Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Serie A
dobra tekma, Roma u prvom poluvremenu imala viska De Rosija na terenu, ne znam sta se desava sa likom- katastrofa....kad je Pjanic sisao dole blize (iako je imao losu tekmu i on), a Toti se spustio na njegovo mjesto malo su se povezali.
sto se tice penala, vjerovatno bih svirao oba, Romin stoper je imao taj naivni nepotrebni potez rukom i stvarno se iz ugla glavnog sudije cinilo da je igranje rukom. Kljucno je sto ga lopta nije napucala nego je potez rukom bio namjeran, sad sto je on to pokusao zakamuflirati rukom uz tijelo neuspjesno je nesto drugo..mislim da je svako NAMJERNO igranje rukom pa makar ona bila i uz tijelo penal ,a ondje je ocigledan pokret namjere- ne napucavanje.
drugi penal isto tako Pjanic se majstorski nakacio, kontakt je bio za faul i Pjanic ga je skolski iskoristio i odmah pao..da je napravio jos jedan korak dobio bi zuti za simulaciju, da se dvoumio i jedne sekunde dobio bi zuti, ovako cim je osjetio kontakt odmah je pao i prekrsaj cist.
Lacio konkretnija i cvrsca ekipa, sto se tice nasih: Pjanic onako nista posebno, Lulic odlican ali jbg slaba mu je tehnika kad ide 1 na 1 na igraca, bolji je po meni kao bocni nego kao krilo ali u Italiji su na cijeni ta defanzivna krila zbog taktike.
sto se tice penala, vjerovatno bih svirao oba, Romin stoper je imao taj naivni nepotrebni potez rukom i stvarno se iz ugla glavnog sudije cinilo da je igranje rukom. Kljucno je sto ga lopta nije napucala nego je potez rukom bio namjeran, sad sto je on to pokusao zakamuflirati rukom uz tijelo neuspjesno je nesto drugo..mislim da je svako NAMJERNO igranje rukom pa makar ona bila i uz tijelo penal ,a ondje je ocigledan pokret namjere- ne napucavanje.
drugi penal isto tako Pjanic se majstorski nakacio, kontakt je bio za faul i Pjanic ga je skolski iskoristio i odmah pao..da je napravio jos jedan korak dobio bi zuti za simulaciju, da se dvoumio i jedne sekunde dobio bi zuti, ovako cim je osjetio kontakt odmah je pao i prekrsaj cist.
Lacio konkretnija i cvrsca ekipa, sto se tice nasih: Pjanic onako nista posebno, Lulic odlican ali jbg slaba mu je tehnika kad ide 1 na 1 na igraca, bolji je po meni kao bocni nego kao krilo ali u Italiji su na cijeni ta defanzivna krila zbog taktike.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jasno da je curva nord ljepša
zabava prije derbija

zabava prije derbija

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
Evil Genius II
" onclick="window.open(this.href);return false;
radu romanista
radu romanista
Derbi fajterski, uživao sam u svakom djeliću tekme sinoć... svaka čast romanistima i lazialima na atmosferi i igračima na borbenoj i bespoštednoj igri.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:

