Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
pa jeste nekad bio Passat CC, to sam i rekao 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
znam to ja samo pojasnjavam ovim sto te napadajuBosniacum Lilium je napisao/la:pa jeste nekad bio Passat CC, to sam i rekao

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zahvaljujem na kolegijalnostimambabalkan je napisao/la:znam to ja samo pojasnjavam ovim sto te napadajuBosniacum Lilium je napisao/la:pa jeste nekad bio Passat CC, to sam i rekao

pozz
u pitanju je opel vectra 2007 , moze li mi neko otprilike reci sta sadrzi oprema elegance,
u pitanju je opel vectra 2007 , moze li mi neko otprilike reci sta sadrzi oprema elegance,
funnyMe je napisao/la:pozz

" onclick="window.open(this.href);return false; 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
auto snova, prepustio bih se Deenu jednu noc za 10 minutnu voznje ove masinemadridist je napisao/la:

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gledaj ga, niklovani
ali SLR je vise auto za trebe 

Kontam da se odreknem mog Volva (850 T5 '96), ali neznam sta da kupim...
Inace volim "sleeper" auta iz 90ih, ali su danas ipak nesto stariji.
Imalite koja kola da mi preporucite?
Idealno bih nabavio BMW M3 1994, ali je preskup.
Inace volim "sleeper" auta iz 90ih, ali su danas ipak nesto stariji.
Imalite koja kola da mi preporucite?
Idealno bih nabavio BMW M3 1994, ali je preskup.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Imal neko kakve pozitivne informacije o Deawoo Musso terencu..
znatel nekoga ko ga ima,ili ga je imao..kakav je..imal gdje djelova i tako to..

znatel nekoga ko ga ima,ili ga je imao..kakav je..imal gdje djelova i tako to..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jel ti prijeko potreban terenac? Ja ti ne bih preporucio daewoo eto cisto onako... nemam iskustva, ali covjece mozes i moras naci nesto bolje u tom cjevnom rangu... evo prvo sto mi pade napamet suzuki vitara sjajno automma_hz je napisao/la:Imal neko kakve pozitivne informacije o Deawoo Musso terencu..![]()
![]()
znatel nekoga ko ga ima,ili ga je imao..kakav je..imal gdje djelova i tako to..![]()
a jeste nazalost..ma treba mi neki veci a da je 4x4..u ovog daewoo moze stati 7 osoba..nebi se cesto vozio bas al je prijeko potreban..suzuki mi je premal..(ako na isti mislimo)..ma nekoliko mi ga ljudi pohvalilo pa reko da vidim sta ostatak svijeta misli..kazu ima sve,samo ga malo djelovi zezaju al i to se skontat moze negdje po Mostaru,sirokom valjda ima..nime_tm87 je napisao/la:Jel ti prijeko potreban terenac? Ja ti ne bih preporucio daewoo eto cisto onako... nemam iskustva, ali covjece mozes i moras naci nesto bolje u tom cjevnom rangu... evo prvo sto mi pade napamet suzuki vitara sjajno automma_hz je napisao/la:Imal neko kakve pozitivne informacije o Deawoo Musso terencu..![]()
![]()
znatel nekoga ko ga ima,ili ga je imao..kakav je..imal gdje djelova i tako to..![]()

FK SARAJEVO.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat 500 Lamborghini V12 580 hp

