Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:hahah pusiteeeeeee te ga saddddddd jos niej presoooooooooooo
izjavio
je dsa jos se razmisljaaaaaa
hahahahahah
ev vam izjaveeeeeeee
"We are not in a hurry. It is true that we are examining an offer from Arsenal, which is interesting for Samir Nasri from a sporting point of view," said his agent Jean-Pierre Bernes.
"But I have also received other offers."
ko vas j... saddddddd hahahahahah daba vam pare svima sad i vama sa higberyaaa i ostalimmmmm interu u milanu
ja mislim da on ostajeeeeeee ako bogdaaaaaa
a vi jadnici navijaci klubov akoji nemaju dusu i navijace ko marseille kojim apare odreduju nesto zao mi vas p ane bi marseille nikad ko vi pustio da ih se otjera sa Vledroma kao vas sa higberya , cc mijenjati satdion istorisjki z aklub i jos da se ime novog stadiona zov epo nekoj kompaniji to je za mene tolko zalosno ccc sramota previse vam je sve savsreno nekako sve se sjaji treba tu malo onog izgleda historijskog na satadionu koja hrda da ima da se vidi neka tradicijia
zalosni ste svi vi klubovi sa paarama a bez duse i pravih navijaca
1.Nigdje nije rekao da nece preci nego da imaju i druge ponude,a opet to je izjavio njegov agent koji,kao i svaki drugi agent,pokusava izvuci jos koji milion na ovom transferu
2.ko nas **** sad?!Sinko,*ebes li ti sta ili ti je desanka zakon?:D
3.Promijenili stadion,pa sta?!Koliko timova je promijenilo svoje stadione pa im nista nije bilo,samo postali jos bolji(pogledaj malo Allianz Arenu

)
4.jos juce si mrzio Nasrija a sad ga volis?**** lud zbunjenog!
5.Za tvoje dobro,kada kucas prvo se malo smiri pa onda otipkaj sve kako treba jer je prava patnja skontati sta je pisac htio reci.