Tim kola. Pelizzoli maderfaker
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
Evil Genius II
hjebo tim kola bez ranocchie i lamele 
jesu objektivni Alvarez dao 2 gola nigdje gaL'Avvocato je napisao/la:
Tim kola. Pelizzoli maderfaker
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- IlCapitano
- Kontakt:
I whoscored zlostavlja samo inter, a favorizuje sve ostalo prije njih. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Prvi put pišem na ovoj temi a nisam ni ranije postove pregledao. Na pisanje su me natjerala dva sinićnja derbija, onaj pravi talijanski i onaj američko-arapski...
naravno, ja kao ljubitelj Serie A teško mogu objektivno govoriti o ovim utakmicama ali čini mi se da je samo u Italiji ostalo onog pravog "šmeka" koji se meni itekako sviđa. Tuča, frka, baklje, pirotehnika i ostalo...a o samoj tekmi da ne pričam.
Posebno raduje što su po meni, ponajbolji igrači derbija bili naši Pjanić i Lulić. Ovaj prvi je bio gazda do jedno 65. minute nakon čega mu je zbog pauze valjda ponestalo snage pa otuda slabili finiš i nekoliko grešaka. Gazda Senad piči ko na motoru i njih dvojica su uz Candrevu bili ponajbolji.
Eh sad, pitanje je koji derbi od sinoć je imao više "emocija". Ovaj gradski talijanski ili onaj "gradski" američko-arapski???
odgovor je jasan
naravno, ja kao ljubitelj Serie A teško mogu objektivno govoriti o ovim utakmicama ali čini mi se da je samo u Italiji ostalo onog pravog "šmeka" koji se meni itekako sviđa. Tuča, frka, baklje, pirotehnika i ostalo...a o samoj tekmi da ne pričam.
Posebno raduje što su po meni, ponajbolji igrači derbija bili naši Pjanić i Lulić. Ovaj prvi je bio gazda do jedno 65. minute nakon čega mu je zbog pauze valjda ponestalo snage pa otuda slabili finiš i nekoliko grešaka. Gazda Senad piči ko na motoru i njih dvojica su uz Candrevu bili ponajbolji.
Eh sad, pitanje je koji derbi od sinoć je imao više "emocija". Ovaj gradski talijanski ili onaj "gradski" američko-arapski???
odgovor je jasan
Undici stelle - ACM 1899
ružna prošlost kao i CandrevinaEvil Genius II je napisao/la:
radu romanista

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Legendo, odavno nisam pročitao kvalitetniji post, svaka čast !baltazar1 je napisao/la:Prvi put pišem na ovoj temi a nisam ni ranije postove pregledao. Na pisanje su me natjerala dva sinićnja derbija, onaj pravi talijanski i onaj američko-arapski...
odgovor je jasan
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
sanjingr je napisao/la:
jesu objektivni Alvarez dao 2 gola nigdje ga
Onaj Di Nataleov drugi je ko tri Alvarezova gola, a Denis utrpa 3 gola za 12 minuta, sine kakav Alvarez opusti se.
Trolu mali,Alvarez igra na krilu ne u špicu i zato je zasluzio vise nego Candreva da bude u 11 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
jest, isto ko Ranocchia, stoper lige.sanjingr je napisao/la:Trolu mali,Alvarez igra na krilu ne u špicu i zato je zasluzio vise nego Candreva da bude u 11

- Trequartista
- Kontakt:
Sad mi nešto ovdje nije jasno.
Nešto sam načuo da se Oriali vraća u Inter. Je li to znači da će taj klub opet početi dovoditi igrače sa falsifikovanim pasošima?

Nešto sam načuo da se Oriali vraća u Inter. Je li to znači da će taj klub opet početi dovoditi igrače sa falsifikovanim pasošima?
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
inter se zali na sudjenje a Cambiaso dobije jedan mec kazne zbog pogibeljnog starta, dok Balotelli dva zbog podjebavanja sudije.Ovako je bilo i prije farsopolia, samo su kukali a ekipa nije funkcionisala nikako, barem ove godine znaju da imaju smece u ekipi pa se mogu pomirit.
- L'Avvocato
- Kontakt:
A bili su vrhunac objektivnog ocjenjivanja kada je Ranocchia svako kolo visio u najboljih 11.sanjingr je napisao/la:
jesu objektivni Alvarez dao 2 gola nigdje ga
Nego, i Vucinic je zabio 2 gola pa ga nema tu. Jednostavno je bilo boljih igraca po njihovim kriterijima.
★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
zar se ovaj @sanjih jos uzima za ozbiljno
glavni klaun ovog pdfa

glavni klaun ovog pdfa
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Paolo Tagliavento i Andrea Gervasoni dobili mjesec dana zabrane sudjenja zbog svojih "herojskih" odluka i maestralnog sudjenja u utakmicama Fiorentina-Milan,odnosno Inter-Atalanta.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.