Sportski komentatori

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Titova-Juga » 08 apr 2013, 00:05

Saurman je napisao/la:

Upravo tako.Toliko su opušteni kao da prenose koridu u Čevljanovićima a ne fudbalsku utakmicu.

Ako je tebi zanimljivo slušati prepiranje jel' ili nije penal za vrijeme utakmice i koliko je igrao Srem-Javor i ostale pm onda,..Vugadlić je budala koji pokušava sa svojim glupim upadicama izgledati nekom zanimljiv ali ustvari radi kontra efekat.

Meni sasvim odgovara ona vrsta prijenosa. Naravno da ljudi imaju mane i ponekad pretjeraju kao i svi, pa i najdraziji komentator Drago Cosic. Ali da svojim prijenosom dignu raspolozenje, to itekako! Sto se ne moze reci za grobara Sabahudina koji je totalno promasio profesiju!
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 08 apr 2013, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 apr 2013, 00:28

meni je Baho bio i ostao sinonim za kvalitetnog sportskog komentatora.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 08 apr 2013, 00:35

Ma svako ima drukciji ukus.Ja volim komentatore tipa Marijan i Drago Cosic.Jest da obojica imaju "prelijep" glas,al s njima utakmica nikad nije dosadna,kad se sjetim samo onog Iniestinog gola i Draginog komentara,najezim se.
Zadnja izmjena: jocker92, dana/u 08 apr 2013, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 08 apr 2013, 00:38

Iz bunaraaaa, iz ničega.... :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 08 apr 2013, 00:39

Marijan i Drago su isti samo po tome što obojica puno emotivnije doživljavaju utakmicu od ostalih komentatora, a sve ostalo je dosta različito.

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 08 apr 2013, 00:40

Titova-Juga je napisao/la:Iz bunaraaaa, iz ničega.... :mrgreen:
Iz rudnika se izvadila :D A malo fali da zaplace lik :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 08 apr 2013, 00:41

jocker92 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Iz bunaraaaa, iz ničega.... :mrgreen:
Iz rudnika se izvadila :D A malo fali da zaplace lik :mrgreen:

Ma da, većinom je takav, na samom vrhuncu su mu emocije. Čovjek voli svoj posao za razliku od mnogih.

Smrt nacionalizmu !!

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 08 apr 2013, 01:04

Po meni takav(barem priblizno) treba biti svaki komentator.
Znamo da ja Marjan postao legenda i izmislio je "dijamanta" i "zmajeve".Baho isti tako,sa svojim komentarima "evo noci,evo ludila itd,pa Drago s Iniestom i slicno.Jednostavno da igraju Pescara-Celta,a da prenosi neko od ove 3,meni bi bilo zanimljivo :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 apr 2013, 11:20

alan_kardec je napisao/la:meni je Baho bio i ostao sinonim za kvalitetnog sportskog komentatora.
+1
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 08 apr 2013, 16:53

jocker92 je napisao/la:Ma svako ima drukciji ukus.Ja volim komentatore tipa Marijan i Drago Cosic.Jest da obojica imaju "prelijep" glas,al s njima utakmica nikad nije dosadna,kad se sjetim samo onog Iniestinog gola i Draginog komentara,najezim se.
" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:

a inače ovo je najjači klip što se tiče Drage Ćosića

uvijek me nasmije :lol: :mrgreen:

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 08 apr 2013, 17:48

Najjače je "uuuu huhuhuhu" kod nesuđenog penala nad Ćorlukom protiv Španjolske.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 apr 2013, 21:49

Ko je ovaj komentator što uvijek prenosi Seria A i trenutno Roma-Lazio. Gledao sam 10-15 utakmica ove godine što je komentirao i nisam upratio njegovo ime.

Sjajan je, vidi se da je školovan a neki kafanski seljačić kome su dali da komentira utakmica. Svaka mu čast, ugodno je gledati utakmicu kada je on prenosi.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 apr 2013, 00:03

Neutral je napisao/la:Ko je ovaj komentator što uvijek prenosi Seria A i trenutno Roma-Lazio. Gledao sam 10-15 utakmica ove godine što je komentirao i nisam upratio njegovo ime.

Sjajan je, vidi se da je školovan a neki kafanski seljačić kome su dali da komentira utakmica. Svaka mu čast, ugodno je gledati utakmicu kada je on prenosi.

