrej
bravo, baš sam htio to da postavim .. Radu okorjeli Laziale
Grande Radu
bravo, baš sam htio to da postavim .. Radu okorjeli Laziale
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja sam naprosto uzivao u ovom derbiju.
Bilo je svega.Penala,crveni,naboja,odlicnih poteza,akcija i najvaznije golova..
Steta samo sto i prvo poluvrijeme nije bilo kao i drugo.
Bilo je svega.Penala,crveni,naboja,odlicnih poteza,akcija i najvaznije golova..
Steta samo sto i prvo poluvrijeme nije bilo kao i drugo.
Keep the Blue Flag Flying High !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.