Fiat 500 Lamborghini V12 580 hp

- majestic24
- Kontakt:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sa ovim solarno je pobedio.
Mada celi oglas je vr'.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
E ovako,moze li mi neko dati savjet isplati li se uzeti Mercedes C klase sport coupe 2002 godiste za 6300 eura.Zvao sam covjeka,motor je 2,2 CDI, sa 140 konja,a vlasnik kaze da ne trosi vise od 6,5 litara.Malo nategnuto,al' hajd.E sad,najvise me buni kilometraza,covjek je iz Zagreba,drzi neke lokale,kaze da je auto presao 152k km,a to mi nekako malo.Naravno,rekao sam da bih zelio otici provjeriti to na servis,a nije bas da znam u Zagrebu gdje se to najbolje provjerava,jos mi treba da me odvede kod nekog svog insana pa da me namagarce.Iako,posto je to Merdzo i dizel,vjerujem da on moze 500k odvozit.Oprema je vrhunska,parkirni senzori,navigacija,ma sve osim koze.spusti mi je na 6300 eura,a pocetna cijena je bila 6700.Nekako mi je to prejeftino,ali covjek me uvjerava da je sve uredu.
Nije jeftino to je njihova cijena za to godiste. Dobro provjeri limariju jer sam negdje cuo da c220 znaju korozirati i tako uopceno provjeri limariju. Generalno sam pratio c220-ke i rijetko da sam vidjao kilometrazu ispod 200 000-220 000... odi na provjeru ako je presao samo 150 000 to je lutrija jer i cijena nije visoka... vidim ima navigaciju znaci da ima i onaj dobri cd player sa displayom unutra pa unutrasnjost izgleda bolja 30%Doodle je napisao/la:E ovako,moze li mi neko dati savjet isplati li se uzeti Mercedes C klase sport coupe 2002 godiste za 6300 eura.Zvao sam covjeka,motor je 2,2 CDI, sa 140 konja,a vlasnik kaze da ne trosi vise od 6,5 litara.Malo nategnuto,al' hajd.E sad,najvise me buni kilometraza,covjek je iz Zagreba,drzi neke lokale,kaze da je auto presao 152k km,a to mi nekako malo.Naravno,rekao sam da bih zelio otici provjeriti to na servis,a nije bas da znam u Zagrebu gdje se to najbolje provjerava,jos mi treba da me odvede kod nekog svog insana pa da me namagarce.Iako,posto je to Merdzo i dizel,vjerujem da on moze 500k odvozit.Oprema je vrhunska,parkirni senzori,navigacija,ma sve osim koze.spusti mi je na 6300 eura,a pocetna cijena je bila 6700.Nekako mi je to prejeftino,ali covjek me uvjerava da je sve uredu.

Uglavnom ako kupis sretno ti navozaces se mecka je to!
Aha,super,hvala ti drug.Ma bio sam sumnjicav oko potrosnje,ipak je to 105 kw,a da ne trosi preko 7,hmm,cudno mi bilo,al' et,pretpostavljam da nije tezak auto toliko,pa zato.Eh,bas i citam da pcoesto imaju problema sa korozijom,a vlasnik mi je obecao pola godine garancije na sve vece kvarove,tj sklopili bi ugovor pa bi do ng bio miran sto se tice tog aspekta.Naravno,korozija ne ulazi u to,pa cu ga detaljno pregledat.Ne znam za cd player,vidim ga samo na slikama,al' je vrhunska oprema,jednostavno osim koze i panoramskog krova nemas sta vise za pozeljeti.Da,ima neke,hajmo reci,prosjecne felge,ma sve bi ja to po svom štihu uredio ako bih ga uzeo,ne znam eto ,posto nisam dosad vozio auto na zadnji pogon kako se snalazi po snijegu,a ne znam niti sta da ocekujem od motora,kako vuce i tako to.Al' et,odvescu ga na servis odma' tamo,pa cemo vidjeti.nime_tm87 je napisao/la: Nije jeftino to je njihova cijena za to godiste. Dobro provjeri limariju jer sam negdje cuo da c220 znaju korozirati i tako uopceno provjeri limariju. Generalno sam pratio c220-ke i rijetko da sam vidjao kilometrazu ispod 200 000-220 000... odi na provjeru ako je presao samo 150 000 to je lutrija jer i cijena nije visoka... vidim ima navigaciju znaci da ima i onaj dobri cd player sa displayom unutra pa unutrasnjost izgleda bolja 30%Tu je i njegova potrosnja do 7 litara... oprema dobra... ako ne bude imao neke fine felgice nabaci mu neke perverzne jer lose felge ovo auto totalno zatvore i izgleda ruzno, a dobre felgice da otvore i izgleda FENOMENALNO! Nesto tipa ovo:
Uglavnom ako kupis sretno ti navozaces se mecka je to!

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa probaj malo driftati, vidi kako se ponasa, da ne zanosi previse 

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 5 gostiju.