Utakmicu kao da gestapo prenosi.
Meni su dobri i ona dvojica na es2,ali i Spaho i Baho i Ahmetovic.
Ahmetovic ima puno bisera,ali je zanimljivo kako se izvlaci :D
Sjecam se u Ligi prvaka Arsenal gostuje Barci i Persie dobio crveni,a Kemo posle govori : "Na terenu su 22 igraca....ukljucujuci sudiju" :lol:
Ili u onoj nevjerici kad je Njemacka ispala od Italije sad na Euru,nakon utakmice grli Baloteli macehu,a Kemo :"Mario slavi s posvojenom majkom." :lol:

A Cosic...

[youtube][/youtube]
#miasanmia

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 apr 2013, 00:24

Preiritantan glas...Vidim mnogima je drag komentator ,ali meni nikako.Najiritantniji komentar je na 1:14 - jedan nula Perisic...Ko da je prije pola sata krajnike operisao :roll:

btw. Mirza Avdic je prezime ako se ne varam...Uz njegov komentar i kriket je zanimljiv.Steta sto ga vise nema na areni ...
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 09 apr 2013, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 apr 2013, 00:31

Meni je dobar ovaj sa Arene, opušten i nema skoro pa nikako neki lapsus.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 apr 2013, 00:55

Neutral je napisao/la:Meni je dobar ovaj sa Arene, opušten i nema skoro pa nikako neki lapsus.
Pretpostavljam da je Nenad Milovanovic radio veceras. :? Nisam gledao tako da ne znam.
Mada sva tri su dobra koja rade Seriu A.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 09 apr 2013, 13:50

be afraid be very afraid
slika :mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 apr 2013, 14:03

No idea :mrgreen:

Vidi Igora i osmijeha kao onaj lik iz crtanog što je ukrao Božić.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 09 apr 2013, 14:24

Najvise volim gledati utakmice sa stranim komentatorima,tad se mogu najbolje koncentrisat na utakmicu,recimo Marjan u sred utakmice prica o igracevom didi i amidzi(daj covjece pusti me da gledam,imam internet naci cu to ako me interesuje)a vidim i Igor Kristic je poceo isto radit :roll: Medjutim taj Marjan meni i ne smeta jer sam u stanju da ga iskljucim totalno kao ono "mute" i drago mi je da bar nekog ljudi gotive,ali mislim da bi se trebao vise fokusirat na utakmicu :mrgreen:

Od ljudi koje bas nikako ne mogu slusat su Vahidin Alic Vaha(covjek bi rek'o nobelovac koliko pametuje,jos dok je radio na Kalmanu),zatim Boris Bilic (ne znam sta da kazem,sve me iritira kod njega),duo ili trio sa OBN-a (oni su interesantni samo pijanim glavama) i onaj fosil sto ponekad prenosi box meceve na FTV (covjek citav zivot promuk'o,prijatniji je zvuk motorke od njegovog glasa) :mrgreen:

Nazalost ova struka je samo jedan primjer,koliko nestrucnih ljudi mi imamo na pojedinim pozicijama :cry:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 apr 2013, 17:11

autogol je napisao/la:Najvise volim gledati utakmice sa stranim komentatorima,tad se mogu najbolje koncentrisat na utakmicu,recimo Marjan u sred utakmice prica o igracevom didi i amidzi(daj covjece pusti me da gledam,imam internet naci cu to ako me interesuje)a vidim i Igor Kristic je poceo isto radit :roll: Medjutim taj Marjan meni i ne smeta jer sam u stanju da ga iskljucim totalno kao ono "mute" i drago mi je da bar nekog ljudi gotive,ali mislim da bi se trebao vise fokusirat na utakmicu :mrgreen:

Od ljudi koje bas nikako ne mogu slusat su Vahidin Alic Vaha(covjek bi rek'o nobelovac koliko pametuje,jos dok je radio na Kalmanu),zatim Boris Bilic (ne znam sta da kazem,sve me iritira kod njega),duo ili trio sa OBN-a (oni su interesantni samo pijanim glavama) i onaj fosil sto ponekad prenosi box meceve na FTV (covjek citav zivot promuk'o,prijatniji je zvuk motorke od njegovog glasa) :mrgreen:

Nazalost ova struka je samo jedan primjer,koliko nestrucnih ljudi mi imamo na pojedinim pozicijama :cry:
hljeba ti ko je ovaj i sta i gdje doticni prenosi :roll:
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []